Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181367 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #810 : 2020. gada 05. augusts, 13:20:39 »
Es biju ballītē. Prezidents visu laiku dancināja Džoanu Čenu (ķīniešu aktrise, Twin Peaks),  un Dace Rukšāne bija par to apvainojusies.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #811 : 2020. gada 12. augusts, 09:18:55 »
šonakt mani aizsūtīja uz kaut kādu semināru. Uzvilku melnu vakarkleitu ar plikiem pleciem, bet liekas biju ieradusies par agru jo tur sanāca apbedīšanas biroju darbinieki. Sēdēju uzgaidāmā telpā un sāku šķirstīt šamo prezentācijas materiālus. Katrā lapā kāda kopbilde katram kolektīvam. Nu visādas - vienā vispār kaut kādi džeki ar plikiem torsiem, tādi optimistiski noskaņoti un atraktīvi ;o))) Kad šamiem tas seminārs beidzās, atjēdzos paraugu zārkā ( droši vien iemēģināju) un rāpos ārā. Cik sapratu, savu semināru biju nogulējusi. Te saskrējos ar veci, kas vāc antikvariātu ( savā laikā šams bija atnācis omes fotoalbumu ievērtēt). It kā mums bija pa ceļam, bet kaut kur biju atstājusi lietussargu... vienā vārdā - kašmars. Paskatījos sapņu tulkā- gulēt zārkā ilgs mūžs. Pazaudēt lietussargu - zaudēt pajumti. He he - tas laikam sakarā ar manu gaidāmo pārcelšanos?   

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #812 : 2020. gada 12. augusts, 13:01:03 »
Sapņos biju biroju ēkā, man viena meitene deva pasūtījumu, lai iztaisu viņai beidžikus, kā vizītkartes iepakojumā. Es paņēmu pasūtījumu, jocīgi ka viņai pats samaksāju nelielu naudu, un aizgāju pie paziņu firmas - pirkt vizītkaršu materiālu, beigās nopirku tā kā uzlīmju papīru, bet meitene teica, ka tas būs par švaku, vajag stingrāku papīru, beigās man apnika ar viņas pasūtījumu ņemties un lauzām līgumu, es vēl parakstīju kādu cedeli, ka atsakos no tā visa darījuma. Tad braucu autobusā un rēķināju, cik es būtu vinnējis, cik izdevumi, blakus sēdētājai nepatika, ka čaukstinos ar papīriem un tur ņemjos ar rēķināšanu. Tad atkal tajā pašā ofisu mājā atrados, tur blakus telpās tā kā žurnālistu kompānija, viens teica, ka rekur tas džeks, kas gandrīz piekrita uz tik neizdevīgu pasūtījumu. Beigās tas pats žurnālists pienāca klāt man, lai iesaku populārākos vēdiskos speciālistus , es tā padomāju, un arī tiešām nosaucu divus, par ko pats biju pārsteigts, ka sapnī tas tā iespējams.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #813 : 2020. gada 23. augusts, 07:13:38 »
Bija jāsūta steidzams e-pasts Ļeņinam. Pēc tam palīdzēju rakstīt kursa darbu ļoti jauniņam Ģirtam Jakovļevam. Vēl pēc tam nokļuvu pārtikas veikalā, kurā streikojoši darbinieki bija sarīkojuši ballīti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #814 : 2020. gada 23. augusts, 08:00:24 »
Man arī veikals -Bērnu pasaulē, uzkāpjot pa kāpnēm no KR. Barona puses, 3. stāvā visa lielā telpa tukša, saliktas krēslu rindas un tur tagad ir baznīca -tāda kā jaunā paaudze. Lavāmies prom, bet atrodam, ka pašā stūrī iespiedies veikalinš ar nocenotiem audumiem un vēl kaut kādām precēm "no Vācijas"

