Autors Tēma: Teātra sezona  (Lasīts 40599 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

Teātra sezona
« : 2015. gada 04. septembris, 14:48:25 »
Šķita, ka vajag atvērt jaunu tēmu, lai te sāktu/turpinātu apspriest jaunās teātra sezonas notikumus.

Cerams, ka šī sezona būs tikpat interesanta kā pagājušā (vismaz man bija daudz prieciņu) :)

Man sezona sākās jau augusta sākumā, ar VDT viesizrādēm.
No tuvākajām jaunajām izrādēm mani interesē R.Kalniņas atgriešanās DT, G.Zariņas piedalīšanās NT izrādē, un, protams, mēģinu fantazēt, kādas tad būs Farjatjeva fantāzijas ar "svešo" piedalīšanos. :)

Atslēdzies Nāra

Re: Teātra sezona
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. septembris, 14:58:40 »
Ko skatījies no VDT?
Man sezonā sākās ar Liepājas teātra 1984.
Oktobrī gaidāms Dailes Equs un novembrī Liepājas Pieci vakari.
Tālāk tad skatīšos. Ir doma par JRT 12 krēsliem, Valmieras Meistaru un Margaritu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. septembris, 15:18:40 »
par DT preses konferenci - te viens no labākajiem atreferējumiem - video sižets
http://epadomi.lv/kulturasvestis/izrade/dailes/04092015-dailes_teatri_jauni_kresli_un_sponsors_at

te viens no labākajiem rakstiskajiem stāstījumiem ar daudzām pieminētām lomā/aktieriem - http://www.tvnet.lv/izklaide/skatuve/574404-finansialu_apstaklu_del_dailes_teatri_izrades_saja_sezona_iestudes_tikai_latviesu_rezisori

p,s, epadomos Džilis labi runā, apsveic sponsoru ar ļoti labu izvēli ( nu jā, ar teātra izvēli, bet tai pat laikā varam padomāt, ka apsveic, ka izvēlējies EDz :)  )

Atslēdzies samtene

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. septembris, 16:16:53 »
Ak, laimīgie Valmierieši  ;) LT brauc pie jums tik bieži, un ar izrādēm, kuras es arī labprāt gribētu redzēt :thinking: .

Equus noteikti jāredz, es labprāt apskatītos vēlreiz, bet cenas oktobrī jau saceltas debesīs. Ek, jāsāk laikam optimizēt šī izmaksu pozīcija, un jāskatās iepatikušās izrādes tikai vienreiz.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. septembris, 16:27:29 »
Ek, jāsāk laikam optimizēt šī izmaksu pozīcija, un jāskatās iepatikušās izrādes tikai vienreiz.

man tik žēl, ka mazo zāļu cenas uzlekušas debesīs:(
Vītols DT preses konferencē s`tastīja, ķa vidējā cena palikusi nemainīga, kā skatītājiiem nebūšot jāver maciņš platāk.
Es gan nesaprotu, kā var palikt vidējā cena nemainnīga, ja neviena pozīcija netiek nolaista zemāk. Varbūt viņi rēķināja tā :
pagājšgad 18 izrādes bija skatītājam , kurš gribētu redzēt visu, jānoskatās.
Šogad tiek iestudētas tikai 16 izrādes, tātad , ja 6 izrādēs cena palika `tada pati, 10 izrādēm pacēla, bet divu izrāžu nav, tās ir ar ) vērtību, rezultātā - vidējā cena nemainās.

Kaut kā baigi šķiet, ka tieši tāda bijusi viņu matemātika. Būs jānoklausās vēlreiz viņa teiktais par to vidējo cenu :)

nu ko  jācer, ka lielajās zālēs iestudēs normālas izrādes un tur varēs iet vairākas reizes un iepatikušos.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. septembris, 17:46:09 »
Ko skatījies no VDT?

Es cik paspēju, tik apskatīju, piecas izrādes redzēju.

