Autors Tēma: Teātra sezona  (Lasīts 40682 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Teātra sezona
« Atbilde #75 : 2015. gada 21. septembris, 16:32:44 »
Kopš nav Naumaņa, man ar Radzobi vairāk nesakrīt, nekā sakrīt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #76 : 2015. gada 24. septembris, 20:08:07 »
Šodienas KD Rozentāls par Farjatjevu - 3 gurdenas stundas...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #77 : 2015. gada 28. septembris, 14:26:24 »
 pēc Farjatjeva fantāziju noskatīšanās gājām mājup un pat gandrīz nebija ko apspriest .. žēl.. Ne nu gluži bija garlaicīgi, bet dežavū bija stiprs, Kugrēna vienīgi man likās baigi forša, loma klasiska "māmiņa", bet es viņu tādā lomā nebiju redzējusi. Broka bija riktīgs dežavū, Skrastiņš tad jau likās nedaudz citādāks kā pēdējā laikā, vairāk atgādināja vecās lomas, nē, Podsekaļņikovu man neatgādināja.
Bet pēc izrādes noklausījos sarunu ar Gati Šmitu, uzzināju, ko viņš gribējis iestudēt - tādu vienkāršu gabalu par dzīvi. Jo mūsdienās iestudējot samezglotus, pesimistiskus, ļaunus, ut t utt, tāpēc viņš ko ļoti vienkāršu gribējis. jā, un tad viss sastājas savās vietās, ja to zin, tad var skatōties un baudīt šo vienkāršibu un paredzamību :) bet tikai tiešām PIRMS tam jau jāzin, ka viss tā parasti tur būs..
Jo režisora darbs `jāvērtē , izejot no tā ko un kā viņš gribējis izdarīt, jā tas viņam ir izdevies. Tikai jautājums - vai es gribēju redzēt ar tik izciliem aktieriem kaut ko tik ļoti vienkāršu un parastu?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #78 : 2015. gada 29. septembris, 14:59:13 »
Nu žēl, ka Hermanim nekad nav laika, tāpēc pēd.gados sanāk ne vairāk pa vienam savam iestudējumam JRT un pārējo atdod visai raibam klāstam režisoru. Gatis Šmits it kā pieredzējis režisors, bet vairākas viņa izrādes esmu izlaidusi dēļ tā, ka garlaicīgi un pelēcīgi. Šķiet, ka būs jāizlaiž arī šī... Dmž.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #79 : 2015. gada 29. septembris, 17:08:22 »
Jo režisora darbs `jāvērtē , izejot no tā ko un kā viņš gribējis izdarīt, jā tas viņam ir izdevies.

Arī atcerējos šo Ritas Melnaces teikto intervijā Lūriņam :). Bet man tomēr gribas teikt, ka tādu vienkāršu gabalu par dzīvi, nesamezglotu utt., var arī iestudēt kaut kā interesantāk, ar domu kaut ko pateikt, jā, nu var jau būt, ka neuzķēru viņa vēstījumu :)

Nāk prātā kaut vai Rešetina Nakts vēl nav galā, vai Slazdā, piemēram. Vienkārši stāsti, nekāds avangards ne scenogrāfijā, ne režijas paņēmienos utt., bet bija interesanti, bija ko padomāt pēc izrādēm. Ai, ienāca prātā nez kāpēc tieši DT, bet lai nu paliek :)

Tikai jautājums - vai es gribēju redzēt ar tik izciliem aktieriem kaut ko tik ļoti vienkāršu un parastu?

Un man rodas gluži tas pats jautājums :) un doma, ka ar tādiem aktieriem taču varēja iestudēt ne to vien... Kāpēc režisors izvēlējās tieši šo dramaturģisko materiālu? Bet tai pat laikā, vai ar citiem aktieriem biļetes būtu izpirktas uz tādu izrādi?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #80 : 2015. gada 29. septembris, 21:17:04 »
Mani tagad sāk intriģēt doma - oktobrī izrādes neielika, bet - vai tāpēc, ka nevarēja sadabūt visiem aktieriem piemērotus vakarus vai arī tāpēc, ka juta, ka nebūs labas atsauksmes? Redzēsim novembra plānā:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #81 : 2015. gada 07. oktobris, 12:33:49 »
Ciemiņi. NT.

Mīlu Uldi Dumpi. Gāju skatīties viņu mazajā zālē. Stāsts ir skumjš, par vecākiem, veseliem un slimiem, par bērniem... Es protams apbimbājos. Labi, ka ne viena, blakus sieviete arī. Asaras mijas ar smaidiem, tāpēc ir gaiši. Aktieru izvēle ļoti patīk, Dumpis, Cauka, Aizupe, Vimba, sanākusi laba saspēle. (Vimba vrb nav tik labs kā Truša alā, bet tas nekas.)
Izrāde par dzīvi un attiecībām ģimenē.
(Kad gāju mājās, dungoju "tu kā dille, es kā lociņš, tu kā maize, es kā sviestiņš...tu kā podiņš, es kā vāciņš, tu kā roka, es tavs cimdiņš".)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #82 : 2015. gada 07. oktobris, 16:40:47 »
Forši, ka te kāds ieraksta kaut ko par redzētajām jaunajām izrādēm :) Arī iešu nākamnedēļ. Ieraugot aktieru sastāvu, un arī režisoru, zināju, ka šo gribēšu redzēt.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #83 : 2015. gada 07. oktobris, 17:01:22 »
Samtene, es arī eju jaunnedēļ:) divi varianti - vai nu tu mani zini pēc skata vai arī nē.  Ja zini, tad divi varianti - tu pienāc klāt vai arī nē. Ja nezini , tad atkal 2 varianti - sarunājam, kā vienai otru atpazīt vai arī nē:)

Šodien es uz Uguni un Nakti...  Baidos. :(

Atslēdzies reno

« Atbilde #84 : 2015. gada 07. oktobris, 18:48:19 »
paņemiet 3 rozes

Atslēdzies Mango

« Atbilde #85 : 2015. gada 07. oktobris, 19:32:38 »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #86 : 2015. gada 08. oktobris, 09:56:17 »
paņemiet 3 rozes
Un kuram nedot? Ja viņi ir četri? :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #87 : 2015. gada 08. oktobris, 10:05:58 »
 :smile: Reno turpina sarunu no čata... 3rozes kā pazīšanās zīmi :-)
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 08. oktobris, 10:23:27 no Spārka »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #88 : 2015. gada 08. oktobris, 11:26:51 »
jā, piedodiet, čatam nesekoju. Žēl, ka jūs savas domas no čata neiekopējat te, ne par tv, ne par izrādēm....

Atslēdzies samtene

« Atbilde #89 : 2015. gada 08. oktobris, 13:48:44 »
Hm@, kā ar Uguni un nakti? Bailes pārgāja :)