Autors Tēma: Teātra sezona  (Lasīts 40581 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Teātra sezona
« Atbilde #150 : 2015. gada 30. oktobris, 12:42:54 »
varbūt vnk tas, ka tā tiesām ir trešā izrāde par šo tēmu. Tev Ziloņu dziesma bija pirms šīs, tāpēc iespaidoja. Vakar tā bija tiešām trešā.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #151 : 2015. gada 30. oktobris, 12:45:51 »
Laikam atkal pierādās, ka baigi sacerēties nekad nevajag...
Sākumā, kad vēl nebija nekādu atsauksmju un biļetes uz atlaidēm, gāju un... bija, tas pārsteigums, saviļņojums, vismaz uz mani izrāde iedarbojās...

Atslēdzies samtene

« Atbilde #152 : 2015. gada 30. oktobris, 12:47:05 »
Ak, es ceru, ka Ziloņu dziesma man patiks, mēģinu nesacerēties :)

Hm@, a kura ir otrā izrāde par šo tēmu? :blushing:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #153 : 2015. gada 30. oktobris, 12:54:30 »
Dzeguzes ligzda.

Izrādēm jau tikai kopīga notikumu vieta, iztirzājamie jautājumi katrai citi.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #154 : 2015. gada 30. oktobris, 15:24:31 »
Nja, tādā griezumā es pat iedomājusies nebiju, ka darbības vieta psihene :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #155 : 2015. gada 30. oktobris, 15:46:57 »
Es uz Equus gāju tāpēc, ka bija jāiet, neko lielu necerēju, bet man ļoti patika, nebija garlaicīgi ne mirkli, daudz lika padomāt un pārdomāt. Nejutu, kā paiet laiks.
Par sacerēšanos - tas tiesa, man tā ir bijis vairākkārt, vislabāk ir iet, neko nezinot, bet tas nav iespējams diemžēl. 

Atslēdzies hm@

« Atbilde #156 : 2015. gada 30. oktobris, 16:34:35 »
Nja, tādā griezumā es pat iedomājusies nebiju, ka darbības vieta psihene :)

es jau arī nē, vnk izlasīju šādu frāzi - par tām trim izrādēm, nobrīnījos un tāpēc arī te uzrakstīju. Bet arī man tās liekas ļoti dažādas (nu, vismaz abas redzētās - Dzeguze un Equus)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #157 : 2015. gada 02. novembris, 12:55:03 »
Vakar man bija iespēja noskatīties kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu otru sastāvu. Šobrīd dublējas divi tēlu atveidotāji Virsaiša Bindemanis ar Vaivaru un Cilvēku-Putnu profesionālā sienskrējēja vietā dublē aktieris.
Par Virsaiti - ļoti gribēju redzēt ar V, ārkārtģi interesanti salīdzināt . Cenšos nevērtēt augumu, kurš , manuprāt, nospēlē lomu pats par sevi. Arī V izskatās lielāks un plecīgāks par pārējiem, parastajiem "psihiem", bet nu B ir klase :)  tātad , abstrahējoties no auguma, man B veidotais tēls liekas indiāniskāks. B savā lampu drudzī , neaktiera nepieredzē tāds sasprindzis visu laiku, ja nestaigā un neslauka, tad stāv un turās pie birstes, bet V ar savu aktierisko pieradumu atrod sev ko darīt arī laikā, kad nav nekas jādara - pieiet padzeras, padejo. Rezultātā man jāsaka - ja B, kad atzīstas Makmērfijam, ko sapulcē dzirdējis, kad viņa klātbūtnē runā un neuztver viņu par dzīvu cilvēku,  izklausās kā cilvēks, kurš cieš no tā, ka viņu vispār par mēbeli uztver, tad V interpretācijā indiānis pēc tāda liela viltnieka man izklausījās, kurš speciāli sapulcēs noklausās:) Toties nožņaudza V labāk.

Bet mana lielākā vakardienas atklāsme ir par Putnu. Man kā nesportiskai būtnei likās - ok, es neko tādu nevarētu, bet sportiskam džekam tas tā normāli - spēt [askraidīt pa sienām, zibenīgi uzrausties pa zviedru sienu 5m augstumā, viss skaisti. Un vakar, kad redzēju dublantu, kurš taču pilnīgi noteikti ir izvēlēts kā labākais no pretendentiem, es sapratu, cik tas patiesībā ir fantastisks talants un prasme - tā traukties kā Putnam pa skatuvi, žih, žih, turp un šurp, reāli kā putns! Jo vakar nekas tāds nebija. Un, ja man būtu ziedi vakar bijuši, es tos sūtītu, protams, Billijam, Martini un Ņīžinskim, bet arī Putnam - par parastā cilvēka drosmi rāpelēt pa to sienu un dzīvošanos "tur augšā" bez nodrošinājuma.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #158 : 2015. gada 02. novembris, 17:41:40 »
Rīt 18.30 pa LTV1 būs raidījums "100.g kultūras.Personība"  par Daini Grūbi !!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #159 : 2015. gada 05. novembris, 10:09:59 »
Jāsaka, ka biju riktīgā pārsteigumā. Pr.dzīvei nesekoju, tāpēc pilnīgi neticami, ka izveidojies tāds aktieris un tāds cilvēks..
Tas par DG.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #160 : 2015. gada 05. novembris, 10:43:11 »
Jāsaka, ka biju riktīgā pārsteigumā. Pr.dzīvei nesekoju, tāpēc pilnīgi neticami, ka izveidojies tāds aktieris un tāds cilvēks..
Tas par DG.

"100.g kultūras.Personību" redzēju tikai pusi, bet ir doma noskatīties visu no sākuma :)
Un DG arī diegan īsā laikā ir izvirzījies par vienu no maniem favorītiem :). Vispār, arī šogad es viņam novēlu saņemt SN balvu.

P.s. Varbūt arī tāpēc, ka DG šobrīd ir mans favorīts, no 3 izrādēm, kur darbība norisinās psihenē :), uz mani vislielāko iespaidu tomēr atstāja Equus.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #161 : 2015. gada 05. novembris, 15:43:35 »
Objektīvi spriežot, viņam šobrīd līdzvērtīgu konkurentu uz SN balvu nav, bet tā kā viņi reti dod kādam 2 gadus pēc kārtas, tad diez vai... :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #162 : 2015. gada 06. novembris, 11:56:28 »
Paskatījos pieteikumu izrādei "Cilvēks, kas smejas", nu, kaut kāds ārprāts.
: D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #163 : 2015. gada 06. novembris, 12:07:46 »
kur?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #164 : 2015. gada 06. novembris, 12:55:06 »
Tviterī NT ielicis youtube klipiņu.

Beeeeet. Seņkovs iestudēs Majorgas darbu!
Nezinu, vai Jūs skatījāties Ozona filmu "Mājā", bet es fanoju par šo filmu un vispār Ozona filmām, jācer, ka arī Seņkova izrāde būs laba, jo aktieri man patīk.