Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181470 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1365 : 2025. gada 11. marts, 14:40:37 »
Sapņa noslēgumā man bija iedota kaut kāda baigi zema sporta mašīna un Miera iela bija galīgi izrakāta, meklēju citu ceļu un tur tas pats

Atslēdzies reno

« Atbilde #1366 : 2025. gada 16. marts, 11:20:56 »
Rīta sapnītis.
Neko nenopirkusi veikalā, iestājos rindā pie kioska, kur pārdod saldētus dārzeņus. Būda netālu no kanāla, centra pusē. Pēkšņi skatos -pa otru krastu tā kā no krūmiem izbrien alnis, tad vēl viens un kopā 8! Beigās viņi nāk ārā no lielas alas Bastejkalna pakājē un rindā kāpj augšā pa nogāzi.  Pa to laiku pienākusi mana rinda, meklēju pleca somu. Tā mētājas zemē, jau paceldama zinu, ka maks nozagts. Nu neko. Eju uz stacijas pusi un pēkšņi satieku kursabiedru PB, kas pērk avīzi. Lūdzu, lai nopērk man arī, jo maks nozagts. Kāda laime, viņš varēs piezvanīt manam vīram, lai nobloķē karti. Bet viņš tik runā un stāsta, telefons jau rokā, bet nezvana

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1367 : 2025. gada 16. marts, 13:11:28 »
Man vispār bija kreizī sapnis, ar reālo dzīvi nekādā sakarā... :) Ciemojos pie draugiem citā valstī, un šie man piedāvā seksu trijatā. Nekādas vēlmes man nav, bet atteikties nebūtu pieklājīgi. Šie redz, ka neizrādu nekādu entuziasmu, un piedāvā man kaut kādu tableti, kas it kā uzbudina un stimulē. Noriju un atslēdzos, izrādās, ka tās bija miegazāles. :) Tā arī sapnī nenoskaidroju, ar ko tas viss beidzās, bet bija smagas aizdomas, ka mani vienkārši izjokoja. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1368 : 2025. gada 03. aprīlis, 11:31:20 »
skatos, neviens neko nesapņo, sarijās uz nakti jēlus tomātus un tad svaidās pa gultu bez sapņiem  :f-palm:

toties ES - aizvakar noskatījos filmu par Trampu dinastiju Donalda Trampa privileģētā dinastija. Dokumentāla filma / Ieraksts / REplay.lv (vispār baigi dzeltenā, ar Melānijas kailbildēm) un naktī sākās...

sapņoju, ka esmu uzaicināts pie Trampa uz neformālu tikšanos... ne ASV, bet Latvijā, ķip Vecrīgā... nāku, šis pie durvīm sagaida, zilā uzvalkā, sarkanā šlipsē "līdz kulei" /sapnīts krāsainais/ :D 

sasveicinos, dodu roku, saku (angliski) - es esmu ... /oi, čuķ izpļāpājos/, no Latvijas.
šis tā ironiski - ar publisko tramvaju atbrauci??
a man uzreiz škrobe, es saku - privātais tramvajs not efficient!!
šis saverkšķī ģīmi un sāk spiest man roku, bļe!!
es spiežu pretī!!
viņš vēl vairāk saverkšķījās... un iesper man pa kāju!!

...pamodos
 :lv:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1369 : 2025. gada 03. aprīlis, 15:19:10 »
daddy sapnis līmenī, frāze par tomātiem vispār hīts, es reāli lokos, cenšoties nesmieties  :smej:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1370 : 2025. gada 03. aprīlis, 16:24:20 »
Ar ko nu kurš pavada kopā laiku... Es biju kopā ar faraonu Ramzesu. Tulks tulkoja angliski. Pamodos un domāju - Ramzesa laikā par britu ciltīm neviens nezināja  :fp:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1371 : 2025. gada 10. aprīlis, 07:32:29 »
Tā iet, ka uz nakti ziņas par ātro palīdzību palasa...

