Autors Tēma: Atkal kaKLs  (Lasīts 5618 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Atkal kaKLs
« : 2015. gada 05. septembris, 21:01:47 »
Rudens lāgā nav sācies, bet tipiskās kaites jau ir klāt ... pavieglā temperatūra, kas viļņojas kā vēlas ... sāpošs kakls (drīzāk kārtējās piedzītās mandeles) ... degunu vēl var pieciest ...
Un ko darīt, lai neaiziet lielajā?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 11. septembris, 20:49:41 no pitons »

Atslēdzies lumbergs

Re: Atkal kakls
« Atbilde #1 : 2015. gada 05. septembris, 21:15:01 »
man palīdz ingvera tēja ar citronu un medu , varb't pamēģini? bet tas jau stipri individuāli. :tea:

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 06. septembris, 00:15:02 »
pašlaik smilšērkšķi, baigā vitamīnu bumba

bet varbūt kārtīgi veselību pārbaudi pie ĢĀ, un lai kaut kādu kārtīgu programmu sastāda

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. septembris, 20:12:38 »
pašlaik smilšērkšķi, baigā vitamīnu bumba

bet varbūt kārtīgi veselību pārbaudi pie ĢĀ, un lai kaut kādu kārtīgu programmu sastāda

Labi būtu, ja būtu tāds vērtīgs ģimenes ārsts, bet man nav paveicies ....

Atslēdzies diddly

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. septembris, 10:23:59 »
Bācien,kā es šitas sajūtas pazīstu! mocījos no 16 gadiem,kā sākās regulāras angīnas.

Tikai pirms neilga laika,kad sirds problēmu dēļ visādas izmeklēšanas,tiku pie secinājuma,ka-guļot,kkāda tur klape kuņģi nenoslēdz pārak labi,skābe kairina rīkles gļotādu,tā iekaist,un mandelēs sākas sturtojošs pasākums. To redzeja,kad kuņģi bija jārij kkāda tur putriņa,un tad skatījās rentgenu.

Tā vismaz bija man,aiz ko es sāku uz augstiem spilveniem gulēt. Vai tāpēc,vai ne,bet ta liga gāja mazumā un reti.

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. septembris, 16:12:20 »
Tā nav klape, bet sfinkteris :D reku par šo visu ir raksts, http://www.aptiekualianse.lv/lv/uzzini-vairak/detail.php?ID=479
man arī ir šāda problēma, aukstāki spilveni labi šim līdz plus man aizliedza piparmētru tēju utt., jo tad tas muskulis vispār izlaižoties...

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tuk

Re: Atkal kaKLs
« Atbilde #6 : 2015. gada 11. septembris, 14:07:32 »
Paldies, Reno!! Šorīt agri pamodos ar baisajām iesnām.
 Abas nāsis ciet, galva kā ar vati piebāzta  :( A jāstrādā ta ir.
Atcerējos Reno un smilcērkšķus. Pa ceļam tirdziņā nopirku un darbā krietnu sauju apēdu-
pēc stundas jau elpoju brīvi un varu normāli pastrādāt.
Neticami. Vēlreiz paldies. Pašai nebūtu prātā ienācis.
Tiešām superoga!
 :thumbsup:
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 11. septembris, 20:50:14 no pitons »

Atslēdzies nex

« Atbilde #7 : 2015. gada 11. septembris, 20:51:42 »
es ļoooti atvainojos,,bet... kā paskatos, tā "atkal kaķis". kaut kā, nu es nez... mēģinu...

pieņemu pretenzijas

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 13. septembris, 20:15:23 »
Es toč biju TIK nepareizi uzrakstījusi?

Rezumē - nu jau 7.diena ... kakls vairs nesāp, bet temperatūra ik pa brīdim lēkā. Protams, nodarbojos ar sūnainu pašārstēšanos, bet katrs glābjas kā var .... bliežu C vitamīnu vairāk kā vajag ... kumelīšu / ingvera tējas ... Kaut kādi sūkājami draņķi. Sālsūdens.... Vobenzīms saujām (nafig laikam ...)

3 naktis pamodos ap trijiem naktī no kakla sāpēm, tad gan iedzēru teraflu ar miega efektu, kas nekādu miegu gan neieviesa, bet sāpi noņēma gan ... Tagad kakls nesāp ... balss tāda nekāda, bet deguns ciet .... Aptiekā ieteica Febrisanu, nedomāju, ka tas kas īpaši labs, bet kad naktī modīšos no tā, ka nevaru paelpot un kakls sāp no tā, ka no aizdegunes tur visu laiku kas tek, tad laikam arī to mēģināšu ...

Par kuņģi un skābi man viss skaidrs, to kā reiz pēdējo gadu "ārstēju", šoreiz vaina vīrusā (sākumā domāju, ka vienkārši saaukstējos, bet apkārt visi krīt kā mušas, tad jau vīruss)...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2015. gada 13. septembris, 20:23:42 »
Viiruss un saauksteeshanaas ir viens un tas pac

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2015. gada 13. septembris, 20:30:20 »
Viiruss un saauksteeshanaas ir viens un tas pac

Nu vo, tjomka,  es domāju, ka vīruss ir lipīgs un saaukstēšanās nē ... Mūžu dzīvo, mūžu brīnies ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2015. gada 13. septembris, 23:06:34 »
Vaig kustetiess, lai serde asins pumpē, nekādi zarazi neķersies

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2015. gada 14. septembris, 07:36:51 »
<Paldies, Reno!! Šorīt agri pamodos ar baisajām iesnām.> Ārprāts -es jau nobijos. Līdz izlasīju trešo teikumu:)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2015. gada 27. septembris, 15:05:31 »
Nu jau 27.datums, bet puņķojos un klepoju uz nebēdu ....  Mazliet apnicis....   :rat:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2015. gada 30. septembris, 18:37:45 »
Bācien, kā tev, tu vēl dzīvs? :d_w: