Autors Tēma: Lakas un ... vīrieši ...  (Lasīts 5815 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Lakas un ... vīrieši ...
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. septembris, 20:46:11 »
Ar gelišu jānostaigā mēnesi, jo ilgāk stāv, jo vieglāk dabūt nost. Jāmāk ar protams uzlikt un noņemt. Ir meistari, kas muld, ka jānāk ik pēc divām nedēļām savtīgos nolūkos. Šellaka ir gandrīz gelišs (citas firmas produkts, bet ideja viena), vājāks (nolietojas), sūdīgāk turās. Vispār - daudz kas atkarājas no meistara un ta godaprāta.

Jā, bet pa 2 nedēļām ataug kā traki ... man jau tagad izskatās, ka pirms nedēļas uzliktais šelaks ir ataudzis ...

Bet vispār es ir šokiņā .... jo klusībā Mao ierakstīju visās citās biznesa sfērās, bet ne skaistumkopšanā ....

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2015. gada 03. septembris, 20:58:03 »
Mao kā kārtīgs mafiozņiks - tur ķetnu menī biznisos...
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2015. gada 04. septembris, 08:01:16 »
Laikam atkarīgs,cik ātri kuram aug nagi,ka arī,cik īsus uztaisa.Es reizēm novelku pat 6nedēļas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2015. gada 04. septembris, 09:52:34 »
hahaha (Nāra)  :rofl: :rofl:

man jau ar patiktu..bet..nē..man savi argumenti ..:) šādam dialogam :D

gelišs ir slikts ar to,ka noturot par ilgu ...virs 15 dienām toč nevar nost dabuut..jā, bija kkas tur par polimerizaciju..tjipa piesuucas  :rofl:
kāju nagi aug lenak ,tiem nav nekadas darba un nodilumslodzes... kad pēc mēneša gribu notīrīt ,tad ir ko njemties...

sanāk ka vīrietim taisniiba... :betons:

Nez, to, ko maasiica liek, vsm manikiire sauc par gelishu un maina reizi 3- 3,5 nedeeljaas bez probleemaam