Autors Tēma: aizguutas zituaacijas  (Lasīts 8233 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: aizguutas zituaacijas
« Atbilde #15 : 2015. gada 07. septembris, 20:17:27 »
Vairs ne kljuuda, vairaak maaciiba...

Mees, zaljas gurkjenes, es sanjitarka, druzhka feldshere, daudz straadaajaam kopaa sestdienaas, jo abas studeejaam- es- mediciinu, vinja- anglju kriegu tulkus vvz kaadaa maksas augstskolaa... kad vinja bbeidza neko neteicu, bet es vidusskolu beidzot labaak angleni zinaaju (ok, specializeetaa klase- no 1. klases 5x nedeeljaa), nekaa vinja tulka diplomu sanjemot... bet ne par to staasts...

Izsaukums pie pavecas kundzes... atbrauc- kundze gulj mieriigi gultaa, mirusi... apsegta, tiira...

Mana druzhka jautaa- chembabushka boljela?

Shie pavelk segu nost- feina strangulaacijas rieva...

Vechinja pakaarusies, shie no cilpas nonjeemushi, gultaa smuki noguldiijushi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 07. septembris, 20:37:50 »
Latgales pusē ne to vien dabū redzēt, kā dīvainus zieģeļus... Bet šis ir reāls, tiesa- pasens gadījiens un pat ne aizgūts :)

Nee, es atceros, ka senaak taadus lika...

Par sanitaaru prijomnjikaa- NEKAD- taas taarpu tonnas mazgaat nost, brrr

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2015. gada 07. septembris, 20:37:53 »
Pirms operācijas viss tiek saskaņots - komandas darbs. Bet kā bija kā ne, ierodas cits anesteziologs un tiek izlemts, ka pacientam nedos pilno narkozi, bet tik lejaspusi nolēmēs. A ķirurgs jau tā visu prātā izspēlējis, ka tur iesēdusies doma par to, ka klients guļ. Klients dziesminieks-slavenība. Viss rit ļoti jauki, ķirurgs aiz laba garastāvokļa klusām un brīžiem arī skaļāk dzied. Vienā brīdī no aizširmjotā galvasgala atskan tāds kautrīgs čuksts " Vai es nevarētu dabūt to midzinājienu? Es šito greizo dziedājienu VAIRS nevaru izturēt!". Beigās viss bija labi :)
P.s. Ķirurgs ar anesteziologu 2 nedēļas nesveicinājās.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. septembris, 22:21:35 »
Vienam ginekologam sensenos laikos bija nelāgs niķis - ja kaut kāda procedūra bija ar "gaidīšanas laiku" virs 2 minūtēm, šams pameta pacienti kabinetā un vilkās pīpēt uz mellajām kāpnēm. Reizēm uz tām kāpnēm paralēli izvilkās vēl kāds pīpmanis un tad arī kāda spraiga vai interesanta epizode vai diagnoze tika apspriesta. Protams, ka doma no pašreizējās pacientes pārslēdzās uz ko citu...
Tā nu atnāk visnotaļ jauka dāmīte, kurai TAJĀ vietā jāieliek tamponu ar smāķi un jātur vismaz 10 minūtes. Nu ko, spogulis iemontēts, tampons ievietots, 10 minūtes pīpošanai. Taču kāpņutelpā satiktais kolēģis pastāstījis kaut ko tīīīk aizraujošu, ka atgriežoties kabinetā dakterim domas jau citur un šis tik garāmejot dāmītei uzsauc "viss, varat celties un ģērbties!". Damīte ceļās ar un dodās mājās. Pēc pāra dienām dāmīte atnāk uz nākamo procedūru un kautrīgi noliek dakterim uz galda burvīgā, cakotā, stērķelētā servjetē ievīstītu spoguli.... Kā viņa ar to bleķa bļurdaku līdz mājām sabtransā tika un kurš palīdzēja izņemt - tas palika miglā tīts...
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 13. septembris, 21:05:09 »
Taa tieshaam gadaas... nee, ne man, es panjemu lapu un miers... pasen konstateeju, ka pateiciibas nebuus un pieminekli necels... da i bez manis dziive neapstaasies...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2015. gada 14. septembris, 13:43:23 »
Mani viena hiperjauka un runātīga ginekoloģe reiz ieslēdza savā kabinetā - kamēr vācu savus papīrus, šī žvikts pa durvīm laukā, i attapties pakaļ nobļaut nepaspēju. Nu ko gaidīju, kamēr atgriežas....
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #21 : 2015. gada 21. septembris, 11:16:19 »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2015. gada 02. oktobris, 14:33:08 »
Одному пациенту перед обследованием у проктолога сделали клизьму. Вот он прибегает к врачу и говорит: "Доктор срочно надо, что бы вы проверили!" А доктор как раз должен на обед был идти, но пожалел мужика и согласился принять. Мужик естественно на приеме стал в коленно-локтевую позу со спущеными штанами. Доктор же ему вставил ректоманоскоп в rima any. Шрапнель дерьма с водой не пощадила ни кого: ни стену кабинета, ни врача.
Ответ пациента был прост: "А мне не сказали, что после клизмы в туалет надо сходить".

