Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181264 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #585 : 2018. gada 04. septembris, 12:45:10 »
Es sapnī braucu ar lielu kruīza kugi. Nu ne gluži pati pie stūres rata, bet kā pasažiere. Eju apskatīt kuģi, staigāju pa stāviem, pa dažādām telpām, sveicinos ar satiktajiem cilvēkiem. Ieeju kādā telpā un saprotu, ka esmu ārā, bet tur vētra... pamats zem kājām līgojas plašā amplitūdā, šļakst ūdens, mani samērcē, es slīdu tuvāk reliņiem, drīz mani noskalos no klāja... kaut kā izdodas pieķerties un tikt līdz durvīm ar domu, ka iekšā būs drošāk. Iespraucos pa durvīm, aiztaisu ciet... vairs grīda nelīgojas, viss mierīgi... Uz telpas durvīm uzraksts " Vētras simulācija"... mja... :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #586 : 2018. gada 04. septembris, 13:03:26 »
Nekad dzīvē neesmu fanojusi par aktieriem, bet nesen es skūpstījos ar Patriku Dempsiju.  :faint: Nu to neiroķirurgu no Grejas anatomijas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #587 : 2018. gada 04. septembris, 22:22:28 »
Luīz, nez kas Tev to gultu tā šūpoja un Tevi slapināja?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #588 : 2018. gada 10. septembris, 10:52:55 »
sižets diezgan neskaidrs, kaut ko risināju ar vienu būvnieku, brīdināju viņu par VID un vēl kaut kas tur bija, līdz izkristalizējās galvenā sižeta līnija - darbā ar diviem kolēģiem spriedām, ko dāvināt priekšniekam jubilejā. No sākuma bija pirmā ideja - tāds četrzaru statīvs, kam uz trīs zariem uzkarināti izjauktu kompasu tablo. uz cetrurtā zara nebija ko uzkarināt, jo izjauktie kompasi bija tikai trīs. Tas dāvanu padarīja mazāk pievilcīgu, tāpēc domājām, ko vēl varētu. Tad es ieteicu, ka baigi labi būtu dāvināt dažāda izmēra zupas kausiņus komplektā ar jau esošu emaljētu katlu (bez rokturiem un bišķi nosistu emalju) un vēl piepirkt zupas koncentrāta bundžu. Ideja bija izlikta apspriešanai. Kad pienāca laiks izlemt, es iegāju kolēģu kabinetā un skatos - šie nemaz par dāvanu nedomā, viens sērfo internetā, otrs guļ uz galda.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 10. septembris, 10:59:05 no Bob(i)s »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #589 : 2018. gada 10. septembris, 11:05:47 »
Vizualizēju  :smej:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #590 : 2018. gada 10. septembris, 11:59:59 »
Biju jaunizcepta karaliene, kuru pavalstnieki vēl nav redzējuši. Jāiet iekšā telpā, kur kaut kādi mani radinieki ģimeniskā atmosfērā čalo, drinko un lūr tv. Kāds man saka, ka mani oficiāli jāpiesaka, bet es tik eju iekšā ar domu, ka nupat visu uzmanība būs man. Ņefiga, visi turpina savā starpā čalot un mani nemaz neliekās redzam. Kaut ko saku tipa ''jūsu karaliene ieradusies!'' tādā stīvā un skaļā balsī. A tie murmuļi vienalga neliekās ne zinis. Sašutums. Vēršos pie katra nievājošiem uzbraucieniem ''un Tu - beidz uzvesties kā mIErkaķis!'', ''kas Tev neĻŪĪK mierā sēdēt?'' Tieši tā, ar baisām kļūdām runā, pie tam es to apzinos un domāju, ka šitie muļķi jau nu nepamanīs.
Ārprāts, ārprāts, ja tā padomā, ko teiktu onkulis Freids....
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #591 : 2018. gada 10. septembris, 15:40:15 »
Starp citu, tāda jautra saruna bija pāris stundu atpakaļ. Piezvanīju kādam senam paziņam, vajadzēja konsultāciju.... Un šams kaut kur uz sarunas beigām mani informē,
- Klau, Olguci, man pagājušajā nedēļā ar tevi sapnī sekss bija...
 čerts! Es šam atbildu,- Un kāpēc es par to tikai tagad uzzinu?
-Da, kaut kā aizmirsās... Un te tu zvani, uzreiz klikšķis.
-Nu es vismaz neizgāzos? Un vispār, pat nesapņo - seksa nebūs...
 Noliku klausuli. Sēžu un domāju apvainoties, vai ne? Iedomājāties, -Aizmirst seksu ar manī. Līmenis, vai ne?!!!...

