Autors Tēma: Kas katram ir ērti apavi - veiksmīgākie Zīmoli  (Lasīts 11257 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Kas katram ir ērti apavi - veiksmīgākie Zīmoli
« Atbilde #30 : 2015. gada 07. septembris, 20:36:53 »
katram savs, ineshuk, katram savs... es labāk brokastis sev uzcepšu katru dienu pati, bet kurpes nopirkšu dārgas un labas... :) uz tirgu neiešu, kaut sitiet. pēc kurpēm.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 07. septembris, 20:39:25 »
katram savs, ineshuk, katram savs... es labāk brokastis sev uzcepšu katru dienu pati, bet kurpes nopirkšu dārgas un labas... :) uz tirgu neiešu, kaut sitiet. pēc kurpēm.

Peec kurpeem ne, bet botas jaunajam sporta teerpam piepirkshu tirguu, vot!

Atslēdzies tex

« Atbilde #32 : 2015. gada 07. septembris, 20:55:03 »
lai kko 2-3x uzvilktu, nav jēgas pirkt dārgu - var kaut tirgū vai pasūtīt sportsdirectā...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #33 : 2015. gada 07. septembris, 22:28:32 »
Līdzšinējā vislabākā pieredze ir ar Caprice (bet nu jau kādu laiku nav bijušas) un Paul Green - ideāli un smuki (līdz šim divi pāri - rudens kurpes un vasaras sandales. Tiesa, tās pirktas "lillā durvju" veikalos.
Bet atrast garos zābakus, kas patiešām derētu - tas ir izaicinājums!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #34 : 2015. gada 07. septembris, 23:42:39 »
Man tikai viens kritērijs - lieste, jo man ir geišas pēda. Vairums lauž pēdu. Tad nu skatos tikai tos zīmolus, kuri man jau ir un der, citiem nemaz laiku netērēju. Uzvelku un uzreiz jūtu, ka ir mīksti, ka pēda pieguļ.
Botas man nav vispār.. Ir dažas čībiņas, tās gan, ka tik neberž, pavalkā uz izmet.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2015. gada 07. septembris, 23:54:05 »
Kas ir geišas pēdas?

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. septembris, 01:35:03 »
jeez, par to kkad te bija tēma, bet tak ne jau ar visu laušanu?  :confused:

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2015. gada 08. septembris, 01:38:39 »
broņ, iegooglē geisha feet... Tēmu vairs atrast nevaru

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. septembris, 08:22:21 »
Laimīgā Nāra... Man berž gandrīz visi apavi, izņemot tos, kuri neberž. :)

No ērto apavu firmām atzīmēšu Rieker, Tamaris, Ecco, bet tāpat bez mērīšanas neko nepērku, un modeļi  (īpaši Rieker) mēdz būt visai pabriesmīgi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #39 : 2015. gada 08. septembris, 08:31:14 »
Tas nozīmē īsa ar augstu pacēlumu. Bet no dabas, bez vardarbības.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #40 : 2015. gada 08. septembris, 08:42:24 »
Vēl kas, man ir pusizmērs. Mazākais spiež, lielāks cilājas. Lv pusizmērus ļoti reti ieved.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2015. gada 08. septembris, 12:18:59 »
Esmu Clarks fans- man viss der un daudz kas patīk. Vienreiz bija fantastiski Betty Barclay zābaciņi- nopirku ar atlaidi, kas man traucēja nopirkt divus? :cry: Papēži bija laikam pat virs 10 cm, bet TIK ĒRTI! Vispār bez mērīšanas nepērku, esmu ieberzusies ar visu mērīšanu- veikalā ērti, dabā- nevar paiet. Piederu pie daudz- un ātri staigātājiem, tāpēc apavi svarīgi. Bet nekad neko nevar zināt- man ir arī kaut kādi noname zābaciņi, laikam Danijā pirkti, par 20+ Ls- valkāju trešo gadu, ērti un neplīst.

Vienreiz nopirku speciāli priekš trade fair Baltkrievu kurpes, kurām bija jābūt ērtām- nolādēju visu uz pasaules. Pat nesapratu, kas bija par vainu- mans izmērs, nespiež, neberž, bet....sajūtas- briesmīgas :(

Vot, kad man būs 70- tad ar prieku valkāšu Rieker. Ērtas un smukas...tantīšu kurpes :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #42 : 2015. gada 08. septembris, 12:40:11 »
Clarks fanes, neesat manījušas, ka dažādās valstīs to zīmolu franšīzē? T.i. UK Clarks sortiments pavisam savādāks kā IT, piemēram. Ko no tā ved uz LV, nezinu... vai viņiem specražošana postsovjetam un pribalķikai?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #43 : 2015. gada 08. septembris, 12:50:42 »
To gan nezinu. Clark pasūtu no UKlandijas. Cena ar visu sūtīšanu draudzīgāka.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #44 : 2015. gada 08. septembris, 15:55:47 »
Agrāk Ecco, bet tagad liekas par dārgu. Zempapēžu zābaki un botveidīgās kurpes -Timberland uz atlaidēm. Patīk Clarks, liekas ērtas.Apsveru domu te uz vietas uzlaikot un tad pasūtīt, lai atsūta no UK. Modelis varbūt nebūs šogada, bet nekas.