Autors Tēma: zituaacijas iz dziives  (Lasīts 24706 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #75 : 2016. gada 11. janvāris, 18:20:00 »
Da h.j tie pautgalvainie nesūdzās, ka bagātinātājs pumpas vai grēmas uzdzinis. Bet par poti ņemsies tā, ka visai zāļu aģentūrai un veselības inspekcijai kraupis piemetīsies!
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #76 : 2016. gada 12. janvāris, 14:06:16 »
Viirieshiem nelasiit...

Plkst 3:50, sestdienas nakts, 22 gv sieviete, motiivs- peekshnjas saapes veederaa, aizkaveejas meeneshreizes

Pat uz piekto zvanu pie durviim neviens nereagjee.. paraustam klinjkji, durvis valjaa, ieklausamies, vai neskrien kaads barboss un ejam iekshaa... visaa skaljumaa skan TV, gultaa pjanijs zakjis, kuram pie kaajaam gulj apmeeram divgadiigs puishels... zakjis apveelies uz veedera  kuuljaa kaajas, runaa pa tel un muus pamana tikai ar piekto uzrunaajienu... uzreiz dod man tel, lai rs tam otraa galaa pasakot, ka zakhis shausmiigi slims un jaaved uz slimniicu... saku, ka neko neteikshu viss...
Taalaak saruna nevedas, jo zakjis tik pjanijs vai vnk stulbs, ka pinas savos tekstos kaa es trijaas priedees...
Ta vinjai meeneshreizes triis meen nav bijushas, bet tagad masiivi izdaliijumi... kad prasu, kad saakaas izdaliijumi, zakjis izbola acis un saka- ti che purgu gonjish, nje slishala u menja zaderzhka... saku dzirdeeju, bet tagad tak izdaliijumi... kaadi izdaliijumi, ti che njesjosh?... ok... pie aarsta bijusi pa sho laiku?... jaa, 2x slimniicaa... un?... nezinu, kas bija, izrakstus viirs neatdod (pizdjec)... iet uz blakusistabu pie viira it kaa peec ixrakstiem, atpakalj nez kaapeec meimuro ar telefona austinjaam...

Karoch lai mees beidzot piesieties, vinja esot jaaved uz slimniicu uz operaaciju... slimniicaa teikts  ja taa veelreiz atkaartosies, jaataisa operaacija... kas atkaartosies- to zakjis pateikt nevar, paliek nikns un pazinjo, ka ar mums vairs nerunaas...

Liela muizha- it kaa man vajag... liec parakstu un arivederchi... zakjis ljauni smiin un pazinjo, ka neko neparakstiis... it kaa man kkas no taa, pashi parakstamies, ka zakjis muus negrib un chau...

Un nee, vinjai pilniigi noteikti nebija kaut cik veeraa njemamas saaprs veederaa, jo tad nevar shitaa rokas kaajas briivi kuuljaat, pa tel attieciibas skaidrot un praats nenesas tv skatiities...

Just gjimenes konflikts un savstarpeejas rotaljas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #77 : 2016. gada 12. janvāris, 14:25:35 »
Viirieshiem nelasiit...

Plkst 3:50, sestdienas nakts, 22 gv sieviete, motiivs- peekshnjas saapes veederaa, aizkaveejas meeneshreizes

Pat uz piekto zvanu pie durviim neviens nereagjee.. paraustam klinjkji, durvis valjaa, ieklausamies, vai neskrien kaads barboss un ejam iekshaa... visaa skaljumaa skan TV, gultaa pjanijs zakjis, kuram pie kaajaam gulj apmeeram divgadiigs puishels... zakjis apveelies uz veedera  kuuljaa kaajas, runaa pa tel un muus pamana tikai ar piekto uzrunaajienu... uzreiz dod man tel, lai rs tam otraa galaa pasakot, ka zakhis shausmiigi slims un jaaved uz slimniicu... saku, ka neko neteikshu viss...
Taalaak saruna nevedas, jo zakjis tik pjanijs vai vnk stulbs, ka pinas savos tekstos kaa es trijaas priedees...
Ta vinjai meeneshreizes triis meen nav bijushas, bet tagad masiivi izdaliijumi... kad prasu, kad saakaas izdaliijumi, zakjis izbola acis un saka- ti che purgu gonjish, nje slishala u menja zaderzhka... saku dzirdeeju, bet tagad tak izdaliijumi... kaadi izdaliijumi, ti che njesjosh?... ok... pie aarsta bijusi pa sho laiku?... jaa, 2x slimniicaa... un?... nezinu, kas bija, izrakstus viirs neatdod (pizdjec)... iet uz blakusistabu pie viira it kaa peec ixrakstiem, atpakalj nez kaapeec meimuro ar telefona austinjaam...