Tādā pļaviņā ieraugu, kā spēlējas maza stirniņa un neliels brūns sunītis. Nopriecājos, ka stirniņa gandrīz ļauj sevi noglāstīt un ieraugu, kā abi blakus sagūlušies. Pēkšņi saprotu, ka sunītis stirniņu smacē! Tur ķepās tādu kā to poda štopējamoun piespiedis pie purna. Es atrauju nost, bet stirniņa jau neelpo. Tad es sāku viņu mākslīgi elpināt!! No mutes mutē! Vienlaikus apjēdzot, ka nemaz neprotu, kad jāpūš un kad jāspiež uz krūšukurvi. Brīnumi nenotiek un stirniņa ir beigta...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1372 : 2025. gada 10. aprīlis, 12:00:14 »
Pat zinu kuru rakstu vakar lasīji  :rofl: bet nosmacēt ar vantūzi, oriģināli...  :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1373 : 2025. gada 10. aprīlis, 13:15:44 »
Pat zinu kuru rakstu vakar lasīji  :rofl: bet nosmacēt ar vantūzi, oriģināli...  :)

tas jau gandrīz kā plāns, ne?  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1374 : 2025. gada 25. aprīlis, 08:07:09 »
Man atnests biezs sējums parakstīšanai. Jāparaksta katra lapa. Paskatos -tas ir līgums par bērna pieskatīšanu. Man jautā, kad tad nākšu uz darbu -nedēļa jau pagājusi. Sabīstos un pamostos. Un saprotu, ka man ne uz kādu darbu nav jāiet :clap:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1375 : 2025. gada 25. aprīlis, 09:24:29 »
Man atnests biezs sējums parakstīšanai. Jāparaksta katra lapa. Paskatos -tas ir līgums par bērna pieskatīšanu. Man jautā, kad tad nākšu uz darbu -nedēļa jau pagājusi. Sabīstos un pamostos. Un saprotu, ka man ne uz kādu darbu nav jāiet :clap:

laimīgie pensionāru sapnīši...  :yes: :yes: 
...man vēl 4 gadi jāmokās, līdz ko tādu varēšu nosapņot :(

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1376 : 2025. gada 28. aprīlis, 11:04:54 »
Esmu aizbraukusi uz palielu iestādi (Cēsīs?), nolieku mašīnu pie ēkas, ieeju. Nalielā zālē, tadā kā palielinātā bērnudārza grupiņas telpā, sēžu, man blakus akla apmēram 10-11 gadus veca meitene, ļoti simpātiska (tipa bildē no filmas, tikai acis vaļā, bet nekustīgas), rāda burtnīcas, kurās pieraksta savas domas. Lasu un saprotu, ka tas ir izcils talants, un tos ierakstus ir vērts publicēt. Ir vēl apmēram 12 gadus vecs puika ar dzejoļiem. Arī izcili talantīgiem. Lasu vairākas reizes (meitenei ir sarakstīts kā grāmatas saturs, bet katra rinda ar kolosālu domu). Nojaušu, ka esmu kādā bērnunamā. Stāstu skolotājam, ka bērnu rakstītais ir izcils, ka vajag izdot grāmatiņu, es presē strādāju, redzu, ka ir vērts. Ka mēģināšu izsist finansējumu, uzrakstīšu projektu. Vienojamies, ka izdosim grāmatiņu, viņš man iedod parakstīt līgumu – plastmasas plāksni ar bumbuli galā, kā saplacinātu atsvara cilindru –, bet skatos, ka līgumu jau ir parakstījusi mana krustmāte. Pabrīnos, bet nodomāju, ka viņa ir nodomājusi, ka tas attiecas uz viņu, jo ir tuvu Cēsīm. Ielieku līgumu kabatā. Eju projām, pa ceļam vēl runāju ar galveno medmāsu par talantīgiem bērniem. Eju pa šauriem gaiteņiem ar slīpām sienām, griestiem, viss ar padzeltējušu koka apdari. Izeju ārā. Lai tiktu uz ielu, pie ēkas ir tikai liels, slīps panduss – ap 20 m platumā un vismaz stāva augstumā, bet tik slīps, ka noiet nevar, jāšļūc. Man blakus vairākas kundzes, kam arī jātiek lejā, izturas tā, it kā tas normāli, runā, ka nav taču problēmas noslīdēt, bet pašas stāv. Atceros, ka es nepierakstīju galvenās medmāsas telefona numuru, eju atpakaļ. Vestibilā no tālāka stūra mani apsauc kāda sieviete – kur es ejot. Pagriežos, saku, ka es nepajautāju dažas lietas, viņa paskatās, atpazīst un saka, lai es eju tālāk.

