Autors Tēma: Kas katram ir ērti apavi - veiksmīgākie Zīmoli  (Lasīts 11262 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Kas katram ir ērti apavi - veiksmīgākie Zīmoli
« : 2015. gada 07. septembris, 15:30:14 »
Palasot pēdējo diskusiju čatā, radās jautājums, kādi katram skaitās ērti apavi, plus varbūt var katrs padalīties savā viedoklī par dažādu Zīmolu apavu kvalitāti, jo šobrīd izvēle ir ļoti liela, bet katrai firmai ir savs knifs, gan lieste, gan materiāls, protams cenas atbilstība un izmēru atbilstība...

Esmu riskējusi un sūtījusi no neta, nu no visa, kas ir bijis sūtīts pagaidām ar visiem apaviem esmu trāpījusi desmitniekā nu varbūt 9.5 %, ja būt pa visam godīgai, bet man ir visiai izteikts 39 izmērs...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

Re: Kas katram ir ērti apavi - veiksmīgākie Zīmoli
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. septembris, 15:31:54 »
ceru, ka aktuāli ne tikai man :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. septembris, 15:39:59 »
Neko nezinu par ziimoliem, ieraugu, uzmeeru- der/neder

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. septembris, 15:48:01 »
Neko nezinu par ziimoliem, ieraugu, uzmeeru- der/neder
Tieši tā.
Un ērti apavi ir krosenes un kurpes/zābaciņi uz neliela papēža. Nesaprotu, kā var ikdienā uz tiem milzīgajiem papēžiem pastaigāt. Ja akurāt situācija prasa, uzvelku, bet ātri nost pie pirmās iespējas un ar lielu atvieglojumu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2015. gada 07. septembris, 15:58:38 »
Pagaajshziem nopirku, manupraat, normaalus shnjoreejamus ziemas puszaabacinjus ar adiitu malinju, tak dabuuju aizraadiijumu no tantes, ka "dr manaa vecumaa" jaagjerbjas soliidaak, nevis pusaudzhu zaabacinjos...

Vb sava dalja taisniibas ir...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2015. gada 07. septembris, 16:03:50 »
Man stulba kombinācija - plata pēda un augsts pacēlums, tādēļ ir samērā sarežģīti.
Ideāli der Rieker, ja palaimējas atrast smuku modeli. Vēl  šis un tas no Clark, M&S, Ecco, 5th Avenue. Pērku arī internetā, tikai tad izvēlos wider fit.
Un tā ir taisnība, ja ērta un atbilstoša lieste, var visu dienu arī uz 10 cm nostaigāt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2015. gada 07. septembris, 16:07:57 »
... "dr manaa vecumaa" jaagjerbjas soliidaak, nevis pusaudzhu zaabacinjos...
Vb sava dalja taisniibas ir...

Varbūt arī ir daļa taisnības :)
Bet es teiktu, ka man savā vecumā pienākas sevi mīlēt un lutināt un ģērbties/auties tā, lai pašai ērti  :)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #7 : 2015. gada 07. septembris, 16:08:09 »
Man ļoti patīk ''Dune'' apavi. Viņu augstpapēžu kurpēs varu visu dienu nostaigāt. Parasti cenšos iepirkties, kad šiem atlaides.

http://www.dunelondon.com/

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2015. gada 07. septembris, 16:10:15 »
Ō! Arī šie man patīk. Gribu.  Man acīmredzot  tāds fetišs.  :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2015. gada 07. septembris, 16:15:22 »
Njaa, cik es atpalikusi- iznjemot kakjbariibu un aviobiljetes NEKO netaa neesmu pirkusi

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2015. gada 07. septembris, 16:18:10 »
No firmām - Gabor.
Vispār tikai ar laikošanu.
Lai gan - S k-gam ir tendence man kaut ko nopirkt, man klāt neesot. Līdz šim nav kļūdījies, vai nu acumērs baigi labs vai n laimīgas sagadīšanās.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #11 : 2015. gada 07. septembris, 16:24:02 »
Ērti apavi... Tādi, kuri nav jāiestaigā (lai neberztu) pusotru mēnesi. Diemžēl man kāja nestandarta, tāpēc tādus apavus atrast grūti - ja kas tīk kājai un acij, netīk maciņam (nevaru atļauties apaviem tērēt 3ciparu skaitli) un otrādi. Pēdējais ļoti veiksmīgais pirkums bija Rieker ziemas zābīši - neparasti ērti un pat nedaudz sievišķīgi :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2015. gada 07. septembris, 16:25:32 »
Kka'di forši gari ādas zābaki uz G bija firma... pirkti ne-lv. Tad Hogli, ko kvalificēju iziešanai, kgan smalkām dāmaām droši vien i ikdienai nebūtu gana smalki.

A tā ikdienai timberland,kkas no lacostes nu pussport/tūrisma, ādas kedas u.t.t.... bet tā kā parasti arī dzinsas, tad...

Netā gan esmu pirkusi tikai pavisam sporta apavus un tad tūrisma/velo ar izmēra rezervi, čibas u.tml.

Ādas apavus bez laikošanas neriskētu...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2015. gada 07. septembris, 17:47:59 »
Tikai laikojot, bet rudens skrienamo (nesporta variantā) apavu topā pirmajā vietā man ir ecco. Vienbrīd viņiem bija pazudušas bezpapēžu rudens kurpes, un sāku jau domāt, kur, lai atrodu maiņu vismaz gadus 5 skrietajam pārim, bet pagājušajā pavasarī tiku pie šīm, turklāt, ar smuku atlaidi - tikai par 64 Eu. Jau pirmajā dienā nostaigāju pamatīgus gabalus un nekur neko neuzberzu.

[attachment deleted by admin]
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2015. gada 07. septembris, 17:51:58 »
Mangust,sorī,bet nesmukas,nesievišķīgas tantu kurpes par pārāk lielu cenu.