Karoch lai mees beidzot piesieties, vinja esot jaaved uz slimniicu uz operaaciju... slimniicaa teikts  ja taa veelreiz atkaartosies, jaataisa operaacija... kas atkaartosies- to zakjis pateikt nevar, paliek nikns un pazinjo, ka ar mums vairs nerunaas...

Liela muizha- it kaa man vajag... liec parakstu un arivederchi... zakjis ljauni smiin un pazinjo, ka neko neparakstiis... it kaa man kkas no taa, pashi parakstamies, ka zakjis muus negrib un chau...

Un nee, vinjai pilniigi noteikti nebija kaut cik veeraa njemamas saaprs veederaa, jo tad nevar shitaa rokas kaajas briivi kuuljaat, pa tel attieciibas skaidrot un praats nenesas tv skatiities...

Just gjimenes konflikts un savstarpeejas rotaljas...

nelasīju. tagad 3 vārdos izstāsti, KĀPĒC nedrīkstēja lasīt? :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #78 : 2016. gada 12. janvāris, 14:33:37 »
Paaraak fiziologjiski...
E, divos iekljaavos...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #79 : 2016. gada 12. janvāris, 15:22:30 »
Domā, mūsdienu vīrieši tik maz no sieviešu fizioloģijas zin, t.i.sastopas, t.i.spēj izturēt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #80 : 2016. gada 12. janvāris, 15:24:02 »
Majo delo predupreditj ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #81 : 2016. gada 12. janvāris, 15:28:30 »
Aha, Tu kā cigarešu paciņa

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #82 : 2016. gada 12. janvāris, 15:35:02 »
Lai nesaka, ka moraali esteetisku traumu dabuu no manis...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #83 : 2016. gada 12. janvāris, 16:45:26 »
Lai nesaka, ka moraali esteetisku traumu dabuu no manis...
nekas, izsauks ātros, gan jau no šoka izvedīs

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #84 : 2016. gada 12. janvāris, 16:47:42 »
Tur jau tikumiibas policija jaasauc vai nezinu kas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #85 : 2016. gada 12. janvāris, 17:46:15 »
Vecums- ap 70
Motiivs- saapes kruutiis, augsts infarkta risks

Ierodamies  babuls muus laipni ieved istabaa un pazinjo, ka mums nedaudz jaapagaida  jo vinja neesot pabeigusi pusdienot...

Liidziigs storijs bija ar triisbeernu maati, kurai viens beerns "mira"... ne nu mira ne ko, bet- gribi uz slimniicu pie pediatra, man mazas kamaninjas... tak pizgjec vinjai grikji vaaroties un mums jaapagaida, kad buus gatavi, jo paareejie beerni jaapabaro... a 20 min veelaak izsaukt beernam ar temp 38, ja vsp uzskata, ka tik ljoti nu vajag?... nu toch meduuza... v smislje- bez mozgov...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #86 : 2016. gada 08. februāris, 21:07:55 »
Kkad es te rakstiiju par Dzheinu... nu uzzinaaju, ka ap februaara vidu Dzheina nosalusi... ash zheel... veel nebija galiigi degradeejusies, atshkjiriibaa no lielaakaas daljas bomzhu...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #87 : 2016. gada 08. februāris, 21:10:52 »
Ko? Pavisam, pavisam? Atceros Džeinu.. žēl gan. Likās, ka gados jauna tak.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #88 : 2016. gada 08. februāris, 21:14:34 »
44 vai kkaa taa... pavisam gan... no "muusu kraja" zinaamajiem shoziem vismaz triis caur nosalshanu aizgaaja... bet nu tie divi vechi bija pilniigi degjeneraati, neskatoties, ka 36 un 39 gadi...

Dzheina 44 bija, liekas

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #89 : 2016. gada 08. februāris, 21:18:56 »
Mjā.. A kas viņai lika tā nodzīvoties? Nezini neko no biogrāfijas?