Autors Tēma: Slinkie kāpostu tīteņi. Veltījums studentiem. No Pūkas agrīnās daiļrades.  (Lasīts 1646 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Sensenos laikos, kad Normāls Cilvēks (Armands Avens) vēl nebija izdevis un saveidojis savas fotoreceptes, es bažījos, ko ēdīs students, atrauts no dzimtā ledusskapja. Tad arī tika radītas dažas fotoreceptes. Varbūt noder kādam mūsdienu studentam..

1/2 kāpostgalvas vidējas
0,5 kg maltās gaļas, BET NEVIS KOTLEŠU MASAS , kas izskatās tāpat, bet tur ir visādi sūdi - ciete, soja, ūdens
Sīpoli - 2 gb
Rīsi - 1-2 paciņas

Tomātu pasta - 3 ēdamk.  Uzmanīgi : PASTA TĪRA, nevis MĒRCE vai KEČUPS NEDOD DIEVS!
Sāls
Melnie pipari
Eļļa cepšanai

1. Sagriež kāpostus un sautē mazā ūdenī 10 minūtes kopš vārīsanās brīža.Ūdens līmenis sākotnēji 1 cm zem kāpostiem
2. Apcep eļļā gaļu
3. Apcep eļļā sīpolus
4. Pieber kāpostiem rīsus un sautē vēl 10 minūtes ( kāposti jau tātad vārās 10+10 min)
5. Pieliek apcepto gaļu, sīpolus, tomātu pastu, sāli , piparus un izkarsē vēl 5 minūtes (10+10+5min vārās jau kāposti, cik min. vārās rīsi?)

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies reno

Re: Slinkie kāpostu tīteņi. Veltījums studentiem. No Pūkas agrīnās daiļrades.
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. septembris, 22:26:47 »
mani studenti vēl slinkāki -daļu saņem saliktu burciņās. Bet malto gaļu ar visādiem dārzeņiem gatavo ar konservētajiem tomātiem

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. septembris, 08:41:13 »
Paldies, Pūka, par ideju! Šis bija kaut kā piemirsies.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. septembris, 10:25:03 »
Eļļas pudele smuka pieziimeeta :-)
Muusmaajaas shitaadu taisa bez riisiem un klaat eed kartupelus.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. septembris, 10:41:54 »
eļļas pudele super:)

es, kad atceros par šo superīgo ēdienu,  taisu bez rīsiem un ēdu bez kartupeļiem :)  bet būs jāpamēģina ar rīsiem!