Aiz vestibila caurstaigājama zāle, tur vairāk cilvēku. Man garām apķērušies kā čomaki, iet MP (bijušās darbavietas direktora vietnieks) un MT (tās pašas sfēras augsta līmeņa darbinieks), abus pazīstu dzīvē, ar pirmo vienmēr laipnas un sirsnīgas sarunas. Tagad viņš ir dusmīgs – ko es te meklējot, ko spiegojot. Saku, ka es pavisam citā jomā, kas ar viņu darbību nav saistīta. Viņi aiziet tālāk, nobrīnos, kas ar viņu noticis. Ieeju blakus telpā – lielā tukšā gaitenī – satieku to medmāsu, viņa mani atceras. Parunājam vēl, lūdzu, lai viņa man atsūta uz e-pastu arī citu bērnu sarakstīto, jo noteikti ir vēl daudz pērļu. Eju projām atkal pa to šauro, šķībo gaiteni, bet izeju grūti atrast. Trāpu tualetē, kādā kabinetā, nonāku pie sienas, kur var atvērt nelielas durtiņas tādā kā liela, resna, izgriezta burta (H?) formā. Izspraucos ārā, pagriežos – tieši blakus tam H burtam atveras normālas durvis. Šoreiz normālas kāpnes noved līdz ielai.

Atceros, ka atkal es tai galvenajai medmāsai nepajautāju telefona numuru un neiedevu savu e-pastu, bet nodomāju, ka līgumā taču ir, un ka man jābrauc projām. Meklēju savu mašīnu, bet neredzu. Atceros, ka jāmeklē ēkas otrā pusē, jo esmu izgājusi cauri ēkai. Eju gar māju, nonāku līdz otrai pusei, kur trīs ielu krustojums un mikroskopiska stāvvietiņa pie laternas staba, kur stāv mana mašīna. Paskatos atpakaļ uz ēkas durvīm – pie ieejas uzraksts "Ģintermuiža". Iekapju mašīnā, saku braukt, bet vai nu bremzes nestrādā, vai uz ielas nenormāls ledus – mašīna praktiski nav valdāma. Ieliņas tur ar slīpumu, slīdu šķērsām, jau gaidu, ka tūlīt būs ar pasažiera durvīm pret stabu, bet trieciena nav, nesaprotamā veidā esmu paslīdējusi tam stabam garām un braucu tālāk...

* Par ģeogrāfiju sapnī, lūdzu, nepiesieties!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1377 : 2025. gada 10. maijs, 10:31:40 »
Esam ar ģimeni aizlidojuši uz Spāniju. Pēs pastaigas pa kaut kādu abstraktu pilsētu ieejam paēst mazā pašapkalpošanās kafejnīciņā. Tāda vienkārša ieskrietuve. Daži cilvēki izvēlas ēdienu, mums vsiem rokās šķīvji, esam uzlikuši ceptas zivis. Sāk šūpoties grīda, ārā var dzirdēt sirēnas, saku, ka zemestrīce. Kafejnīcā esam mēs, pārdevēja, vēl daži cilvēki. Viņa saka, ka jāiet ārā un dodas uz tumšu gaiteni blakus letei. Es vēl uzgrābju uz šķīvja rīsus, jo ēst gribas, un mēs sekojam viņai. Zemestrīce nav stipra, bet grīda kustas.

Izejam aiz kafejnīcas lielā terasē – kā uz balkona. Zeme vairs nešūpojas. Uz ielas mazliet zemāk par mums stāv cilvēki un skatās debesīs aiz kafejnīcas, mums aiz muguras. Pagriežamies, bet ēka aizsedz skatu. Paejam līdz stūrim, lai redzētu uz ko viņi skatās. Tur terase nav plata, bet debesis var redzēt. Ārā patumšs, krēslo. Debesīs ap Mēnesi, no kura redzams neliels līkumiņš, ir sazīmētas baltas līnijas – kocentriski apļi, bultas no dažādām pusēm norāda uz Mēnesi, kaut kādi skaitļi un blakus mēnesim sarkans punkts.