Pēc tam esmu lielā angārā, laikam servisā. Paskatos -re, kur mūsu kumode ar daudzām nelielām atvilknēm, ko nez kādēļ esam atdevuši (nekad tāda nav bijusi). Un vēl dažas blakus, kā kolekcija.
Tad kaut kur izeju, pa to laiku jau lielos vārtus slēdz ciet, lai tiktu pēc mašīnas, jālien pa rezerves ieeju, caur tādu kā sieta cauruli 4-rāpus, ārā kopā ar darbiniecēm tāpat. Neliekas kaut kas slikts, laba drošības sistēma, nodomāju.Viena no darbiniecēm tāda blonda, smējīga, līdzīga Jegļevskai no Likteņa līdumniekiem (par kuru vakar lasīju stāstiņu)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #815 : 2020. gada 23. augusts, 09:08:16 »
šonakt bija lielā pārcelšanās uz jauno dzīvokli. Sākumā mēģināju kontrolēt un organizēt procesu, līdz brīdim, kad sapratu, ka visiem uz mani pofig, viss tāpat notiek un man vispār nav nekādas teikšanas. tāpēc, lai lieki nezaudēt laiku, sāku organizēt ekskursiju uz manu jauno dzīvokli. Pagalmā jau bija sanākuši vismaz kādi astoņi (man nepazīstami cilvēki), kuriem kaut ko skaidroju par notikumu vēsturi un uzvedības normas apdzīvotās telpās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #816 : 2020. gada 01. septembris, 08:00:28 »
Esmu atbraukusi uz Kalteni un tur tādā pļavā pie jūras saradusies iedzīvotāju kolonija, tāda kā sādža. Smilšaina ceļa vienā, jūras pusē tādas kā būdiņas -aizgaldiņi kaut kādai dzīvai radīai, laikam trušiem. Pati māja ceļa otrā pusē, bet nu galīgi švaka, labi, ja 2x 2. Esot vasarnīcas. Apkārt savā vaļā skraida bērnu bars, bet viss tāds pelēks un noplucis.

Eju tālāk un ciemojos pie kaut kādas tantes, kuru apsolu vest uz Liepāju pie daktera, abas esam dikti draudzīgas un viņa tā kā dod mājienus, ka gan jau viss tiks man. Bet šajā reizē braucam prom, mans tēvs mašīnā pie stūres. Es tā kā mazliet bažījos, jo ceļš stāvs un slidens, prasu, kā viņam ar veselību, viss esot kārtībā

Pēc tam es kaut kādiem ārzemniekiem -tūristiem miedzu ar aci un viņi katrs man uzdāvina vējjakas, ko es knapi varu sabāzt 2 maisos. Nu viņi gaida kaut kādu atlīdzību , bet es bēgu ar visiem maisiem, uzskrienu augšā vecajā dzīvoklī un paspēju uzlikt ķēdi durvīm. Viss beidzas tomēr kā joks, es smejos un saku, ka paši vainīgi.

Pēdējo atceros fragmentāri, tik atstāstu kaut kādai kungu kompānijai ezera krastā sapni par Kalteni

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #817 : 2020. gada 01. septembris, 10:39:15 »
Pilnmēness laika murdziņi... Redzu sēž klasesbiedrene ar kādu, čalo parkā, bet blakus kreisajā pusē alā lien čūska. Domāju, kas notiks, kad pamanīs, bet čūska ta nekaitīga zalktis, nē drīzāk pitons, nē astes gals tāds plats - laikam būs tritons, nē par lielu... varāns. Taču, kad pamanu, ka radījums izlīdis tālāk ārā, izrādās tas ir krietni lielāks un vairāk līdzinās zilonim (tieši viens blakus ganās salīdzināšanai) tikai tāds koši zils ar melniem punktiņiem.  :faint:
Pēcāk sanāk, ka šis nezinkas (nu jau izveidojies kas godzilveidīgs) ir no citas pasaules, un, lai gan bez īpašas agresivitātes pret vietējiem, dēļ tā ka šī pasaule sveša, kaut ko nogalina un vispār ir ļoti bīstams, un vienīgā iespēja glābties - viņu nomušīt. Tiek izlemts par labu indei, kas tiek viņam laipni piedāvāta kokteiļa/smūtija formā. Radība pat pasaka paldies (žēl viņa palika), bet nu viņa krāsa mainās uz melnu, un tas nozīmē, ka inde iedarbojas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #818 : 2020. gada 02. septembris, 07:23:52 »
Sapņaina nakts.

Pēdējais - sasaukta sapulce. Vēl kādu gaidām. Saku, aiziešu kaut ko ēdamu nopirkt visiem. Nezkāpec paķeru līdzi putekļsūcēju. Eju, jau aiz stūra, oops... vads nav izštepelēts. Eju atpakaļ, izštepselēt, kolēģe pabāž galvu no sapulces, telpas saka, lau paķeru arī bezalkaholisko aliņu. Labi, vai man grūti.

Pamodos. Ar nelielu vainas apziņu, ka visi tur bez ēdamā un aliņa palika.

Atslēdzies reno

« Atbilde #819 : 2020. gada 02. septembris, 07:59:19 »
Es piedalījos orientēšanās sacensībās, kur pie finiša bija jānodod kaut kāds puķpods. Tas man pašās beigās izjuka, zeme izbira un nevarēju uzrādīt vajadzīgo pap''irus, tikai kaut kādas sliktas kopijas

Atslēdzies reno

« Atbilde #820 : 2020. gada 03. septembris, 08:04:21 »
Tādi pekstiņi nebija redzēti, tev, daddy, patiks.

