Autors Tēma: zituaacijas iz dziives  (Lasīts 24826 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #45 : 2015. gada 28. septembris, 19:38:50 »
A v boljnicu?

zachem vam babushka v boljnicu, ljekarstva nado pitj, kotorie doktor propisal

A v boljnicu nado, chtob sestrichki tam za mnoi uhazhivalji i menja zhaljelji, kakie u menja stradanija...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #46 : 2015. gada 30. septembris, 20:19:37 »
Gjimene- teetis, mamma, divi puikas...

Vienu puiku ar mammu vediisim uz vaajniicu.
Saruna starp vecaakiem:

M: Tad Tu ar otru brauc vakaraa uz laukiem
T: es pagaidiishu liidz Tu dosi zinju
M: slimniicaa ilgi, veels jau buus. Paprasi, lai mana mamma paliidz mazajam dreebes savaakt
T: es labaak aizbraukshu jaunas nopirkt...

PS a remontu taisa, lai mammas maajas otraa galaa iemitinaatos. Traks viiriec...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #47 : 2015. gada 01. oktobris, 16:43:06 »
Zloj do chortjikov...

Plkst 2 naktii, protams, mostas garlaikotie babulji, kuriem vieniigaa iedomaajamaa izklaide ir meeriit spiedienu un baidiities no ieraudziitajiem cipariem... kad nu kaarteejaa taada ir appuishota, apleekaata, kardiogramma uztaisiita, pati nomierinaata, atstaaju shai kardiogrammas izdruku uz kuras otraa pusee uzrakstiiti visi vinjas parametri, pielietotaa aarsteeshana un paareejaa infa, ko cieteejai arii pasaku...
Tak taa svoloch, atvainojiet, nepakautreejas pasuudzeeties, ka vinjai nav atstaata atsevishkja lapinja ar to pashu infu... nu bljiin, pieklaajiigu vaardu man nav, lai es izteiktu domas par sho radiijumu... kakogo h... vajag divus atsevishkjus papiirus, lai tie nokliist viens no otra, ja Tev ir VISA infa kompakti...

Marazm krepchaet...

Kad garaambraucot, peec vadiibas rikojuma, vedaam iemest paskastee to lapinju, diiikti liels bija vilinaanums 4:30 piezvaniit pie durviim un nodot tieshi rokaas...

Jaadara kaa dalja koleegju- sasprauzh mutee tabletes un off, nekaadas cackaashanaas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2015. gada 02. oktobris, 10:34:46 »
Un atkal...

Gribeeju izguleeties, kaiminjiene iedeva tableti, vakar iedzeeru, izguleejos, tagad padomaaju- vb man no taas tabletes slikti paliks?

A viirs tik- vediet prom, vediet prom...

Var jau saprast, ka alkonauts grib sievu shizofreenikji atpakalj slimniicaa ietuuciit...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #49 : 2015. gada 15. oktobris, 15:05:53 »
Es drusku "no citas operas", bet par tēmu, ka strādā  un brīnies....
Kad vēl juristos studēju, kādu laiku tiesā strādāju - krimināllietu kancelejā. Tur bija atsevišķs būcenis, kur uzkrāja krimināllietām pievienotos lietiskos pierādījumus, kurus pēc kāda laika visbiežāk iznīcināja. Vienreiz atnāk tantuks, saka ka gribot "prostiņ" (palagu) saņemt, mana priekšniece skatās pēc lietisko pierādījumu apraksta, ka lietiskais pierādījums ir pilnīgi asiņains palags, uz kura tantuka meitu tantuka znots dzērumā  noslepkavojis, priekšniece jautā tantei: "priekš kam jums asiņainu palagu, uz kura jūsu meita noslepkavota, gribat par piemiņu paturēt vai kas???".  Bet viņa ne mirkli nedomājot atbild: "DEVUŠKA (priekšniecei ap 50), kakaja  pamatj? Tak možno postiratj -počtji novaja prostinj!"
Vēl viens līdzīgs stāsts, kur krievu tantuks atnāk un grib saņemt  lietisko pierādījumu - prāvu virtuves nazi, ar ko viņas vīrs viņas dēlu dzēruma ķīviņā nodūris,  saņemšanas motivācija lakoniska: "v hozjaistve prigodjitsja!"

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2015. gada 18. oktobris, 15:30:21 »
Нынче все сердобольные до опупения. Вот только забывают про свои великие идеи, когда сами в одной палате оказываются с таким же алкашом.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2015. gada 18. oktobris, 15:33:49 »
Vsp to ieprieksheejaa postaa mineeto no visas sirds noveelu netaalajiem, toties traki liidzjuutiigajiem pilsonjiem, kuri pa gabalu redzot rumpi ar somu pagalvii un ar segu apsegushos dienestiem ar svariigu pienaakuma apzinju zinjo par "peekshnju bezsamanju"... tu, bljin, kaa muljkjis nezini, pret kuru galda kaaju maajaas kaajas iikshkji apsitiisi, a te tik jaudiigas hrustalju bumbas, ka ne tik kjisenu zinaats, kur kriitot palikt, tak veel apsegties lai paspeejis pirms to samanju ta zaudeet...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2015. gada 18. oktobris, 15:56:59 »
Ja nu par palagiem (ceru, neatkaartojos)- kungs ap 80, znach kundze ar tuvu tam... shim feins asinjains pljuutamais un kad nu kundzei peec div dienaam apnicis vaakt un slauciit, pasuutina muus... luudzu, lai iedod kaadu dvieli vai palagu, mums tom uz taam nestuveem peec tam citi ar jaatransportee... iiiilgi rakaajaas pa skapi pilnu ar velju, lielaakaa dalja aciimredzami nelietota, un dod nu izveeleeto ar vaardiem- no ja potom hochu ego nazad, eto iz kompljekta... nu figeju vnk... nu dod vecu, ko nav zheel... pat ja liidz 104 izvilks, kas stingri maz ticami, tos kraajumus nenolietos, a nee- pashas viiram zheel... shito "taupiibas" formu mans nesaprot... pakaljpaliceeji taapat lielaako dalju "mantojuma" nahrenizee...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2015. gada 18. oktobris, 16:12:52 »
Izsaukums- saapes ekstremitaatees
Papildinfo- maasa rupji lamaajas, pieprasa aa p

