Autors Tēma: dažas filmas saistībā ar teātri  (Lasīts 6502 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Re: dažas filmas saistībā ar teātri
« Atbilde #45 : 2015. gada 09. septembris, 15:58:57 »
Atceros, man tā aina ar krāsošanos pie kioska likās stipri dīvaina. Varētu padomāt, ka tur baigi labi var redzēt, ko tu tur krāso sev uz sejas. Ja reiz izspēries no mājas dusmās un neuzkrāsota, bet ar kosmētiku makā, tad nolien kaut kur un uzkrāsojies ar pūdernīcas spoguli nevis blenz kaut kādā netīrā kioska stiklā. Patiesībā vislabāk man patika tā aina, kur viņi uz atvadām dzer kopā ar to vīra draugu, kas palīdz mantas aizvest. Aina praktiski bez vārdiem, visi iedzer, tas draugs viņai pieskaras, kā atvadoties, kā mierinot, un tajā brīdī viņai beidzot pasprūk asaras. Ļoti "kinoloģiska" aina :)     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #46 : 2015. gada 09. septembris, 16:19:59 »
Gredzenu novilka pie kioska, kur krāsojās. Lai nu ko, bet beibi, kas pie kioska krāsojas, točna neesmu redzējusi...Režisora kā vīrieša feil.

Nu man atkal viss likās loģiski. Precēts vīrietis, mūziķis bohēmists, ietusē ar beibi no grupas, kāds tur pārsteigums, es arī nebrīnītos. :D Un Zane jau tāda mieramika, nu kādas scēnas?!
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 09. septembris, 16:25:16 no Mango »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #47 : 2015. gada 10. septembris, 12:53:49 »
Vakar iesāku Truša alu/Rabbit Hole skatīties, šobrīd kādutrešdaļu esmu noskatījusies, bet domas man šādas:

1) pats interesantākais - ārkārtīgi dīvaini, ka abām filmām, ko esmu skatījusies PĒC teātra izrādes noskatīšanās ( Nakts vēl nav galā un šī), labāka liekas izrāde. Teātrī atmests viss liekais, mazā skatuves placītī tomēr notiek gandrīz viss, kas kino plašumos, tas ir tik interesanti - redzēt, kā šis filmas fragments ticis iecelts izrādē, šis izmests, bet tiešām nebūtisks bijis. Un aktieri mūsējie labāki un mīļāki:)

2) Izrāde Truša ala jau no pirmajiem metriem bija sāpīga, uzreiz bija skaidrs, kas noticis, kāpēc tagad ir tik grūti viņiem abiem sadzīvot kopā un rast kopīgu ceļu tālāk.. filmā kaut kā pat pēc šīs pirmās trešdaļas man nav vēl zināms, kas precīzi notika:(

3) teātris labāks.

4) bet ir viena filma, ko PĒC izrādes divreizējas skatīšanās, esmu skatījusies jau vairākas reizes un angliski (tie, kas zin, ka es neko diži neprotu angliski, novērtēs, kāds tas ir sasniegums un foršums:) ) - Trilleris (Dailē)/Sleuth     ar Džūdu Lovu un Maiklu Keinu - abas, katra citādāka, aktieri viens otru neatgādināja, sižetiski mainīts, nekopēts. Izcilas abas:)