Par mani buus suudziiba veseliibas ministram!

No riita aizvedaam 32 gv zakji ar f20 anamneezi, kaut mucha izskatiijaas tikpat kreizii ja ne trakaaka un visa situaacija peec gjimenes konflikta...
Vakaraa muchai jumts nobruuk galiigi un shii zvana uz centru, ka mees vinjas meitu kkur mezhaa izlaidushi jo tvaikjenee vinjas neesot... zvanu muchai saku lai skaidrojas ar prijomnjiku, jo mees meitu tur atstaajaam... ja eto tak nje ostavlju! Ministram suudzeeshos! Man naacaas sev aatros uz sirdstrieku saukt un juus vsiniigi!
Zvanu tvaikjenei- zakjis jau no riita ielikts nodaljaa par ko mucha tikko informeeta, bet taapat ar represijaam draudeejusi...
Zvanu atkal muchai un saku ka meita IR slcaa... es ar jums pat runaat negribu. Es to taa neatstaashu. Man juusu deelj infarkts... un nometa klausuli

Vot i domaa- meita kreizii ar taadu maati vai mucha nojuugusies slimu beernu kopjot? (Es gan balsoju par pirmo, jo jau no riita taa mutere dullaaka kaa meita likaas)
Un vieni dzeeraajbomzhi ar soliija suudzeeties kad teicu ka nez vai vinju koleegji slimniicaa paturees
Pusotru meenesi dzer, kad dzert nav ko, sadomaa veseliibu uzpraviit (peedaas jau gangreena saakusies)... hiits- prasa man- jums tieshaam nav 50g? Citaadi nevarot noguleet netriicot lai mees varam ekg pierakstiit