Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181254 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #795 : 2019. gada 10. maijs, 08:30:52 »
Kà izskatījās HD slota? Pēc kādām pazīmēm? Tur bija logo varbūt uz slotas? :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #796 : 2019. gada 10. maijs, 08:36:55 »
HD slotu pēc plurkšķa atpazīst... kad ar tādu nolido, visi uz pauzes 5 min...

A es, a man... aizvakar sapņoju, ka krabjus ķeru, ar jedu... 101 āķi sametu, fig, neko nenoķēru, jo pamodos... šonakt cerēju vilkt ārā... nekā :(

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #797 : 2019. gada 10. maijs, 08:37:16 »
 Nu ko tu, nakat. Sapņos vnk zina, kas ir kas. es ZINĀJU, ka HD... :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #798 : 2019. gada 10. maijs, 08:40:49 »
Man šonakt atkal pazuda, šoreiz koferis ar drēbēm, atkal visu sapni meklēju.
Vispār, mani mūžīgie sapņi ir par apmaldīšanos un kaut kā pazušanu un meklēšanu. Tik besīgi visu nakti neatrast ne ceļu, ne mantas.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #799 : 2019. gada 10. maijs, 08:43:31 »
Tā varētu būt biznesa ideja...taisīt HD slotas un tirgot internetā.. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #800 : 2019. gada 24. maijs, 11:07:12 »
Sapnī modelēju sev ideālos svārkus - līdz celim, ar kabatām, klasiski šaurus, bet ne apstieptus. Nopirku audumu, sašuvu. Stāvu pieturā ar jaunajiem svārkiem, gaidu transportu. Piebrauc pazīstams džeks uz motocikla un saka, ka aizvedīs mani, jo transports ilgi nenāks. Vilinājums braukt ir liels, bet bažījos, kā es ar svārkiem varēšu uzsēsties uz moča. Turklāt visi pieturā stāvošie vēro mani ar ļoti lielu interesi. :D Tomēr uzsēdos, svārkus uzrāvu līdz pakaļai, bet ne tā, lai visi apenes redzētu. :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #801 : 2019. gada 27. maijs, 08:17:35 »
Mani bija sagūstījuši kaut kādi farmaceiti izpētes nolūkos. Viņi izstrādāja kaut kādas zāles vai narkotikas. Man injicēja vairākkārt pēc kārtas man nezināmas vielas.. jutu, ka jumts brauc prom, apziņa atslēdzas, neko nevaru padarīt, pilnīgi paralizējos.. It kā beigās pa otrā stāva logu muku prom, bet vai aizmuku, nezinu.. Nebija jauks sapnis..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #802 : 2019. gada 27. maijs, 09:20:31 »
Nākamreiz izstāsti jauko sapni. ;)

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #803 : 2020. gada 04. augusts, 15:51:21 »
Sapņos redzēju, ka braucu ar autobusu, tas nonāca mazpilsētā, tur bija kāpnes uz augšu un pa tām jau autobuss nevarēja pabraukt. Tad vēl sānos atradās ūdens klajums. Celtnes tur bija interesantas, ārā veda ceļš uz lielo šoseju, kura aizgāja uz galvas pilsētu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #804 : 2020. gada 04. augusts, 16:09:36 »
Sapņos redzēju, ka braucu ar autobusu, tas nonāca mazpilsētā, tur bija kāpnes uz augšu un pa tām jau autobuss nevarēja pabraukt. Tad vēl sānos atradās ūdens klajums. Celtnes tur bija interesantas, ārā veda ceļš uz lielo šoseju, kura aizgāja uz galvas pilsētu.
man aizdomas, ka tas ir tas pats autobuss, kura šoferim Minne savā sapnī vidējo pirkstu rādīja

