Autors Tēma: zituaacijas iz dziives  (Lasīts 24669 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #120 : 2016. gada 26. marts, 22:39:11 »
Vb shajaa sadaljaa...

37 gv sieviete, paliatiiva onkopaciente... no riita izsauc sakaraa ar vaajuma epizodi... aneemija uc likumsakariigas fignjas... bik akmens gjimaarsta laucinjaa, ka triis meen paciente nav redzeeta... no otras puses- ja pashai un radiem neklaatienes aarsteeshana shkjiet ok (jo 50km aarsts toch proaktiivi nebrauks)...
No hospitalizaacijas atsakaas... slimniicaa gan taapat neuznjemtu, bet vsm analiizes uztaisiitu, lai redz aneemijas pakaapi...
Pa dienu koleegji bija veelreiz, bijusi tiiri sprigana...
Treshoreiz sauc naktii- bezsamanja...
Meitene dziljaa bezsamanjaa, spiediens un sirds ritms leenaam kriit un maitaajas... redzams, ka gjimene liidz galam neizprot notiekosho... pasaku maatei un vecaaki njemas apzvaniit radus... maasa veel paspeeja atbraukt... iededza bazniicas sveciiti, ielika rokaas r(R?)ozhukroni... taa meitene aizgaaja... atmetot domas par terminaalu pacientu apruupi muusu valstii, jaapiekriit vinjas maasas teiktajam- vismaz nomira maajaas, saveejo viduu, nevis slimniicaa...

To arii visiem noveelu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #121 : 2016. gada 09. aprīlis, 17:35:28 »
Peedeejaas dienaas dalasiiju graamatu "umirajushij pacient v psihoterapii"... Pasmaga, bet izgliitojosha lasaamviela... Kas kaarteejo reizi atgaadina, ka, diemzheel, ne vnm attieciibas ar tuvajiem ir tieshaam tuvas un cik gan biezhi slimais saudzee veselos, nevis otraadi...
PS pqradoksaali vai vb likumsakariigi tas iipashibiezhi noveerots beernu viduu

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #122 : 2016. gada 02. maijs, 10:47:54 »
Par mani buus suudziiba veseliibas ministram! ;)
No riita aizvedaam 32 gv zakji ar f20 anamneezi, kaut mucha izskatiijaas tikpat kreizii ja ne trakaaka un visa situaacija peec gjimenes konflikta...
Vakaraa muchai jumts nobruuk galiigi un shii zvana uz centru, ka mees vinjas meitu kkur mezhaa izlaidushi jo tvaikjenee vinjas neesot... zvanu muchai saku lai skaidrojas ar prijomnjiku, jo mees meitu tur atstaajaam... ja eto tak nje ostavlju! Ministram suudzeeshos! Man naacaas sev aatros uz sirdstrieku saukt un juus vsiniigi!
Zvanu tvaikjenei- zakjis jau no riita ielikts nodaljaa par ko mucha tikko informeeta, bet taapat ar represijaam draudeejusi...
Zvanu atkal muchai un saku ka meita IR slcaa... es ar jums pat runaat negribu. Es to taa neatstaashu. Man juusu deelj infarkts... un nometa klausuli ;)
 Vot i domaa- meita kreizii ar taadu maati vai mucha nojuugusies slimu beernu kopjot? (Es gan balsoju par pirmo, jo jau no riita taa mutere dullaaka kaa meita likaas)
Un vieni dzeeraajbomzhi ar soliija suudzeeties kad teicu ka nez vai vinju koleegji slimniicaa paturees
Pusotru meenesi dzer, kad dzert nav ko, sadomaa veseliibu uzpraviit (peedaas jau gangreena saakusies)... hiits- prasa man- jums tieshaam nav 50g? Citaadi nevarot noguleet netriicot lai mees varam ekg pierakstiit

