Autors Tēma: Prostitūcija  (Lasīts 28303 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Prostitūcija
« Atbilde #105 : 2015. gada 04. septembris, 14:45:43 »
Nu, visi sen zina, kādai sievietei jābūt guļamistabā, sabiedrībā un virtuvē. Pačukstēšu, ka bez trešā punkta var iztikt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #106 : 2015. gada 06. septembris, 13:35:33 »
Sieva pie brokastīm pasniedz vīram lapiņu ar četrciparu skaitli.
       Vīrs neizpranē:
                    -   ??????
        Sieva :
                     - Tu mani vakar par prostitūtu nosauci.
                      -Tad nu parēķināju...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #107 : 2015. gada 08. septembris, 10:35:09 »
Vēl ģeldētu viena diskusija par to, vai cilvēks palī parāda savu īsto būtību. Tūlīt paskaidrošu:

Nū lūk -  cik cēlas dāmas, sievas, brūtes pa pāli tādu "mī un žē" atlaiž, ka īstās "mī un žē" var tikai izmisumā vaimanāt...?

Atslēdzies dip

« Atbilde #108 : 2015. gada 08. septembris, 11:04:25 »
Vēl ģeldētu viena diskusija par to, vai cilvēks palī parāda savu īsto būtību.
/quote]
Diskusiju nevajag. Tas nu ir neapstrīdami :talking:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #109 : 2015. gada 08. septembris, 11:11:10 »
Pilnīgi noteikti pālis neparāda īsto būtību. Tikai kādu tai brīdī aktuālu problēmu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #110 : 2015. gada 08. septembris, 11:11:26 »
Ja tā vispārināti, tad tā ir cita, ar šo nesaistīta tēma.
Ja ierāmējam savstarpēja izdevīguma meklēšanas rāmī, tad varbūt var pievilkt šai tēmai, tb, ja pie zināmas reibuma pakāpes, prasības aug un proporcionāli mazāk tiek maskētas.

Man parasti pālī izdodas uzvesties un runāt tā, kā skaidrā sevi ieprogrammējis. Arī labās kompānijās mēdz uzrasties it kā baigi draudzīgas, bet tomēr liekas ausis, pļāpīgas mutes un vnk viltīgas būtnes :)
Varu pat īpaši vairs nefilmēt, bet autopilots pagaidām strādā nevainojami. Izrunas un loģikas draiveri nebrūkot :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #111 : 2015. gada 08. septembris, 14:07:38 »
Ir viens jocīgs paradokss attiecībā uz prostitūciju: ārēji varētu likties, ka prostitūta ir vīrieša sapnis- nekad neatsaka, izpilda visas vēlēšanās, neizrāda neapmierinātību- nu, pasaka, ne? Patiesībā, ja vienkārši padomā loģiski: vai sieviete, kurai sekss ir svarīgs, parakstīsies būt par prostitūtu? Citiem vārdiem sakot, vai cilvēks, kuram ir izteikta garšas sajūta, parakstīsies par naudu ēst suņa sūdus? Hm, diez vai... Un pētījumi to pierāda- vairums prostitūtu ir frigīdas un vīriešus labākajā gadījumā neienīst. Bet biežāk jau nu ienīst, vai kā minimums neciena, kas tā kā nebūtu brīnums. Jo aukstasinīgi vest pārrunas par cenu un pārtraukt procesu precīzi tajā brīdī, kad izbeidzies apmaksātais laiks, var tikai tā, kurai pats process neinteresē pilnīgi nemaz :)

Tieši tas varētu būt iemesls, kāpēc vīriešu prostitūcija ir daudz mazāk izplatīta- dāmām neliekas pievilcīgs partneris, kurš pret viņam neizjūt, nu, vismaz patiesu iekāri. Viņas vnk nav gatavas maksāt par surogātu :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #112 : 2015. gada 08. septembris, 14:28:36 »
Ja es esmu Dancer for money, tas nenozīmē, ka man nepatīk dejot. Bet man ir jārēķinās, ka mani klienti būs tikai klienti. Ar kuru palīdzību pelnu naudu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #113 : 2015. gada 08. septembris, 14:59:57 »
kā man patīk cilvēki, kuri "nav lasījuši, bet ir viedoklis"  :P

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #114 : 2015. gada 08. septembris, 20:06:01 »
Tā nu ir sanācis, ka ir gadījies komunicēt ar abu dzimumu prostitūtām/tiem :) Meitenes ne ar ko nepārsteidza- savtīgas un ar zemu intelektu. Viena tagad ir precējusies ar bagātu, vecu kungu. Vardarbīgu alkoholiķi, starp citu. Riebums viņai netraucē-  pierasta lieta.

