Autors Tēma: Autosekss  (Lasīts 8966 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Autosekss
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. augusts, 15:22:32 »
Savukārt - turpinot piekasīties, ir dzirdēts par kārumniecēm, kas dēļ dažu alkohola šķirņu klātbūtnes, vispar i nost noraut nevar. Ta ka, šeit var ne pa tēmu pastrīdēties...

Retums, bet ir sastopamas. Vienu tādu sensenos laikos biju sastapis. Un nevajadzēja nekādu alko. Ķēra tādus OOOOOOGOOOOO no mineta vien. Nereti finišā reizē.
Es reizēm aizdomājos, ka viņai varbūt klitors ir mutē:)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. augusts, 15:25:30 »

Retums, bet ir sastopamas. Vienu tādu sensenos laikos biju sastapis. Un nevajadzēja nekādu alko. Ķēra tādus OOOOOOGOOOOO no mineta vien. Nereti finišā reizē.

ĀAAAAIZDOMĪGI...
bieži vien sievietes to OOOrgasmus tēlo. Tev būs gadījusies nevis vienkārša, bet Tautas Māksliniece :D :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. augusts, 15:25:55 »
Oi, par sho pirms laika chataa jau shkjeepus izlauzaam, atkaartoties slinkums

Nu kas bijis čatā, tas nu gan galīgi neskaitās. Pat ja tas sekss kaut kāds bijis...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. augusts, 15:27:45 »

ĀAAAAIZDOMĪGI...
bieži vien sievietes to OOOrgasmus tēlo. Tev būs gadījusies nevis vienkārša, bet Tautas Māksliniece :D :D

Ir, ir tādas redzētas. Kaut kur jau vēl klīst...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. augusts, 15:29:43 »

ĀAAAAIZDOMĪGI...

Nu hvz. Pati jau teica, ka neizprotot tēlošanas pamatojumu. Nafig tiekoties tikai dēļ seksa, būtu vēl arī jātēlo!?
Tiekas lai tēlotu? Atkal hvz :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. augusts, 15:31:59 »

ĀAAAAIZDOMĪGI...

Nu hvz. Pati jau teica, ka neizprotot tēlošanas pamatojumu. Nafig tiekoties tikai dēļ seksa, būtu vēl arī jātēlo!?
Tiekas lai tēlotu? Atkal hvz :)

Lai turpinaatu tikties

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. augusts, 15:36:52 »
kāpēc aktieri traušas uz skatuves?? nu prīmas skaidrs - dēļ orgasma, bet tie 101 otrā plāna spēlētāji?? :)   

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2015. gada 24. augusts, 17:42:33 »
Padomāju. Sex autiņā pa manam ir tiešām kādam avārijas gadījumam - nav vairs tie laiki, kad neko citu dabūt nevarēja. Nezinu, kādiem imbeciliem sterotipiem tas piedēstīc, ka sex autiņā ir kruti. Visbļaujošākais pretarguments - NEHIGIĒNISKI. Jau no domas vien, ka tajā autiņā kādam bijis sex - brrr - gribas miskastes maisu uzvilkt... Kur tik visur pēčāk visādi sekrēti nebūs atronami... Un ja jau tik ļoti nogribēts tagad, tad  - kad un ar ko vēl?
Tikpat stulbi, kā putukrējums, medus, zemenes ar šampānieti.... perversu smadzeņu stulbie izdomājumi. Kurus nez kāpēc jāusskata par krutuma spici. Vēēēē  :veee:
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2015. gada 24. augusts, 18:06:54 »
Nu jā, Vimmbldonas zemenes ar putukrējumu ar ir parodija.  :veee:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2015. gada 24. augusts, 19:02:57 »
Nav forši autiņā,bet pieļaujams,ja nav citur Kur.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2015. gada 25. augusts, 09:48:58 »
kāpēc aktieri traušas uz skatuves?? nu prīmas skaidrs - dēļ orgasma, bet tie 101 otrā plāna spēlētāji?? :)   

Viņiem algu par to maksā, un izrādes beigās var paklanīties un aplausus dzirdēt. :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 25. augusts, 21:36:53 »
Tēma ir par seksa trūkumu mašīnā vai par sāpi, ka čoms uz Austrāliju aizbrauca?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2015. gada 25. augusts, 21:41:33 »
Tēma ir par seksa trūkumu mašīnā vai par sāpi, ka čoms uz Austrāliju aizbrauca?

Esmu pārliecināts, ka tās ir savstarpēji pilnīgi nesaistītas tēmas!
;)

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. augusts, 00:31:32 »
es domāju, sāpe par to...ka tāds siikums kā neseksošana autinjā, rezultējusies ar braucienu uz austrāliju...  :sad_smiley:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #29 : 2015. gada 26. augusts, 21:26:46 »
Un Mao jau te skaidrību neviesīs, jo pats vairs nevar savilkt saikni :)