Autors Tēma: Teātra sezona  (Lasīts 40794 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Teātra sezona
« Atbilde #15 : 2015. gada 08. septembris, 14:38:01 »
Koris. Atkrīt. Neiešu. Bet palasīšu jūsu atsauksmes noteikti.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2015. gada 08. septembris, 14:51:49 »
es uz Fr iešu oktobrī. ātrāk netieku.

NT atlaides bija tikai vīkendā. Bet tur nebija uz visām, tur bija uz Uguni un nakti, Raiņa sapņiem un tad uz parastajām, ja tā var teikt, mazākejošajām (lai neteiktu skarbāk) izrādēm, kuras gan arī tīri skatāmas:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #17 : 2015. gada 08. septembris, 15:28:20 »
Uz Uguni un nakti man sen jau kā biļetes, iešu sestdien 12.sep

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. septembris, 15:30:07 »
Bija uz Ciemiņiem...es nogulēju bāc. Pirmdienas rītā izlasīju tikai " smalko druku".

Atslēdzies hm@

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. septembris, 17:05:16 »
Bija uz Ciemiņiem...es nogulēju bāc. Pirmdienas rītā izlasīju tikai " smalko druku".

vēlreiz? Kas bija smalkajā drukā? Ka varēja nopirktt ar atlaidi? Nesāpini mani! :) es arī neko tādu nemanīju!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2015. gada 08. septembris, 17:16:55 »
Pašās beigās bija Ciemiņi!!! Apskaties NT atlaižu tvītu.
Pat ne smalkā druka, parastā! Bet es nepamanīju tāpat.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2015. gada 08. septembris, 17:19:31 »
Kas tur  ar Farjatjeva fantāzijām? Vai tur nebij jabūt citiem aktieriem???

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2015. gada 09. septembris, 00:05:34 »
Jaunā ārsta piezīmes novembrī atgriezušās. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2015. gada 09. septembris, 00:18:26 »
Tas frankenšteina otrais klips ir šaušalīīīgs!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. septembris, 09:18:20 »
1) par Farjatjevu - imho tie paši vien bija paredēti jau no paša sākuma - Broka, Skrastiņš, Kugrēna, Pārējiem mazlomas, varbūt tie mainījūsies, nezinu.
2) Jaunais ārsts bija jau 2.sept. p.s. biju uz Kalnciemu 5.sept, sēžam pie galdiņa maliņā ar savu ūdensglāzi un zaptsmaizi, pēkšņi psihodēlisks skats - ieeja kvartālā  krietnu gabalu tālāk, es nemaz tā nevēroju to ieeju, pēkšņi kā filmā visa gaisma koncentrējusies uz turieni, ienāk mans mīļākais aktieris, saulesbrilles uz acīm, bet es vienalga - atpazīstu, no liela attāluma, neticami :)  un viņš iepeld kā Ostaps Benders (Mironova izpildījumā) , lēnā gaitā, pašpārliecināts, āāā....

3) Fr ir reāli baiselīgi!!! Piefiksējāt, kad doktors ir beidzis radīt, Briesmonis vispirms pakustina īkšķi, tad norij siekalas un tad - pamostas!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. septembris, 09:36:20 »
1) Točna zinu, ka bija paradzēts Rešetins, es par to šūmējos. :)
2) JĀP nebiju pamanījusi septembrī. Tieši šorīt domāju, nudien, sen neko par viņu neesmu dzirdējusi. :) bet viss kārtībā, tepat vien ir
 :)
3) nepiefiksēju, otreiz neskatīšos :D šis izskatās baiselīgāk par vienu kaligulas ainu, brrr

Atslēdzies hm@

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. septembris, 10:12:03 »
1) Mangucīt, točna zinu - tu jauc. Rešetins tikai Cerību ezerā. Padomā loģiski - nekādā gadījumā nebūtu pieļauts, ka viens un tas pats Dailes aktieris spēlē divos iestudējumos PĒC KĀRTAS svešā teātīrī. Un vispār šo lugu Šmits iestudēja speciāli Brokai un Skr, ar domu - lai satiekās kursa biedri ( abi vienā kursā bija konservatorijā)

3) hahaha

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. septembris, 11:58:09 »
1) ja? Tas bija tik sen? Es tik atceros, ka cepos. :) fū, tad jau labi!!! Jo šie aktieri man patīk!!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. septembris, 13:51:58 »
Skatos, ka Nakts vēl nav galā, Dzelmes vietā Danēviča. kas tad īsti ir ar to Dzelmi?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. septembris, 14:18:18 »
Skatos, ka Nakts vēl nav galā, Dzelmes vietā Danēviča. kas tad īsti ir ar to Dzelmi?

Gan jau tas pats, kas sievietēm viņas vecumā mēdz notikt, pazud uz kādu gadiņu no darba dzīves  :smile:
Citās izrādes, pamanīju, arī viņa nomainīta.