Autors Tēma: pareģojums  (Lasīts 1432 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

pareģojums
« : 2014. gada 07. oktobris, 18:49:42 »
Nākošajās vēlēšanās Vienotība aizies pa Latvijas ceļu

Atslēdzies Minne

Re: pareģojums
« Atbilde #1 : 2014. gada 07. oktobris, 19:09:58 »
Tas celjsh man asocieejas ar vairaakiem desmitiem kolhozu Padomju/Komunisma Celjsh ne tik senaa pagaatnee :D

Atslēdzies harisa

« Atbilde #2 : 2014. gada 07. oktobris, 22:58:57 »
kā pareģoji ? vai zaķis pār ceļu pārskrēja??? :prozit:

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2014. gada 08. oktobris, 01:11:16 »
Elksniņš  tak plakātu jau pirms vēlēšanām bija sagatavojis ;) pārsteidzās, vai kā :/

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2014. gada 08. oktobris, 16:35:48 »
Re, tagad Saskaņa iespējams apstrīdēšana vēlēšānu rezultātus.
Nu kāpēc man šķiet, ka balsis tiešām pirks, tikai ne Zaķis, bet sabotieri... Reizēm pirmajā brīdī teiktiem emocoināliem var ticēt, cik nu vispār kādam politikā var ticēt.
Tātad, kam tas izdevīgi? Saskaņai lai nosabotētu visu vēlēšanu rezultātu un pie labas veiksmes arī Vienotības švako vienotību, uzjautrinoties kā savējie knābā savējo. Citai mentalitātei (vismaz 80% SC vēlētāju)netīrās veļas publiska mazgāšana ir kauns un vājuma pazīme, nevis pašattīrīšanās. Tāpat kā smiešanās par "savējiem", lai kādi tie arī nebūtu.
Saskaņa arī iekšēji nebūt nav tik saskanīga, bet veļu izmazgā aiz slēgtām durvīm, jo vēlētāji ar Rus mentalitāti vnk nesapratīs...

Tāpat ticu, ka Ķīlis, kad izrubījās pēc avārijas tiešām bija dzēris tikai 1 alu un pats nesaprata, kāpēc TĀ sareiba. Mana versija: spiked beer. Labs jautājum, kur un ar ko to alu dzēra... Tikai kurš tad nu politiķim ticēs - vini tak visi melo...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2020. gada 25. augusts, 11:23:18 »
pareģojums - ņi gu gu - nepiepildījās