Atslēdzies Camma

« Atbilde #123 : 2016. gada 04. maijs, 11:33:08 »
The other side...
Kungs ar vēnu problēmām sarunājis vizīti pie dr.Mauriņa vēnu klīnikā. Pie PAŠA. Dakteris kungu aplūko savā aparātā un redz trombus artērijā. Nekādu cimperlēšanos - sauc ātros, formē papīrus un uz Gaiļiem prom.
Gaiļos kungu apskata un pasaka "nekādu stacionēšanu, ejiet, pierakstieties vizītē PIE ASINSVADU SPECIĀLISTA".
Vot tad man škura un villa sacēlās pat tajās vietās, kur nekad nav augusi! Pajautāju - man tūlīt zvanīt Mauriņam un teikt, ka šis NAV NEKĀDS speciālists?
"Nē, nu jā, (šķirsta papīrus, kasa pakausi)... Nē, nu te NEKĀDĀ gadījumā mājās nedrīkst...''
Ā, un vēl... Pameklējiet datus par iepriekšējo būšanu šajā slimnīcā kompī, jo izrakstu no slimnīcas 2 nedēļu laikā kungs NAV saņēmis un ne tādēļ, ka būtu slinks atbraukt pakaļ - izraksts NAV GATAVS.
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #124 : 2016. gada 04. maijs, 14:52:32 »
Negribu iegrimt polemikaa... pwti zini, kas ir pilniiga a tromboze un kas troms arteerijaa...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #125 : 2016. gada 04. maijs, 17:53:21 »
Nē, polemiku nevaig gan... Tas laikam nav tas, ko no mediķiem gaida...
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #126 : 2016. gada 12. maijs, 23:04:58 »
Tikliidz kaa padomaa, ka lielaaks stulbums vairs nav iespeejams, taa- babaac!
Bezsamanja, neelpo... dziiva redzeeta pirms 2,5 st, pirms pusotras stundas kopeeja radeneem zvaniijusi, ka babushka neelpo... uz jautaajumu, ko iisti pusotru stundu gaidiija, ja babushka jau tad neelpoja (jo sejaas izbriins- kaa mirusi?)... oi tas bija jaaizdara, oi shitas, kopeeja nedriikst aatros saukt, mees kameer darbus apdariijaam un atbraucaam...
Pizgjec... tante pa km redzams, ka mirusi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #127 : 2016. gada 31. maijs, 20:44:47 »
Braucu paar akmens tiltu, viens tips ielec uudenii muusu acu priekshaa... kameer gaidiijaam glaabeejus, nofrakteejaam tuuristu kugjiiti, lai izvelk

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #128 : 2016. gada 01. jūnijs, 00:07:47 »
Pilnmeeness vai...

Idinji ar bmw taa nesas, ka ietriecas staavoshaa audi a4 un sataisa no taa pankuukveidiigu kabrioletu, stingri iemiica aiz taa staavosho businju, apmet kuuleni un paar zhogu iekriit saimnieku pagalmaa...

Atslēdzies reno

« Atbilde #129 : 2016. gada 01. jūnijs, 01:15:55 »
tu esi tvnet-a filmā :big_hug: , bet kura esi tu -visām vienādas astes, tas ir kāds frizūrkods?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #130 : 2016. gada 01. jūnijs, 01:35:31 »
He, jaaiet pazhuureet...

Muusu laurus jau piesavinaajushies- neko vinjsh nenogjeerbaas pirms leekshanas un MEES kugjiiti nofrakteejaam :angry:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #131 : 2016. gada 01. jūnijs, 08:35:15 »
Nu un tagad atzīsties kuramējā no 3 beibēm tu esi?? :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #132 : 2016. gada 01. jūnijs, 08:36:37 »
Ha haaa! :P

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #133 : 2016. gada 01. jūnijs, 08:39:30 »
Bet ka mati savākti man patīk. Lab ka mums nav nekādas Mereditas Grejas ar panckām uz galvas. A ko tikai 1 pie peldētāja??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #134 : 2016. gada 01. jūnijs, 08:55:37 »
Vsp mums tur vsp nebuutu jaalien un raatni jaagaida krastaa... bet uzliidaam jau, te vnk filma aprauta...

Vsp jau kugjiic ar nebuutu jaaskraida mekleet, bet raatni jaagaida glaabeeji... ka veel pa mizu nedabonam...

Kugja kapteinim gan prasaas pateiciibu izteikt...