Autors Tēma: Muld pētnieki!  (Lasīts 7135 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Muld pētnieki!
« : 2015. gada 31. augusts, 16:39:38 »
Kādēļ paģirās domas grozās tikai par un ap TO?Viss ir fufelis! Visi tie salkanie uļi-muļi. Vienkārši organisms saprot, ka tūlīt iestāsies triņģec un vēl jāpaspēj apsēklot/apsēkloties... Vienkārši, kā trīs rubļi...
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

Re: Muld pētnieki!
« Atbilde #1 : 2015. gada 31. augusts, 16:49:37 »
Vai tiešām paģirās kāds domā par To? Vai arī sajaukts, tā domāšana par to ir pašā dzēruma kulminācijā? Tikai varēšanas nav.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2015. gada 31. augusts, 17:03:21 »
Vai tiešām paģirās kāds domā par To? Vai arī sajaukts, tā domāšana par to ir pašā dzēruma kulminācijā? Tikai varēšanas nav.

vecītim paģiras, vecenīte viņu žēlo:
- skābu gurķīti gribi?
- nēee...
- varbūt minerālūdentiņu?
- nēee, atstājies...
- gribi es Tevi nobučošu?
- labi, varbūt izvemšos un paliks vieglāk...
:D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2015. gada 31. augusts, 17:05:40 »
Bet, ja iestāsies triņģec, kāda jēga apsēkloties?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 31. augusts, 20:08:30 »
Kādēļ paģirās domas grozās tikai par un ap TO?Viss ir fufelis! Visi tie salkanie uļi-muļi. Vienkārši organisms saprot, ka tūlīt iestāsies triņģec un vēl jāpaspēj apsēklot/apsēkloties... Vienkārši, kā trīs rubļi...

Kas tas par sviestu? Atsauci uz avotu varētu palūgt? Vai vismaz virzienu?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2015. gada 31. augusts, 21:26:32 »
...man laikam strannas pagjiras...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2015. gada 31. augusts, 23:25:22 »
Uz paģirām - par TO?!  Mandomāt, tas nu būtu pats pēdējais, kas tobrīd prātā. Ja nu vienīgi tiešām, kā tam vecītim - lai ātrāk izvemtos :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2015. gada 01. septembris, 08:11:11 »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 01. septembris, 08:20:22 »
Vai tad tas nav tikai vīriešiem?  :smoker:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2015. gada 01. septembris, 08:21:49 »
Agdies, nu i gan cilvjiem murgi - uz pohām seksu? Cik nu es atceros savas dažas pohu epizodes - kuras turklāt uz laika ass perfekti iekļāvās jaunības garajā un akūtajā piselības periodā - lai mani kads mēģinātu bakstīt, kustināt un tirināt tā vietā, lai atvērtu logu un atnestu ceptus kartupeļus? Baidos, ka cilvēcei būtu par kādu vaislinieku mazāk.

Aber tas Cammas izvedums par pirmsnāves vairošanos ir labi pamanāms iekš floras - norauj puszaļu nezāli vai zāli - pēc dienas šī ir nogatavojusies un gatava izbirdināt jauno paaudzi, lai gan normāli sēklas briestu vēl nedēļu vai pāris. Par to, vai šis pats uz ļautiņiem attiecas, gan nelikšu galvu ķīlā - tur ar domu spēku nākamo paaudzi deviņu mēnešu vietā neizaudzēsi deviņās dienās. Lai gan kino šo hipotēzi apstiprina - gandrīz visos grāvējos galvenā varone ar glābējvaroni uz degošās pilsētas drupām laizās uz nebēdu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2015. gada 01. septembris, 09:54:01 »
Cik nu es atceros savas dažas pohu epizodes - kuras turklāt uz laika ass perfekti iekļāvās jaunības garajā un akūtajā piselības periodā - lai mani kads mēģinātu bakstīt, kustināt un tirināt tā vietā, lai atvērtu logu un atnestu ceptus kartupeļus? Baidos, ka cilvēcei būtu par kādu vaislinieku mazāk.

logu atvērt skaidrs - lai "peregars" izvēdinās, bet tiešām Tev uz pohām bija traka ēstgriba?? :) arī bišķi dīvaini man šķiet... :D

savukārt pēcstresa/atvieglojuma sex gan ir parasta un visai patīkama lieta. Tāpat kā izlīguma sex :D   

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 01. septembris, 10:05:01 »
logu atvērt skaidrs - lai "peregars" izvēdinās, bet tiešām Tev uz pohām bija traka ēstgriba?? :) arī bišķi dīvaini man šķiet... :D

Ar speķīti cepti kartupeļi labi izoderē un ietauko atlikušās kuņģa sienas - kļūst krietni labāk.

Izlīguma seksu ir izdomājuši vīrieši un mazohistes. Vai cilvīši, kam čakras tālāk par seksu nav atvērušās. Ja tas cilvēks ir iedir$is dvēselē, tad nekāds sekss neglābs, vispirms ir jātiek galā garīgā plāksnē ar dvēselē izplēstu caurumu, nevis jāmēģina aizbāzt to ar pim...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2015. gada 01. septembris, 10:15:44 »
nē, tu nesaprati!! izlīguma sex "es Tevi izdrāzu garīgi un tagad vēl fiziski" nav nekāds izlīguma sex :) 

ĪSTAIS izlīguma sex ir tad, kad čakras iztīrītas, saburzītā aura izgludināta, dvēsele salāpīta, dāvana atnesta, piedošana izlūgtya un saņemta. un sex kā zemene uz tortes :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2015. gada 01. septembris, 10:18:44 »
Ar šo es uzbļauju tiem, kas saka, ka tas murgs kaut kāds. Nerunājiet par visiem. Man uz paģirām gribās, kā trakam trusim. Viltīgākās brūtes ir sēdējušas un vaktējušas, kad apsitīšos, lai sašņorētu un no rīta uzdzīvotu uz vella paraušanu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2015. gada 01. septembris, 10:37:30 »
Arī iebildīšu. Trix kaut kur augstāk definētajā dzīves periodā ir bijis gan. Nezinu, kas tas par paģiru veidu - kaut kādas nefiziskas slāpes, kaut kas poētisks, ai, nu neatceros vairs, bet bija :)