Tagad vispār bailes kādam zvanīt, hrens viņus zina par ko šie ir sapņojuši...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 10. septembris, 15:45:48 no olgucis »

Atslēdzies Anna@anna

« Atbilde #592 : 2018. gada 12. septembris, 20:16:40 »
Manējais būtu jāraksta pie nerātnībām..  :) Eju palasīt Freidu..  :blushing:

Atslēdzies karloss

« Atbilde #593 : 2018. gada 15. septembris, 09:15:41 »
sapnī kāds patiesībā sen miris draugs izrādījās, ka nav miris. esot bijis jāsafabricē bēres, lai iegūtu laiku uzlikt lauztajai kājai ģipsi un izārstētos. esot gulējis kaut kur Latgalē visu šo laiku. :bird: sen nebija neviens sapnis palicis atmiņā. šis, lai arī beigās skumjšs, patiesībā priecīgs. veļu laikam durvis vaļā.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #594 : 2018. gada 15. septembris, 09:25:11 »
2 dažādi sapņi, labākās epizodes:
1) esmu vecajā darbavietā, zvanu un meklēju personu X, man saka -kā, viņam taču vakar bija dzimšanas diena un šodien oficiāla brīvdiena! Es to neesmu zinājusi un ierosinu rakstīt iesniegumu, lai piešķir visas par iepriekšējiem gadiem neizmantotās

2) kaut kāda vieta Pārdaugavā, tuvu pie Daugavas. Esmu uz ielas tādā kā skvēriņā un pēkšņi no autonusa izbirst vesels bars japāņu un sāk fotografēt. P''ec tam visi ejam uz Daugavas pusi, ir krēsla un bieza migla un mākoņos kā tāda mirāža atspīd milzīgi Rīgas torņi -ļoti skaists un mistisks skats

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #595 : 2018. gada 16. septembris, 22:29:11 »
Teica lai nebaidos un gatavojos. Mani sagaidīs...

Veļi nāk? Panika? Zemapziņa? Bailes no op?

Baisi
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #596 : 2018. gada 16. septembris, 22:31:20 »
Protams, ka Tu daudz domā un uztraucies, un zemapziņa uz to kaut kā reaģē

Atslēdzies tuk

« Atbilde #597 : 2018. gada 16. septembris, 22:56:21 »
Teica lai nebaidos un gatavojos. Mani sagaidīs...

Veļi nāk? Panika? Zemapziņa? Bailes no op?
_
Baisi

Vienmēr atbildi- vēl nē!
Man Omei kad slimoja tādi sapņi bija, kad mirušie tuvinieki nāca un aicināja.
Ome vienmēr atteica un teica - vēl nē!
Ļoti reāli tie sapņi bija, rītos bija satraukta un pārņemta ar to,
bet allaž sapnī pamanījās atteikt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #598 : 2018. gada 18. septembris, 18:31:08 »
Aizmirsu no rīta ierakstīt. Pavisam īsiņa epizode, acīmredzot, vakar apspriestās šmucbikšu tēmas iespaidā.

Atveru šorīt forumu, attiecīgo tēmu, tur jauns ieraksts, tā kā kartīte, ar tekstu:

PALDIES VISIEM PAR IETEIKUMIEM!

SEVIŠĶI MINNEI

DRAISKULIS

:rat:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #599 : 2018. gada 22. septembris, 09:56:17 »
atceros tikai fragmentu, ka klīdu pa kaut kādiem Polijas mazmiestiem, meklējot veikalu, kur nopirkt urbi (debīlā reklēma par "normālu urbi vajag"). Tā jau nekas, tikai ģērbies biju peldmētelī un čībās. Un urbja nevienā veikalā nebija