Kamēr mēģinu saprast ko tas nozīmē, mēness vietā notiek violets sprādziens un tas violetais mutulis krīt zemē mūsu virzienā. Viss notiek ātri, daudz padomāt nepaspēju. Zemē nokrīt ne Mēness, bet tas sprādziena mutulis – starp mums un sprādziena vietu netālu no kafejnīcas. Kaut kur bēgt nav laika, pagriežu muguru, ievelku elpu, aizspiežu ausis, degunu* un aizžmiedzu acis.. No muguras uznāk stiprs silts gaisa vilnis, bet nenokrītu, jo stāvu pie margām. Kad vējš pāriet, atveru acis. Visi cilvēki uz ielas stāv tādām glupām sejām – kas tas tagad bija? Paņemam šķīvjus, ieejam atpakaļ, apsēžamies pie galda, tur arī divas manas klasesbiedrenes. Jautāju, kurš var piezvanīt pazīstamiem uz Zviedriju vai Somiju, vajag piezvanīt un pajautāt, kas pie viņiem redzams, jo ir neticība, ka tas ir reali.

Izejam no kafejnīcas, tāda trauksmaina sajūta, ka nu ir globāli sūdi, kā tikt mājās un ko vispār darīt. Bet tajā pašā laikā doma, ka kaut kā mūs čakarē kaut kas šajā visā nav kārtībā. Sēžam [viesnīcā?], paskatos telefonā, kur ir pieslēgums pie tās kafejnīcas novērošanas kameras – telpa pilnīgi tukša, bet var redzēt logu, aiz kura kustas ainava – tā māja brauc projām.

Kādā brīdī puikas ir noklīduši, nepasakot kur iet. Meklēju pa ielām. Satieku cilvēku bariņu tipa no bērnunama(?). Tajā mierīgi smaidošs mans jaunākais, viņam blakus neliela auduma sieviete pārjautā vai tas manējais, un aiziet pajautāt kādam vai drīkst puiku palaist.

Šoreiz Spanijā visi runāja latviski.  :mrgr: 

* Uzreiz skaidrojums, pirms kāds ir piesejies – ar īkšķiem aizspiež ausis, ar rādītājpirkstiem – nāsis. Es kaut kad bērnībā mēģināju vai to var izdarīt, lai nav tā, ka tikai aizspied degunu, bet bungādiņām "čau", vai aizspied ausis ar rādītājpirkstiem, un plaušas izbeidzas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1378 : 2025. gada 10. maijs, 12:25:20 »
Joprojām lasu Neiburgas digitālo dienasgrāmatu. Viņa sapņo nemitīgi un pieraksta. Lielākoties visādas bailīgas šausmas, apdraudējumu. Tie, kas nelasa mūsu foruma sapņus, varētu brīnīties. Kopumā pie mums sapņi ir interesantāki

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1379 : 2025. gada 18. maijs, 11:07:37 »
Ar vīru un bērniem sēžam istabā, spēlējam kārtis. Vakars, aizkari pa pusei aizvilkti. Aiz loga lidinās reaktīvais iznīcinātājs Pielido pie mūsu loga, nostājas gaisā vertikāli uz astes un stāv. Istabā ienāk kaut kāds armijnieks tipa pulkvedis un saka, ka mums jāatver logs. Peeju, atveru, bet atkāpjos. Iznīcinātājs tāpat vertikāli sāniski ielido istabā, ar visu uguns strīpu pakaļā. Nobrīnos, ka palodze neapdeg, ka lidmašīna tomēr tik maza, ka ietilpst parastā logā, un trokšņa nav nekāda. Tāpat stāvus iznīcinātājs izlido cauri istabai un izlido pa tām durvīm, pa kurām jau ir izgājis ienākušais pulkvedis. Tā arī paliekam īsti nesapratuši WTF.