Viirieshiem nelasiit...
Plkst 3:50, sestdienas nakts, 22 gv sieviete, motiivs- peekshnjas saapes veederaa, aizkaveejas meeneshreizes
Pat uz piekto zvanu pie durviim neviens nereagjee.. paraustam klinjkji, durvis valjaa, ieklausamies, vai neskrien kaads barboss un ejam iekshaa... visaa skaljumaa skan TV, gultaa pjanijs zakjis, kuram pie kaajaam gulj apmeeram divgadiigs puishels... zakjis apveelies uz veedera kuuljaa kaajas, runaa pa tel un muus pamana tikai ar piekto uzrunaajienu... uzreiz dod man tel, lai rs tam otraa galaa pasakot, ka zakhis shausmiigi slims un jaaved uz slimniicu... saku, ka neko neteikshu viss...
Taalaak saruna nevedas, jo zakjis tik pjanijs vai vnk stulbs, ka pinas savos tekstos kaa es trijaas priedees...
Ta vinjai meeneshreizes triis meen nav bijushas, bet tagad masiivi izdaliijumi... kad prasu, kad saakaas izdaliijumi, zakjis izbola acis un saka- ti che purgu gonjish, nje slishala u menja zaderzhka... saku dzirdeeju, bet tagad tak izdaliijumi... kaadi izdaliijumi, ti che njesjosh?... ok... pie aarsta bijusi pa sho laiku?... jaa, 2x slimniicaa... un?... nezinu, kas bija, izrakstus viirs neatdod (pizdjec)... iet uz blakusistabu pie viira it kaa peec ixrakstiem, atpakalj nez kaapeec meimuro ar telefona austinjaam...
Karoch lai mees beidzot piesieties, vinja esot jaaved uz slimniicu uz operaaciju... slimniicaa teikts ja taa veelreiz atkaartosies, jaataisa operaacija... kas atkaartosies- to zakjis pateikt nevar, paliek nikns un pazinjo, ka ar mums vairs nerunaas...
Liela muizha- it kaa man vajag... liec parakstu un arivederchi... zakjis ljauni smiin un pazinjo, ka neko neparakstiis... it kaa man kkas no taa, pashi parakstamies, ka zakjis muus negrib un chau...
Un nee, vinjai pilniigi noteikti nebija kaut cik veeraa njemamas saaprs veederaa, jo tad nevar shitaa rokas kaajas briivi kuuljaat, pa tel attieciibas skaidrot un praats nenesas tv skatiities...
Just gjimenes konflikts un savstarpeejas rotaljas...