Autors Tēma: Pēriens  (Lasīts 16930 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sōla

Pēriens
« : 2015. gada 25. augusts, 18:31:08 »
Ilgi briedu uz šito tēmu.  Vai jūsu vecāki jūs ir situši, nu, kā manējie, piem, tēvs ar siksnu pa pakaļu mazākos gados, māte ar plaukstu pa ģīmi apm no 10 gadiem. Mātei augstākā juridiskā izglītība, fāters arī tai pašā sistēmā strādāja.  A sist jau par ko nebija - nu nosmērēju jaciņu, kurpītes utt.
 Bet tagad galvenais jautājums, tad kad bērnībā esat pazemotas ar siksnu pa dibenu, vai jums patīk, ka jūs iepļaukā pa dibenvaigiem seksa laikā? Es uzreiz brīdinu, ka dabūs ar papēdi pa aci  :)

Atslēdzies Nāra

Re: Pēriens
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. augusts, 18:34:08 »
Nekad neesmu sista,trakums,kaut augu padomju laikos. tēmu nesapratu, vai nebij jāliek pie nerātnībām?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 25. augusts, 18:40:39 »
Bērnībā neesmu pērta. Arī savus bērnus audzinu bez fiziskas ietekmēšanas, lai gan reizēm argumenti izbeidzas.

A kāds tam visam sakars ar seksu?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2015. gada 25. augusts, 18:42:03 »
Esmu peerta... pa seju gan neatceros...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. augusts, 18:50:09 »
Nāra, Luīze, laimīgās.... Neesat sistas....

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #5 : 2015. gada 25. augusts, 18:56:15 »
Kā kāds sakars ar seksu? Bērnības traumas dēļ pat kkas līdzīgs pērienam saistās ar pazemojumu un/vai sodu. Bet ja tik vien tās nelaimes, ka seksā tas atspoguļojas, tad jau vēl labi...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2015. gada 25. augusts, 19:04:17 »
Paziņa stāstīja, ka bērnībā un pat vēl pusaudžu gados esot pērta.
Kādā brīdī sapratusi, ka iepēršana viņai sagādājot papildus uzbudinājumu.
Teorētiski tās varētu būt psiholoģiskas sekas.

Bet par to vai visas ir pērtas , kurām patīk pliukš pa dupsi, nezinu :)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #7 : 2015. gada 25. augusts, 19:04:57 »
Tieshi mans gadijums. Sen par sho domaaju.. vai manas sexualas noslieces ir saistitas ar to, ka bernibaa tiku ieperta. :) Baigi klapeeta gan netiku, pa seju neviens ari nesita. Ehh.. vecaku vaina, ka es perversule izaugusi :) Bet, ja nopietni - neturu ljaunu praatu - kas bijis, bijis..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2015. gada 25. augusts, 19:05:34 »
Sists neesu. Kad mamma noķera aiz sētas pīpējam zilu ģīmi un svītrainu vēderu, dabūju no aizmugures ar tarbu pa skaustu. Tas laikam neskaitās. Kad atrada milzu naudu zem dīvāna, tad gan radu konsīlijs lūdzās, lai neatdod milicijai. Tas gan laikam skaitās.
Par kaušanos seksā:
Neredzu rezonu sist pretinieci pa pakaļu, ja tāpat jau tiek šamā svilināta par 200 procentiem. Kad trāpīju meiteņu kompānijā, šamas visas kā viena atzinās, ka nekas neesot pret skarbāku seksu peksu. Ej nu tiec gudrs. Sanāk - pa riktīgo sagrābt drīkst, bet kauties nevajag tēret izdomu un enerģiju. Laikam kaut kā tā.

Atslēdzies itta

« Atbilde #9 : 2015. gada 25. augusts, 19:20:00 »
Kam nu nav gadījies bērnībā satikt dakteri Bērziņu, pēc pamatīgu ziepju sastrādāšanas, bet nu neesmu pamanījusi, ka tam būtu kāds sakars ar seksuālo dzīvi...

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 25. augusts, 19:22:31 »
Līdzīgi kā alkoholiķu bērniem galvenokārt 2 galējības, vai nu arī alkohoiķi vai nedzer vispār, tāpat tiem, kas stipri pērti - vai nu velk uz to, vai arī stipri biedē. UN vēl trešais iespējamais variants -pašiem agresiju gribas izlādēt fiziskā veidā..kā apgūtās tāda veida pieredzes un pazemojuma sekas....

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #11 : 2015. gada 25. augusts, 19:30:07 »
Kam nu nav gadījies bērnībā satikt dakteri Bērziņu, pēc pamatīgu ziepju sastrādāšanas, bet nu neesmu pamanījusi, ka tam būtu kāds sakars ar seksuālo dzīvi...
Sišanas regularitātes un spēcīguma pakāpes tak atšķiras! Esmu arī dabūjusi pa dibenu ar roku kādas reizes no vecāsmātes un vienreiz arī ar žagariem, kad stundu nelīdu no jūras ārā 6 g vecumā, bet tā nav sišana, tie ir izņēmumi un bērns neizjūt to kā spēcīgu (sistemātisku!) pazemojumu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2015. gada 25. augusts, 19:41:22 »
Nē. Kad pavisam sīka biju, tad pieminēja dakteri bērziņu, kurš dzīvo uz ledusskapja, bet apšaubu, vai maz bija, jo neredzēju tā arī.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #13 : 2015. gada 25. augusts, 19:49:15 »
Paldies, Narcise.

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2015. gada 25. augusts, 20:18:47 »
nu jā, sišana , pēriens var būt atšķirīgi.
Es atceros vienu reizi, jau paliels skuķis, dabūju 2 uz liecības. Tēvs bez īpašas pārliecības uzplaukšķināja pa dibenu (ziemā biezi svārki un bumbierenes  :thinking: ),ar siksnu laikam.
Un vajadzētu būt pērienam, bet neatceros, kad apm. 8 g vecumā ar kaimiņu meiteni aizmaldījāmies pa mežu sēņojot.Mamma ar mazo māsu mājās laikam jau pie triekas bija. Laikam atnācu mājās tik pārbijusies, ka nebija vairs ko pērt un bārt.

Mani bērni pērienu kā tādu nekad nav dabūjuši, puika varbūt kādu simbolisku plaukšķi pa bikšdibenu. No manis, no vīra nekad, man liekas, ka viņš pat balsi nav uz viņiem pacēlis