Sāku ar Raudupieti, ko jau vairākus gadus gribēju, tikai nekādi nebija sanācis notrāpīt. Citā tēmā jau izteicos, ka man patika. Jāmēģina paspēt vēl pa TV noskatīties:)

Tad sekoja Balle būs, arī kopumā patika. Tā izdejots cauri laikiem, ar laikmetam rakturīgiem un atpazīstamiem  piesitieniem. Tikai sākās vasara, un nabaga aktieri, tajas biezajās kleitās un mēteļos, tur bija ko turēt :).

Sudraba gaisma - esmu piefiksējusi, ka Gruzdova izrādēs man kaut kas pietrūkst, vai arī ir par daudz... neesmu sapratusi.

Nāves deja - to es visvairāk gribēju redzēt, un man patika.

Romeo un Džuljeta - gribējās redzēt pēc Ugunsgrēkiem, ko Eihe sastrādājis, bet laikam vairāk jauniešiem tās visas izdomiņas... bet nē, nebija jau slikti. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. septembris, 18:31:13 »
Atkal es Equus nepareizi uzzrakstīju!

Balle būs, jā tas bija tāds viegli smags gabals, brīžiem aizkustināja un padomāt lika par mūsu vēsturi, vairāk gan 1.cēliens. Par beigām tiem, kas bijuši, domas dalījās - citiem patika, citiem nē. Tā kā uz JRT pusi pavilka.
Sudraba gaismu un Nāves deju neesmu redzējusi.
Romeo un Džuljeta - gāju ar domu, ka ko nu tur jaunu var ieraudzīt, bet sev esmu to atzinusi par man kaut kādas jūtas visvairāk izraisījušo izrādi, kura man nelika ne brīdi garlaikoties, brīžiem pat neelpot un pat asariņu nobirdināt..negaidīju.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 05. septembris, 10:08:56 »
Lasīju twiterī,ka šodien Kalnciema kvartālā pārdod uz Nt biļetes ar atlaidēm.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2015. gada 06. septembris, 00:01:58 »
biļetes arī internetā , biļešu paradīzē nopērkamas! tikai , kad ielikts grozā, jāizvēlas akcija ( resp, pi eatlaidēm jānomaina no nav uz akcija)
arī svētdien būs atlaides!
Saraksts pilns pieejams nac teātra mājas lapā! un arī Bparadīzē var redzēt to sarakstu.
Es nopirku i uz Uguni un nakti (sakārdināja mani tās reklāmas), gan uz Raiņa sapņiem, nospriedu, ka jāredz tomēr.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. septembris, 11:15:16 »
nācis klajā nu jau otrais Frankenšteina video!
Pirmais bija ar brrrrriesmīgi bbbbailīgu mūziku

nu otrais ir vnk drrrrebulīgs!
https://twitter.com/Dailesteatris/status/641161618248855552

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2015. gada 08. septembris, 11:35:58 »
otrais links ir uz tviteri, bet jāskatās tā jūtūbe -

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. septembris, 13:40:21 »
Ir kāda no jums, kas dosies uz Frankenšteina pirmizrādi ? Es došos.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2015. gada 08. septembris, 13:50:37 »
Kas tās par NT atlaidēm? Es viņu mājas lapā nekādu info neredzu!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #13 : 2015. gada 08. septembris, 14:09:29 »
Ak, kā es šito atlaižu pasākumu palaidu garām.
Būtu varējusi vēlreiz uz Raiņa sapņiem aiziet pa puscenu :cry: . Nu jau vairs nekāda grozu labošana nedarbojās.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #14 : 2015. gada 08. septembris, 14:12:32 »
Ir kāda no jums, kas dosies uz Frankenšteina pirmizrādi ? Es došos.

Es iešu uz Frankenšteinu, tikai oktobrī gan. Tad jau mēs, lūdzu, palasīsim atsauksmes? :blushing: