Autors Tēma: Teātra sezona  (Lasīts 40790 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

Re: Teātra sezona
« Atbilde #240 : 2016. gada 13. maijs, 10:40:31 »
Vakar biju uz Ak, tētīt. Pelnīti slavēta, izcils dramaturģiskais materiāls, uzvesta labi un precīzi, Valdis Lūriņš izcils, tāds ļoti īsts. Ditai man kaut kas pietrūka, bet pārējie aktieri perfekti atbilda saviem tēliem. Īsti nevaru pateikt, vai manas pretenzijas ir pret Ditu vai arī pret autora doto var ņas varones izturēšanis un to, ka edmu nesapratnē par to Lodonu/Parīzi.

Jāsaka, ka vispār kopumā man patīk Rešetina režisoriskās izpausmes.

Ak, tētītī Lūriņš tiešām bija foršs, izrāde man patika, kaut manas sajūtas izbojāja tas, ka vieta trāpījās štruntīga, un redzēju gandrīz tikai aktieru galvas. Tādos brīžos sāku domāt, ka jāņem līdzi savs spilvens :)

Par Ditu es piekrītu, arī nodomāju, ka kaut kas ne tā, pašā sākumā viņa man šķita par daudz uzspēlēta...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #241 : 2016. gada 13. maijs, 11:04:58 »
samtene - kad tu biji? Aizvakar? Ja nē, tad - vai arī jūsu izrādē nokrita aizkaru stanga? Pašā sākumā, kad viņi sēdēja pie galda un runājās? Ja nenokrita , tad - jāuzslavē, ka kājās cēlās meita un lika klāt to stangu, nevis vecais tētiņš ( ikdienas situācijā noteikti celtos un liktu Valdis, nevis Dita.

Un kas tev plānos šogad vēl?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #242 : 2016. gada 13. maijs, 14:48:17 »
Uz ak, tētīt es biju pašā maija sākumā, aizvakar biju uz Mežapīli.

Jā, stanga nokrita, man šķita, ka kāds speciāli to nokritināja... es to uztvēru kā tādu apliecinājumu tēva nevarīgumam un nespējai tikt ar sevi galā... tagad secinu, ka tas tā patiešām bija domāts :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #243 : 2016. gada 13. maijs, 15:03:32 »
Ak, nu plāni man ir :)
Vispār, esmu vēl jopprojām iestrēgusi Raiņa/Aspazijas gadā...
M.Buterfly biļetes man ir kabatā, Ugunsgrēki arī. No topošajām jaunajām gribu vēl apskatīties Laulības dzīves ainas, Granātu krāsas aproci, Asins kāzas, Mīla zem gobām, varbūt vēl ko iespēšu, pagaidām nezinu :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #244 : 2016. gada 13. maijs, 15:14:33 »
ā, par stangu mistērija atrisināta!!!  Paldies! Lugā teikts - "Tēt, tu viņai piedraudēji ar aizkaru bīdāmo!" Tas ir kas cits, tātad mūsējie pārveidojuši drusku un ielikuši to nokrišanu. Man bija 2 versijas - vai nu netīšām vai arī tā i atsauce uz piedraudēšanu ar aizkarstangu.

Par LDzAinām galīgi aizmirsu! Man tču arī biļete kabatā. Granīta aproci biju norakstījusi kā negribamu izrādi, jo GRuzdova režija, Bet nupat izlasīju tik skaistu aprakstu par īstu mīlestību utt, ka nospriedu - iešu gan, tikai jaunsezon.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #245 : 2016. gada 13. maijs, 15:21:40 »
Jā, nu ar Gruzdovu ir tā, ka man viņa izrādēs kaut kas vienmēr pietrūkst, bet tai pat laikā ir arī kaut kas mani pievelkošš :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #246 : 2016. gada 13. maijs, 19:28:06 »
Skrastiņš mazajās zālēs reti, man viņš tur citāds liekas, tāpēc uzreiz pirku biļetes. Gruzdova izrādes arī patīk mērenās devās, par mīlestību. : )

Atslēdzies hm@

« Atbilde #247 : 2016. gada 16. maijs, 11:08:31 »
ir jau pirmās bildes no Granātaproces. Izsludinu konkursu - kurš atpazīst aktieri (neskrastiņu) šajā bildē? ( 1) aizliegts skatīties izrādes tēlotāju sarakstu! 2) es atpazinu tikai pēc izslēgšanas metodes 3) nerakstiet te atbildi, tikai pasakiet, vai spējāt atpazīt vai nē :) )

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies samtene

« Atbilde #248 : 2016. gada 16. maijs, 11:46:33 »
Atpazinu :) SN balvas ieguvējs par 2 plāna lomu aizpagājšgad, vai ne?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #249 : 2016. gada 16. maijs, 12:08:11 »
neatbidlēšu ar pareizi vai nepareizi, lai ļautu `pārējiem izteikties!  Varu tik pateikt - es tiešām nepazinu, domās pārskatīju visus jaunos, mēģinot atcerēties, kuri atnākuši uz DT strādāt!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #250 : 2016. gada 16. maijs, 12:24:45 »
Nu nez, sejas panti ir tik atpazīstami, tik atpazīstami :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #251 : 2016. gada 16. maijs, 12:25:45 »
nu labi, tagad, kad zinu, arī liekas atpazīstami, bet pirmā mirklī...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #252 : 2016. gada 16. maijs, 14:07:31 »
Neatpazinu. Ja speciāli vecināts, tad varētu būt Grūbevai Melbārdis :D. Ja dabiski vecs, tad Skrastiņš :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #253 : 2016. gada 16. maijs, 14:12:33 »
Nāra, to otru, tumšmataino!!! Pa kreisi ir tas, kurš dabiski vecs:)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #254 : 2016. gada 16. maijs, 15:06:16 »
Ar tām sprogām uz galvas un bārdiņu, jums viņš šķiet savecināts? Man gan nē. Un kaut kādi lēkājoši peisaki uz acīm viņam jau ir bijuši :) kaut vai Izraidītajos