Autors Tēma: Muld pētnieki!  (Lasīts 7148 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Muld pētnieki!
« Atbilde #15 : 2015. gada 01. septembris, 10:37:32 »
Man uz paģirām gribās, kā trakam trusim. Viltīgākās brūtes ir sēdējušas un vaktējušas, kad apsitīšos, lai sašņorētu un no rīta uzdzīvotu uz vella paraušanu.

paklau, viena sieviete visu mūžu domāja, ka tas viņai ir orgasms, vēlāk izrādījās, ka tā ir astma. Varbūt Tev tādu īstu paģiru nemaz nav bijis? :DDDD

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2015. gada 01. septembris, 10:44:50 »
Ar šo es uzbļauju tiem, kas saka, ka tas murgs kaut kāds. Nerunājiet par visiem. Man uz paģirām gribās, kā trakam trusim. Viltīgākās brūtes ir sēdējušas un vaktējušas, kad apsitīšos, lai sašņorētu un no rīta uzdzīvotu uz vella paraušanu.

Aha.. gribas izdrāzt visu, kas kustas. Kas nekustas - iekustināt un izdrāzt :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2015. gada 01. septembris, 11:16:45 »
Nu vo, te nu mēs esam atrāpojuši... TO (kā kautrīgi kopošanos apzīmē raksta autori) uz pohām gribās vīriešiem - tieši tā, kā es sākumā teicu - lai vēl pirms nobeigšanās paspētu kādu sēklas šļuku uz šīs grēcīgās zemītes atstāt... Sievietes gan tik bezatbildīgi nerīkojas... :)
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2015. gada 01. septembris, 11:19:43 »
lai vēl pirms nobeigšanās paspētu kādu sēklas šļuku uz šīs grēcīgās zemītes atstāt... Sievietes gan tik bezatbildīgi nerīkojas... :)

sēklu...zemē...nu gan... :( ...faktiski tur jau nemaz sievieti nevajag :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2015. gada 01. septembris, 11:25:34 »
Daddy - mazāk Bībeli lasi!
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2015. gada 01. septembris, 11:27:42 »
Daddy - mazāk Bībeli lasi!

Kāpēc? tur ir visas situācijas aprakstītas un apspēlētas :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2015. gada 01. septembris, 14:59:43 »
Nu vo, te nu mēs esam atrāpojuši... TO (kā kautrīgi kopošanos apzīmē raksta autori) uz pohām gribās vīriešiem - tieši tā, kā es sākumā teicu - lai vēl pirms nobeigšanās paspētu kādu sēklas šļuku uz šīs grēcīgās zemītes atstāt... Sievietes gan tik bezatbildīgi nerīkojas... :)

Šitamam es piekritīšu. Ar man zinamām divām izņēmumiem (fu muldu - trim). Značit ne par 100%. Značit nedrīkst teikt "tikai vīriešiem".
Būsim maksimāli objektīvi. Tas būtu godīgi, kā minimums.

Un vēl - a cik sievietēm pālī gribās (ij precētām, ij "mūķenēm", ij sabiedrības zvaigznēm), tā, ka jāmūk vai jāapsitās līdz totālam izrubonim? A? Un tas ir labāk?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2015. gada 01. septembris, 15:20:27 »

Un vēl - a cik sievietēm pālī gribās (ij precētām, ij "mūķenēm", ij sabiedrības zvaigznēm)? A?

Zināmā vecumā sievietēm gribas vairāk nekā vīriešiem (zinātniski pierādīts), bet viņas to turpina slēpt, jo a)tā pieņemts, b)tā ir izdevīgi. Alkohola reibumā viņas vnk pazaudē modrību! :) 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2015. gada 01. septembris, 15:39:20 »
Nu tik stipri kā Mao man toč negribas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2015. gada 01. septembris, 15:58:50 »
Nu tik stipri kā Mao man toč negribas.

Kāpēc Tu tā domā?? Mao tas varbūt ir goda jautājums tikt uzskatītam par alfa tēviņu...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2015. gada 01. septembris, 17:07:09 »
Pag, nejauciet pirkstu ar ... sardeli.
Un nejauciet pāli ar pohām!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 02. septembris, 06:16:12 »
Paalis nonjem bremzes... normaali...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2015. gada 02. septembris, 16:36:47 »
Man pālī bremzes ieslēdzas. Ne vienmēr, atkarājas, kā es sevi ieprogrammēju. Bet parasti ieprogrammēju režīmu "guli".

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 02. septembris, 17:11:47 »
Guli ir naakamaa stadija