Autors Tēma: Baisie ziņneši  (Lasīts 5785 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

Re: Baisie ziņneši
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. augusts, 20:21:43 »
nu , Camm , dajoš , tik mells humors pat man nesanāk !bet zināma taisnība jau ir Tev,vai tad nevarētu līdzsvaram kko pozitīvu ? an ņet - Liepājā piemēram , apprecējās jaunieši un ziedu vietā palūdza viesiem atnest dzīvnieku barību , ko nogādāja patversmē , nu feini tak ! un kā domā - cik bija komentāru pie šī raksta ? - apaļi 2 ! jo tas jau nav nedz kliedzoši , nedz traģiski , nedz šokējoši ! nekāds virsraksts , nekā jutekļus kairinoša .

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. augusts, 22:09:20 »
nu, kad es feisbukā ierakstu kaut ko vairāk par trim teikumiem un bez bildēm, un tas nav par politiku,,vardarbību vai kaķiem, labi ja 2 draugi noreaģē. beeet ja bildi - es Austrālijā ar ķenguru, ieteicams brīdī, kad šis man sper pa dibenu - oo, jaa, uzmanība garantēta...

Atslēdzies tuk

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 27. augusts, 09:21:00 no pitons »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 27. augusts, 08:02:38 »
Laba ziņa takš - nošmurgāt ēdienu gar pakaļu! Un tad vēl IZBAUDĪT PALĒNINĀTI. Nez cik izpistām smadzenēm jābūt?
Gan tādam ziņotājam, gan redaktoram, kurš nav piešķīris tam ziņotājam paātrinājumu, gan lasītājam, kas to pieņem par labu esam. Seksīgi taču! Nez, drīz rakstīs "seksīgs līķis, cik seksīgi nodur"... Žņaugšana jau ir seksa atribūts....
Visus sakost!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #5 : 2015. gada 27. augusts, 11:26:59 »
 :happy: Camma, bet sanāk, ka Tu jau arī mums te tās melnās ziņas esi salikusi un izplatījusi -piem.es To visu te tagad tikai no Tevis uzzināju. ;)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2015. gada 27. augusts, 11:29:50 »
Tā ka ŠODIEN Camma ir baisais ziņnesis !  :happy:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2015. gada 27. augusts, 11:30:11 »
Nuja, daži te tikai Santas lasa.... :)
Visus sakost!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #8 : 2015. gada 27. augusts, 13:33:52 »
Nuja, daži te tikai Santas lasa.... :)
Jā, un arī Unu un Lilit un Ievu un Ievas Stāstus un arī IR, utt, utp. Bet arī Delfos ,u.c.  ieskatos, bet vispirms šeit. (tādā ziņā kompliments šim forumam)  :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 27. augusts, 14:49:11 »
vispār šits ir paardomu vērts...
arī lasu baiselīgas ziņas... :wtf: pati nezinu kapec... jautajums, nafig ..es to lasu, pastāv...un sen jau sev to uzdodu...
es gan vinas neizplatu talak...zub daju...pat vecim nestāstu ..ko lasu...
bet, kapēc manam smadzenem to narkotiku vajag ..nav nejausmas...
vispar jau es medzu arī šausmenes paskatīties...dažreiz...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 27. augusts, 17:50:35 »
Negatīvā info piesārņo smadzenes un sabojā dienas enerģētiku, tāpēc, ja atklāti, es noteikti nepiederu pie cilvēkiem, kuri steidz izlasīt slikto info vai ieraudzīt kko šausminošu, kā piem.tie, kas traģ.avārijas apstāj un noskatās... Tālab neskatos arī tādus tv raidījumus kā Degpunktā, Kriminal inform, uc.  LIEKI.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2015. gada 27. augusts, 17:59:19 »
Narcise - piekrītu par 10000%. Bet šad tad tomēr jāpalūr, kas vispār pasaulē notiek. Sūdu vairāk kā divas bļodiņas. Vakardienas tēvēnec pārspļāva visu līdz šim redzēto (ko vienlaikus redz atverot vienu lapu). Un tas kontekstā ar tiem nozavētajiem telereportieriem. Man vienīgā doma - tātad, bija par ko! Un žēluma ne par 0,0005 centiem.
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 27. augusts, 18:26:17 »
Vnm piestaaju avaarijaas. Laikam profesionaalais kretiinisms.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #13 : 2015. gada 27. augusts, 18:30:08 »
Narcise - piekrītu par 10000%. Bet šad tad tomēr jāpalūr, kas vispār pasaulē notiek. Sūdu vairāk kā divas bļodiņas. Vakardienas tēvēnec pārspļāva visu līdz šim redzēto (ko vienlaikus redz atverot vienu lapu). Un tas kontekstā ar tiem nozavētajiem telereportieriem. Man vienīgā doma - tātad, bija par ko! Un žēluma ne par 0,0005 centiem.
Es izskatos pēc tādas, kam neinteresē, kas pasaulē un LV notiek ?? ;) Diez vai... Un ja pat izskatos, tad maldīgs iesapids. ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. augusts, 20:09:44 »
Vnm piestaaju avaarijaas. Laikam profesionaalais kretiinisms.
nu laab, tev profesija tāda, ka vrb tiešām varētu kā cietušajiem līdzēt, bet ko plebeji parastie?