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2015. gada 06. oktobris, 09:28:35 »
Dziļi lauki šepat pierīgā, ziema, sniegs līdz reproduktīvajiem orgāniem un vēl augstāk. Lauku omīte kritusi un izskatās, ka kaut ko satraumējusi gurnos (vēlāk noskaidrojās, ka tiešām lauzts ciskas kaula kakliņš). Ģimene sauc ātros, šamie atbrauc ar, apstājas 50 metrus iebraucamā ceļa galā, neizkāpjot no mašīnas un pat neapskatot vājniecīti paziņo sagaidošajam radagabalam - "tagad nesiet!". Vienkārši tā, bez nestuvēm, bez fiksēšanas, bez atsāpināšanas - nesiet! Radagabals nospļaujas, izsaka dzimumdzīves prognozes atbraukušās brigādes sastāvam, ceļ omīti studebekera kravas kastē uz segām un aitādām un rullē uz Rīgu. Ar omi viss beigās bija kārtībā, vēl ilgus gadus staigāja ar bleķi gūžā. Bet ātrie... Bij griezušies riņķī atceļam, iemukuši sniegā un gājuši prasīt vājnieces mazdēlam (!), lai šis ar traktoru velk no sniega laukā. Tas izsniedzis pussalauztu lāpstu un teicis īsi "roc!".  Vakarā man sanāca tai vietai garām braukt - mūžā neesmu redzējusi neko līdzīgu! Miiilzīgs laukums pārrakts, kā kad traku cūku bars būtu plosījies - turpat metru dziļais sniegs sajaukts ar sasalušas zemes pikučiem, pirms tam normāli nošķūrētais ceļš pilnībā pazaudējis savas kontūras 30 metru garumā... Baiss spēks ir tāds saniknots ātro ekipāžs...
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2015. gada 06. oktobris, 21:54:05 »
Kādreiz vecāko kursu studenti braukāja uz ātrajiem kā feršeli. Bija viens puisis (Veņa), visnotaļ smuks, jauks un gudrs medicīnā, skuķi kusa no viņa skatiena. Bet... Kā jau tādiem veiksminiekiem gadās - slinks kā maita un vēl mūžam badains. Ja izsaukumā pēc pirmā acu uzmetiena tapa skaidrs, ka vājnieku jāved uz slimnīcu un mājās šimbrīžam neviena nav, Veņa nekavējoties devās pie plīts vai ledusskapja un bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem dūšīgi ieturējās. Jāsaka gan, ka patērēja tikai to, kas tiešām ilgi neglabājas. Vairāku gadu garumā nevienas sūdzības par tādu burlacismu nebija. Bet... Sodu Veņa saņēma visai dīvainā kārtā....
Vienā reizē Veņa kārtējo reizi steigā apciemoja virtuvi, kad negaidīti atgriezās vājnieka meita - miesās ražena tautiete Bella. Vajadzēja redzēt to jūtu gammu, kas atspoguļojās Bellas un Veņas sejās! Veņas ģīmis no svētlaimīgi gremojoša mirklī pārtapa gandrīz aizrijušamies nopērta suņa fizionomijā. Bellas - no bēdu sagrauzta - viltīgi svētlaimīgā. Nezinu, kādas taciņas un kādus ebreju radu Mīnotaura labirintus Bellas sievišķīgais maitisms gāja, bet pēc pusgada Veņa tika apprecēts. Un no skaistuļa vecpuiša pārgāja kategorijā "tas apvēlušais žīdiņš"....
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 01. decembris, 10:57:49 »
Реакция молодого хирурга на артериальное кровотечение в начале работы в оперблоке:
- АААААА ТВОЮ МАТЬ, ЧТО ДЕЛАТЬ!!? ДАВАЙТЕ СЮДА ВСЕ ЗАЖИМЫ, ОТПИЛИМ ЕМУ НОГУ, МЕНЯ УВОЛЯТ, СРАНЬ ГОСПОДНЯ, ОН ИСТЕКАЕТ КРОВЬЮ!!!!
Через три года:
- Ой, фонтанчик!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 01. decembris, 13:49:46 »
Citur neiederas...
Медицинская этика – это когда думаешь «Опять тебя принесло, у*бок!», а говоришь «Здравствуйте».

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2015. gada 01. decembris, 15:58:14 »
Ņe toļka medicinskaja, ņe toļka  ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 01. decembris, 16:49:11 »
Jaa, jaa, visur, kur darbs ar cilveekiem ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2016. gada 19. februāris, 08:15:34 »
Gjimenes aarstam maajas viziites pie "shausmiigi slimiem beerniem", kurus atvest uz doktoraatu nu nekaa, mirst nost...

1) 2 niezoshas pumpas uz muguras, vecaakiem vnk slinkums kkur vest
2) juus pagaidiet, vinjsh veel nav maajaas no daarzinja, peec pusotras stundas atvediis...