Po pribitiju aciimredzami uzskruuveejies babulis virs 70, izsakaas par mums, pastaavosho iekaartu, pensijaam, valsti- nu, komplekts klasiskais...

Un kaas taas par stulbaam veceneem tur 113 seezh? Saka man, ja nebuus neatliekams gadiijums, buus jaamaksaa... kas tad ir neatliekams, ja shis nav???!

Vaajinieks- braalis, 5 gadi guloshs peec insulta, izguleejumi, apruupe nu tak sebe (saprotu, ka gruuti)...

Bet kuraa iekaisushajaa neironaa dzimst doma, ka 5 gadus ilgusi uz sho briidi vnk apnikusi, nevis pasliktinaajusies probleema ir kas tik neatliekams, ka nevar gjimenes aarstu sagaidiit? (4 st jaagaida, tur jau nomirt var)...
No hospitaalja atteicaas... ko no mums gribeeja taa ar paskaidrot nespeeja..
 Vienaa jaukaa briidii es saakshu shitiem likumiigos €40,14 reekjinus atstaat...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2015. gada 19. oktobris, 23:38:37 »
Atkachaa kaarteejo peredozu un pirmais, ko vinji dara, suliigi lamaadamies paarmeklee savas kabatas un staasta, ko Tu vinjam esi nozagusi...

Nu prjam nemainiigs scenaarijs...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2015. gada 20. oktobris, 08:56:21 »
Prodolzhaju figetj...

Adresee X kaapnjutelpaa Y starp 1. un 2. staavu guljot apskaadeets rumpis... ierodamies, kaapnjutelpas durvis ar kodatsleegu, mums koda nav... Zvanu aktiivistam- necelj... Zvanu centram, shie veelreiz klausaas ierakstu, a tur hrenovs liidzi juteklis klaasta, ka durvis uz chipu, bet shim laika gaidiit neesot, mees tachu varot pagaidiit, kad kaads ies uz darbu un muus ielaidiis...

Es nudien ceru, ka shitajiem serdoboljnijiem ellee ir iipashi karsts katlinjsh sagatavots...

Nav paakji, kur i 40 min var sanaakt gaidiit, bet Riiga, kur 10 min jau ir ilgi... vai arii- neteelo, ka Tev zheel, ja klaat tam zheelojamam taapat netikt...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2015. gada 20. oktobris, 10:39:58 »
Ir rumpji, kuri kaa cilveeki ir mirushi jau iiiiilgi pirms kjedelju atmeshanas...

52 g vecis, pirms dienaam chetraam gospitaliziereeju kaa "saindeeshanos ar seeneem", kaut viss habitus vairaak par abstinenci liecina... bet nu kex lauzhas, ka ni ni, jo bijis alkonauts (it kaa to feisaa jau neredzeetu), ciroze un visas shtelles... peec dienas no vaajniicas izlaists, taa kaa seenju vaina mazticama...

Nu sashmigojies un izleemis izklaideeties meerot spiedienu, jo "golova kruzhitsja i pohodka nje stabiljnaja"... nudien, s chego bi... sameeriijis 195 un pasuutina muus... uz jautaajumu, kaadas zaales dzeeris- da vi chto, vi nje znaete, chto ljekarstva s alkogoljem njeljzja???!... nudien, stulbaas mees... ko nu? Nu, ukoljchik kakoi njibutj... logjika zashibisj... naacaas gan kexam aplauzties, jo uz 132/87 nekaads ukoljchiks, pat ne "nu hotj ot chego njibudj" nebuus...

Zheel, ka pret stulbumu ukoljchiku nav...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #57 : 2015. gada 24. oktobris, 19:49:21 »
Viena izsaukuma kontekstaa papljaapaajaam ar koleegjiem par teemu "kaa likt shmigainam simulantam beigt teelot paraliizi"...

Vinneeja versija- uzrunaat jaunaako koleegji ar vaardiem- Tev pirmaa dezhuura, negribi kakla veenaa katetru ielikt? Ne tikai "paralizeetie" saak kusteeties, bet arii "bezsamanju" kaa ar roku nonjem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2015. gada 04. novembris, 13:40:39 »
Izsaukums padsmitajaa staavaa, niigrajam Ineshukam ncd paasinaajums, liftaa nje nagoi... Shoferis (visa saruna krieviski): Tu ko, galiigi? Saku- jaa un kaapsju pa trepeem, kameer menti atbrauks taapat neko nenokaveeshu... Shoferis- brauksi liftaa ar mani, ja kas, ja tjebja so sisjki poderzhu, hotj prijatno (hm, kuram?).

Logjika- vsm kas man patiikams buushot, ja nu iespruudushaa liftaa jaaseezh...

Tips vienkaarshs kaa zirga dekjis...

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #59 : 2015. gada 04. novembris, 20:00:08 »
 :coffee: nu un kā ta tur viss beidzās? Pieturēja?
 Un kas ir tas ncd?
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..