0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Citāts: Mao 2015. gada 26. augusts, 20:09:04Un kā es, diskusijas dalībnieks, varu zināt ka dēļ tā I kāda abortu taisa vai netaisa? Tāpat, kā es nevaru zināt ko Tu dēļ viņa un viņš dēļ Tevis esat darījuši. Citiem nezināmus faktus kā pierādījumus lietot nav auglīgi, es banāli tak varu arī nenoticēt, ka taja jezgā tikai viens ir ibecils un laiks un burti pa tukšo iztērēti.Un kaadeelj gan Tev tas buutu jaazina?
Un kā es, diskusijas dalībnieks, varu zināt ka dēļ tā I kāda abortu taisa vai netaisa? Tāpat, kā es nevaru zināt ko Tu dēļ viņa un viņš dēļ Tevis esat darījuši. Citiem nezināmus faktus kā pierādījumus lietot nav auglīgi, es banāli tak varu arī nenoticēt, ka taja jezgā tikai viens ir ibecils un laiks un burti pa tukšo iztērēti.
Citāts: ineshuks 2015. gada 26. augusts, 20:15:36Citāts: Mao 2015. gada 26. augusts, 20:09:04Un kā es, diskusijas dalībnieks, varu zināt ka dēļ tā I kāda abortu taisa vai netaisa? Tāpat, kā es nevaru zināt ko Tu dēļ viņa un viņš dēļ Tevis esat darījuši. Citiem nezināmus faktus kā pierādījumus lietot nav auglīgi, es banāli tak varu arī nenoticēt, ka taja jezgā tikai viens ir ibecils un laiks un burti pa tukšo iztērēti.Un kaadeelj gan Tev tas buutu jaazina?Un kādēļ Tu diskusijā iepini šo RAW piemēru iz dzīves?
Flirts ir nodarbe, kuras laikā flirtētājs pats sev meklē atbildi - Jā vai nē.