Autors Tēma: komenti  (Lasīts 21658 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

komenti
« : 2015. gada 01. septembris, 14:48:58 »
Plkst 7:35
Motiivs- paaugstinaats asinsspiediens, zaales neliidz

Kundze 76 gv, uz aci kaadi 160 kg
- par ko suudzaties?
- par asinsspiedienu, augsts, 180
- kas pashsajuutaa traucee?
- nu saku- asinsspiediens
- kaa traucee?
- 180
- 180 ir skaitlis, kaa juus juutat paaugstinaatu asinsspiedienu?
- izmeeriiju, es biezhi meeru
- kaadas zaales lietojat, kaads juusu normaalais asinsspiediens?
- 150, lietoju x, y, z
- un ko shoriit lietojaat?
- neko
- kaapeec?
- es zaales lietoju "po boljnjichnomu rezhimu"
-???
- slimniicaa zaales dod 9 un es nevaru jaukt rezhiimu
(Toch gribeejaas paprasiit- un ko nu? Zaales liidz 9 nedriikst)
- nu bet tagad juus esat maajaas un zaales var lietot peec piecelshanaas
- un kad atkal tikshu slimniicaa man atkal rezhiimu mainiis?
(Pizgjec)

Ti, babene seezh, kopsh plkst 6 ik pa 15 min meera spiedienu, cepas, zaales nedzer... diez kaa lai vinjas liidz, ja vinjas nedzer... a 3x nedeeljaa aatrie- miera veejos, jo "spiediens tak"

Sapraviijam spiedienu, atvadamies...
- a vboljnjicu???!
- nevajag jums boljnjicu, zaales jaadzer
- es 12x gadaa gulju boljnjicaa, man kaajas saap, jo asinsvadi ciet, veeders citrreiz 5 dienas neiziet
- jaamaina uzturs, jaakustaas, ja ne- jaalieto zaales
- (lepni) man vienreiz pat narkozee kaku akmenjus tiiriija aaraa!!!
- nu, nevajag taa iielaist, ka 5 dienas veeders neiziet, jaalieto kko
- a ja gjimenes aarsts tam neseko, visiem vienalga?!
- kaa lai gjimenes aarsts seko juusu veedera izejai?
- man vajag uz slimniicu!!!

...vajag... ...psihiatrisko pansionaatu... 

...kad muuseejiem pietiks "politiskaas gribas" par sho reekjinus piesuutiit...

nu bet no viņas kolokoļņas viņai tiešām ir problēma ar spiedienu un, jo vairāk mēra, jo vairāk satraucas, jo augstāk ceļas un tā pa spirāli.
Bet arī ārsti tak spiedienu dabūja normā, bet psiholoģiski nepalīdzēja...
A no kurienes clv galva tik sviestaini darbojas? Ka pie pirmām aizdomām, ka spiedeins ceļas, nedzēra tas savas zāles?

Tā ir psih problēma, ka clv apzinās, ka jādara kkas viens, bet dara ko citu, lai kkādas aiztures dēļ novērstu uzmanību no tā, kas patiešām būtu jādara. Nu kā es, piemēram, -ķēpājos pa forumu, kamēr būtu jādara daudzas citas lietas, ko ļoooooti negribas, bet VAJAG!!!

Atslēdzies Camma

kom3
« Atbilde #1 : 2015. gada 01. septembris, 15:29:30 »
Priekšā likums!
Ieviest durkas ātros! Un tie lai brauc pa priekšu, parastie - pēc durkologu apstiprinājuma, ka vajag!
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

komenti
« Atbilde #2 : 2015. gada 01. septembris, 15:31:06 »
A, un vēl - visu ātro izsaukums - 35 jevriki. Ja apstiprina, ka vajag normālos - maksu atceļ. Vo!
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #3 : 2015. gada 01. septembris, 15:36:15 »
Jap, nemaksaa tikai tie, kuriem tieshaam vajag...

Atslēdzies ineshuks

komenti
« Atbilde #4 : 2015. gada 01. septembris, 15:38:30 »
nu bet no viņas kolokoļņas viņai tiešām ir problēma ar spiedienu un, jo vairāk mēra, jo vairāk satraucas, jo augstāk ceļas un tā pa spirāli.
Bet arī ārsti tak spiedienu dabūja normā, bet psiholoģiski nepalīdzēja...
A no kurienes clv galva tik sviestaini darbojas? Ka pie pirmām aizdomām, ka spiedeins ceļas, nedzēra tas savas zāles?