Esmu ieradusies mājās pie Daddy kā maiņa  iknedēļas sekretārei/istabenei. Ir viena galvenā, kas visu ierāda. Sākumā ir bijusi doma, ka palīdze būs viena, pēc tam izlemts, ka tik ilgi neviena neizturēs, tātad maiņas.
Istaba tāda paliela, bet nekārtīga un tumša. Daddy ir kaut kāds svarīgs pētnieks (rakstnieks?) kas jāaprūpē visās sadzīviskās lietās. Pats guļ pussēdus gultā, kā tāds Rainis. Sāku vākt un locīt izmētātos džemperus, prasu, kāpēc viņam tādi mīksti sieviešu , ar augstu apkakli. Drēbes ir visur -uz rakstāmgalda, palodzes.

Beigās savācu klēpi ar netīrajām, kas jānes mazgāt. Mani ved pa ļoti lielu dzīvokli,  ovāla halle pa ceļam ar kādām 5 durvīm, vienas paveras un palūr jauna sieviete ar bēbi rokās. Nonākam gala istabā, kur mitinās tāds puišelis, tālāk durvis uz vannas istabu, tur priekšā  ņipra vecmāmiņa, Daddy mamma un norāda, ka drēbes var nomest kaudzē uz grīdas. Gribu iet atpakaļ, bet durvju vietā tikai tāda 20 cm sprauga sienā. Apjūku, ome smejas un pagrūž sienas gabalu -izrādās durvis ir izzāģētas sienā, bet veras.
Viss

Atslēdzies daddy

« Atbilde #821 : 2020. gada 03. septembris, 14:24:58 »
tāds sapnis uz randiņu aicina... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #822 : 2020. gada 11. septembris, 15:12:41 »
Nez kāda iemesla pēc un nez kādā veidā nogalināju princi Viljamu un līķi paslēpu dīvāna kastē.

Un tad sākās mans Raskoļņikova ceļš. Sirdsapziņa grauza un bailes, ka mani atklās. Kādā ballītē kāds pavilka laukā dīvāna apakšu un atrada manis rakstītu zīmīti "Princis Viljams ir slepkava" (ar domu, ka tieši par to viņš tika sodīts un dabūja galu). Kamēr visi šausminājās par zīmīti, es baidījos, ka drīz tiks atklāts arī iepakotais ķermenis, ka pēc kāda laika sāks sadalīties un smirdēt. Un tad man sacēlās mati stāvus, pēkšņi apjēdzu, ka esmu rīkojusies pavisam stulbi, jo policija taču noteikti veiks rokraksta ekspertīzi, tāpat droši vien DNS analīzes....tātad laika jautājums.... Mocīja drausmīgs kauns, ka visi zinās, ka neesmu tas cilvēks, par kādu esmu izlikusies līdz šim, ka vecāki un draugi LV to uzzinās....Vienlaikus risināju iekšējo jautājumu, ka jāiet un pašai jāpiesakās policijā. Apdomāju, ka gan jau dabūšu mūža ieslodzījumu, bet ka tas vrb būtu pavisam labs variants manām vecumdienām - Austrijas cietumā būtu aprūpēta un nodrošināta līdz mūža galam.

Pēc kāda laiciņa iegāju telpā, kur glabājās līķis un netīšām ar kāju aizķēros aiz Viljama ķermeņa. Tas bija jau atrasts, noguldīts uz grīdas un apklāts ar segu tā, ka tikai sandalēs ieautas kājas (ar zeķītēm) laukā. Ap galvu lidoja mušiņas. Sapratu, ka tagad viss tikai sāksies....

Pa starpu, sirdapziņas un baiļu mokās vēl ieklīdu kādā stadionā, kur notika tā kā deju svētki.  Man uzreiz vajadzēja pievienoties kādai grupai. Nezināju ne soļus, ne kustības, bet skatījos no pārējiem un cītīgi atkārtoju tādus kā vingrošanas demonstrējumus ar nostieptām taisnām rokām un kājām mūzikas pavadījumā. Un vienlaikus tie Raskoļņikova iekšējie monologi...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #823 : 2020. gada 11. septembris, 15:21:45 »
Minnīt...  :m:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #824 : 2020. gada 11. septembris, 17:15:14 »
Minnīt...  :m:

Pareizi, par Keitas reakciju arī baiļojos