Atslēdzies Minne

« Atbilde #805 : 2020. gada 04. augusts, 20:53:29 »
Jā, izlasīju Kundalini pirmās rindas un sāku smieties.
Kundalini, es pa to ceļu nāvīgi steidzos uz pieturu. Un nebija tā, ka nespēju paskriet, kā sapņos mēdz būt, nē, desoju kā Bobis un priecājos par sevi. Bet buss pieturā neapstājās  :evil:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #806 : 2020. gada 05. augusts, 10:43:16 »
sapnī, kā jau vairākas reizes pierasts, braucu uz māju vilcienā. Pēkšņi dolec, ka kaut kur esmu aizmirsusi somu. Kašmars! Tas nozīmē, ka braucu pa zaķi, jo somā noteikti ir biļetes un tas nozīmē, ka jebkurā brīdī mani var izlidināt kādā pieturā. Labi, Dievs ar viņu, tālāk tikšu ar stopiem, galvenais lai tas notiktu pēc iespējas tuvāk galapunktam. Tad vēl somā taču visa sieviešu cilvēka iedzīve, tai skaitā maks, tātad nebūs ar ko samaksāt. Es pat nepieminu, ka svaigi pirkts telefons turpat, līdz ar to, neviens neuzzinās, ja man kādas ziepes. Un visvairāk žēl blociņa, jo tajā ir visa mana dzīve - skices, pieraksti, aprēķini, foto. Blociņi vispār ir mana vājība. Neatceros, kas tur pa vidu vēl ir bijis... Vienkārši atjēdzos kaut kādā lauku kultūras namā. Māsas skuķis ņemas ap topošās izrādes skatuves iekārtošanu... un te zem kāda galda putekļos pamanu savu blociņu un mobilo. Naudas nav, bet kāda tam nozīme! Galvenais, ka dzīve var turpināties. Atkal varu ko plānot un visi par to uzzinās..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #807 : 2020. gada 05. augusts, 11:53:04 »
Man bija sapnis par liktenīgām nejaušībām...
Raimondam Paulam pirms brīvdabas koncerta tīšām vai nejauši dzeramajam tiek pievienots alkohols (cik zināms, Pauls nedzer), tad nu momentā iestājas reibums, toties koncerts ir tāds, ka klausītāji bezmaz vai ģībst :D Tas tiek filmēts, likts jūtūbā, visi ir fascinēti.
Kaut kur netālu no uzstāšanās vietas ne pārāk augstu karājas valsts karogs. Vienam iereibušam puisim no trauka netīšām izšļakstās alkohols un protams, uz karoga. Puisis aizsteberē tālāk...
Pēc kāda laiciņa cits puisis nolemj uzsmēķēt turpat pie karoga, uzrauj sērkociņu, un... karogs uzreiz uzliesmo. Mērens haoss, neliela panika, bet ugunsgrēks tiek ātri nodzēsts.
Es tur biju tikai vērotāja no malas. :)

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #808 : 2020. gada 05. augusts, 12:14:54 »
Sapņu bija daudz, viena epizode spilgtāka, braucām arābu pilsētā, likt bumbas, sprāgstvielas viņu kaut kādā zikurātā. Ar mazu auto, vesela kompānija, ar kādi melnie. Arī sieviete bija līdzi. Skatos , ka bumbas ieliktas apakšā, celtne augsta, bet sākās sprādziens pēkšņi un es domāju, ka jāsāk braukt, kaut tikai uz auto neuzkristu atlūzas, visi skrējām auto , aizmugurē 4 saspiedās, es priekšā ar šoferi un dāmu. Braucam pāri ielai, un butu gandrīz aiz stūŗa aizbraukuši, bet kā filmās - pēdejā brīdi arābu kompānija ievēro auto un sāka dzīties mums pakaļ ar automātiem.
Auto brauc, bet knapi kust, tam kaut kāds motocikla motors iekšā. Beigās auto sāk braukt pa tādu kā apaļu bļodu, sfēru augšā, tas ir ēkas jumts un mēs braucam debesīs. Beigās nonācām slēgtā kvartālā un tur mums lika mieru. Beigās skatos, ka tas ir latviešu kvartāls. Tāds drusku dīvains sapnis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #809 : 2020. gada 05. augusts, 12:48:45 »
Šonakt sapnī vārguļoju. Vienubrīd uznāca tāds vājums, ja ejot ļimu, nevarēju paelpot, galīgi švaki. Divi ārsti mani izmeklēja, vienojās, ka man kaitē B vitamīns, tas jāņem nost. Beigās domāju - ei...un ja nu man ir covid? Man taču trūkst elpas, esmu bez spēka, bet neviens neiedomājās man testu taisīt.

Pamodos, un bija jāpasmīn - jā, tā tik būtu likteņa ironija jeb s ļogkim parom  :mrgr: