Autors Tēma: saglabāt vai dzēst?  (Lasīts 4343 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

saglabāt vai dzēst?
« : 2015. gada 09. septembris, 09:21:48 »
Neesmu sev skaidri to noformulējusi , kāpēc , bet ir daži miruši draugi , kuru profili nav dzēsti un es arī nedzēšu viņus ārā no draugu loka. Kā darāt Jūs ?  Viņi taču paliek draugi , arī tad , ja nav fiziski līdzās ? Ar telefona nr arī ir tā dīvaini - ja cilvēks vienkārši pazīstams , tad izdzēšu ,, bet tuvu draugu un tuvinieku nr ,jāpaiet laikam , lai es varētu izdzēst.

Atslēdzies reno

Re: saglabāt vai dzēst?
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. septembris, 09:28:24 »
es dzēsu tel uzreiz, lai nav jāskatās

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. septembris, 12:36:23 »
Nupat nesen Tilli no telefona izdzēsu, bet Facebookā gan vēl ir.  :(

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2015. gada 09. septembris, 13:17:50 »
Te nesen Tilles saaktu teemu kkas bija paceelis... bija visai jaapiedomaa ar praatu, ka vairs nav...

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #4 : 2015. gada 09. septembris, 13:37:55 »
Izdzēšu visu un uzreiz bez lielām pārdomām.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. septembris, 20:22:02 »
Es soc. tīklu attiecīgās vietnes adminam laikam gan jau uzrakstītu tomēr ziņu, ka šā cilvēka vairs nav, lai profils/konts tiktu dzēsts.  Citādi tas cilvēks joprojām saņemtu no kāda vēstules, spamu, acinājumus utt. Priekš kam to? Un vēl jau pastāv iespēja, ka kontus uzlauž un viņa vārdā sūta viskautko.
Tel. nr. dzēšu - priekš kam sevi sāpināt, ja zinu, ka tur galā būs klusums.
No suņa atstāju siksniņu. Neesmu vērusi vaļā to atvilktni. Vēl dikti sāp.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. septembris, 20:36:34 »
Ir tā jocīgi, ka draugiem.lv ir arī tie, kur vairs nav, negribēju pati dzēst no draugiem, gaidu, kamēr profilus lūgs izdzēst tuvinieki... Garāmskrienošais susurs tur ir vēl, pavisam nesen vēl bija j-k

No telefona nācies līdz šim pavisam maz kontaktus dzēst, labi ka tā!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2015. gada 14. septembris, 01:17:43 »
neko nedzēšu  ...man netraucē...es, drzāk varētu būt taa,kas uzraksta sms vai vēstuli draugos...
tas nekas,ka atbilde nesekos ..vai sekos savādāk...
luugt adminam dzēst profilu  :rat:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #8 : 2015. gada 14. septembris, 16:25:20 »
Vienreiz  esmu dzēsusi telefona Nr.no saraksta. Bija neizturami -kamēr bija telefongrāmatā, it kā visu laiku gaidīju, kad piezvanīs, bet...no "turienes" nezvana.
Pati gribētu, lai manu profilu un visu citu pēc iespējas ātrāk izdzēstu. Nav ko mirušajiem pa dzīvo pasauli vazāties.
Kas gribēs atcerēsies, kam būs vienaldzīgi, tam vienaldzīgi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 14. septembris, 16:31:08 »
Tur jau laicīgi jāuzraksta vienošanās pie notāra, jānodod viņam visas savas paroles, loginus, lai nāves gadījumā visu likvidē.

Atslēdzies itta

« Atbilde #10 : 2015. gada 14. septembris, 18:30:19 »
Te nesen Tilles saaktu teemu kkas bija paceelis... bija visai jaapiedomaa ar praatu, ka vairs nav...

Šo dāmu, kautkā maz atceros, bet Susurs, gan ir atmiņā...

Man arī telefonā joprojām stāv daži tālruņa nummuri, kuru īpašnieku jau vairs nav, bet tie lielākoties ir bijušie kolēģi utt., un jāatzīst jaunāki plus traģiski gājuši bojā, kaut kā pagaidām neceļas roka izdzēst, bet vispār jau vajadzētu..
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2015. gada 15. septembris, 08:18:37 »
Es izdzēstu. Ir skumji, protams, bet dzīve turpinās.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #12 : 2015. gada 15. septembris, 10:53:48 »
Ārprāts, iztēlojos: telefons pilns ar mirušu cilvēku numuriem...un tad atskan zvans!  :rat:

Es par šo tēmu bez īpašiem sentimentiem- šis cilvēks mums vairāk nav sasniedzams. Viss.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2015. gada 15. septembris, 18:19:55 »
jus te tagad ta runajat,ka es domaaju tālāk...pilns telefons ar mirušu cilvēku numuriem  :rat: nū kkas tāds varbūt iespējams manā 80gadu jubilejā :)
man vēl ir tā,ka telefons mēdz pašattīrīties...dažādu čp un šaizu gadījumos ir nācies zaudēt visu elefongrāmatu un ne reizi vien...atpaklaj tak neliek vairs mirušos... :thinking:

apdomājot vēlreiz...nē nav manī tāda nolieguma, ka cilveeks izbeidzas ar aiziešanu no šīs zemes un visus pierādījumus viņa būsanai te vajag fiksi ,fiksi nahrenizet....
ir cilveki kuriem es gadiem nezvanu un arī tie numuri stāv un netraucē....kapec lai šāds traucētu.....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2015. gada 15. septembris, 19:22:03 »
Man ir nemode ik pa laikam izrevidēt savu numuru, draugu utt sarakstu un kādus izmest un izdzēst. Lieki piebilst, ka pēc brīža šis cilvēks noteikti ir vajadzīgs :D
Mirušos fan uzreiz ārā, bez vārda runas.