Tā ir psih problēma, ka clv apzinās, ka jādara kkas viens, bet dara ko citu, lai kkādas aiztures dēļ novērstu uzmanību no tā, kas patiešām būtu jādara. Nu kā es, piemēram, -ķēpājos pa forumu, kamēr būtu jādara daudzas citas lietas, ko ļoooooti negribas, bet VAJAG!!!

Tex

80% (es taa maigi) pusstundaa nepaliidzeesi, jo pashi sev paliidzeet negrib... sistu pa macinju, tas piespiestu saakt domaat... pashus... vai beernus, kuri dementus vechukus neliek panzinaataa, lai dziivokli nezaudeetu...

Atslēdzies ineshuks

komenti
« Atbilde #5 : 2015. gada 01. septembris, 15:40:04 »
Daraam taa- komentus rakstaam she, lai mans toposhais memuaaru sbornjiks ar tiem neputrojas ;)

Atslēdzies Mango

Re: komenti
« Atbilde #6 : 2015. gada 01. septembris, 15:48:44 »
Ineshuk, nonāksi portālos ar savu sborņiku, ka es saku!
Neaizmirsti mūs, kad kļūsi slavena. Vei, kur viena palika ar saviem komentāriem un krita nežēlastībā. :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 01. septembris, 15:58:50 »
Preteeji daudzu viedoklim ;) es neesmu muljkje... un nekad taa publiski neteiktu, kaa tas portaalos izziistais gadiijums tika atrefereets...

Chista fakti... un nedaudz komentu...

A to kkaa vienvirziena viss...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 01. septembris, 15:59:56 »
Portaaliem dereetu fb labaak chekot- jaunajai paaudzei vaards deontologjija ir sveshvaards ;)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2015. gada 01. septembris, 21:15:52 »
Interesanti pastāsti.
Viens lūgums: es medicīnā duriks un ja tiek lietoti kaut kādi med.termini tad īsti nav saprotams ko tas nozīmē.
Cammas komentā "PSA līmenis" vai kaut kas tāds. Lūdz durikiem uzrakstīt "spazmas vēderā" vai nu ko tas nozīmē.
Paldies
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2015. gada 01. septembris, 21:26:31 »
He, shad tad pacienti arvareetu savas suudziibas iztulkot ;) vieniigaa pateiciiba aviizee!!! Kas man bijusi, bija, ka es tjufus izaarsteeju... ne tai briidii ru tantele nevareeja apskaidrot suudziibas, ne liidz shim es sapratusi, kas tie tjufi ir...

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 01. septembris, 22:29:48 »
Tex

80% (es taa maigi) pusstundaa nepaliidzeesi, jo pashi sev paliidzeet negrib... sistu pa macinju, tas piespiestu saakt domaat... pashus... vai beernus, kuri dementus vechukus neliek panzinaataa, lai dziivokli nezaudeetu...
nu dementie večuki maybe... kgan arī viens otrs ned'ēlu neēdīs, lai par 35EUR tomēr izklaidētos... Un pēcāk vaimanās, ka badā...

bet līdzīgi dara ko citu uzmanības novēršanai no vajadzīgā, aktuālā un tiešām būtiskā ne tikai dementi večuki... Bet gana jauni: ko, tos arī uzpsihpansionātu? Tur ātri vietas aptrūksies :(

Atslēdzies j

Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #12 : 2015. gada 01. septembris, 22:34:23 »
Camma, šo to par analīžu nodošanu zinu, bet par to, ka iepriekš nedrīkst braukt ar velo, nu, nekur neesmu redzējusi. Kā lai cilvēks to zin?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2015. gada 02. septembris, 06:08:35 »
Tiem maksas pakalpojums...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2015. gada 02. septembris, 08:48:31 »
J - visi zina, ka pirms asins analīzes uz cukuru jābūt tukšā dūšā - neēdušam. Zina. Bet batoniņš sniķera ar 1,5 l  (!) kolu - tas jau nav ēdiens! Vot nodos analīzi un tad gan paēdīs - dubulto burgeru ar kartupelīšiem, nagetiem un vēl diviem sniķeriem un fantu.
Visus sakost!