Ar puišiem bija interesantāk... Viņi nejutās kā upuri, drīzāk kā situācijas noteicēji. (Naudas arī bija pavisam citas- kaut kur 1:10 salīdzinot ar meitenēm) Un tajā pašā laikā- dziļi neapmierināti ar situāciju. Viens bija - kā to sauc? geju prostitūts. Ai, nu, īsumā- tas nav bizness, kas dara laimīgu. Tāda sevis iztirgošana pa gabaliņam...jāpiekrīt psihologiem- vesels cilvēks labprātīgi to nedarīs.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #115 : 2015. gada 08. septembris, 21:03:49 »
Psihoterapeits, kursh padaudz straadaajis ar prostituutaam, citaadu viedokli izteica.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #116 : 2015. gada 09. septembris, 10:50:03 »
Psihoterapeits, kursh padaudz straadaajis ar prostituutaam, citaadu viedokli izteica.

mediķi, īpaši psiho- paši ar izcilu garīgo veselību neizceļās... :)  tas nu tā...
bet piekrītu, ka varētu radikāli atšķirties piem. 20 un 30 gadīgu prostitūtu motivācija un argumentācija 

Ai, nu, īsumā- tas nav bizness, kas dara laimīgu.

Pasaki, kurš "bizness" dara laimīgu??! Jā, bizness dod varu, naudu, iespēju izpausties, bet vai laimi - stipri šaubos. Jā, kas Tavuprāt ir laime? :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #117 : 2015. gada 09. septembris, 11:03:46 »
Protams, ka bizness dara laimīgu! Bizness dod iespēju realizēt ieceres, pārveidot apkārtējās lietas virzienā, kuru uzskati par vēlamu. Naudu, varu? To varbūt dod kaut kāda valsts uzņēmumu privatizēšana, nezinu... Ierindas bizness- tas vispirms ir nenormēts darba laiks un neprognozējami ienākumi/izdevumi :)  bet tas dara laimīgu tieši caur šo iespēju izpausties. Tieši tāpat kā jebkura cita veida aicinājums.

Un kas ir laime...manuprāt, laime ir, kad tavas domas un rīcība ir saskaņā, kad tu dari tieši to, ko vēlies darīt, un tieši tādā veidā.

Bet atgriežoties pie prostitūtām- kas noteikti  ir mīts, tas ir tas, ka to dara aiz pilnīgas nabadzības un izmisuma. Nu, ne jau Latvijā. Nav viņas nekādi upuri, tā ir izvēle. Man zināmās meitenes to izvēlējās, jo viņu dzīvesveids jau tā bija stipri līdzīgs- krogi, veči...nu, tad kāpēc neņemt par to naudu, ja jau piedāvā? Un ceļa viņas nestāvēja, bija arī tiesības attiekties no klienta, ja pavisam pretīgs.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #118 : 2015. gada 09. septembris, 11:14:21 »
Ierindas bizness- tas vispirms ir nenormēts darba laiks un neprognozējami ienākumi/izdevumi :) 

Hahaha, ja Tu visas IK un mājražotāju darbības (tipa - gribu daru, gribu nedaru) sauc par biznesu, tad mēs runājam par dažādām lietām... es šīs darbības saucu par hobiju, man tādas ir dārzkopība, biškopība un makšķerēšana :) 

Par P - manuprāt tās sākotnēji jaukās meitenes, kuras aicina uz krogiem utt. iznieko savu laiku, kuru vajadzēja veltīt attīstībai... un tad vienā brīdī viņām ir "izvēle" strādāt zemi atalgotu darbu un "zaudēt godu" visu darbdienu, vai iegūt dienas algu par 30 minūšu "goda zaudēšanu" vakarā... 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #119 : 2015. gada 09. septembris, 13:26:09 »
Jaa, es ar iesmaidu, kad tie blondie greeki- solaarijiipashnieces sevi par uznjeemeejaam deevee... nee, nu formaali ir, protams...