Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181067 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #825 : 2020. gada 11. septembris, 19:39:33 »
Man vairăkas reizes ir bijuśi līdzīgi sapńi. Tik līķis antresolā vai pagrabā. Un tūlīt, tūlīt atradīs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #826 : 2020. gada 11. septembris, 19:48:49 »
Vot man līķis nekad nav bijis.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #827 : 2020. gada 11. septembris, 19:59:10 »
Galinājusi esmu, līķi slēpusi neesmu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #828 : 2020. gada 11. septembris, 20:17:14 »
Pirms padsmit gadiem līķi slēpu, samaļot gaļas mašīnā. Pēc šī sapņa uz 2 gadiem kļuvu par veģetārieti.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #829 : 2020. gada 12. septembris, 10:19:06 »
 :rat:
Arī šonakt bija slēpjams līķis - bijušā vīra brālis skapī. Bet vainīgā nebiju es, cik atceros. Un bija kompānija, kkādi vīrieši, kuri taisījās tumsiņā iznest ķermeni. Spriedām, ka visdrošāk būtu kkur mežā, vismaz 2m dziļuma bedrē, lai zvēri netiktu klāt un neizvazātu kaulus.

Citā sižetā skolā degustējām paštaisītas tortes - katrs bērns ar saviem vecākiem starp kārtām iesmērēja dažādas zaptes un tad noglazēja. Viss notika 3 stāvos, un mēs no augšas lūrējam, kā no lejas nāk komisija- daži učuki ar karotēm. Tad gājām arī paši. Bija forši sulīgas tortes, bija sausas. Kāds krievu tautības tēvs stāstīja, ka viena kārtā smērējis melleņu zapti, otrā kārtā kazenes, tādēļ viņam tik tumša torte bijusi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #830 : 2020. gada 17. septembris, 10:39:31 »

Man šonakt sapņos arī bija vētra (dzīvē vēl nav sākusies, lai gan vējš pūš un jūra labi dzirdama pat Valteros).
Sākumā nevainīgi iesvētīju draugu jauno vann (kaut kāds pasākums tam par godu) - jaunākās tehnoloģijas, lielisks dizains (porcelāns ar koku), turklāt iekārta, lai var šūpoties, vienīgais - jocīgi sekla un ūdens noteka nebija līdz galam izveidota, tāpēc pašā vannā kaut kādas trubas, kurām būtu jābūt aiz sienas. Kad nu sāku posties mājās, sākās solītā vētra. Jocīgā tauta pabira ielās skatīties (vai tad tas droši?), es drošības pēc ar vēl pāris cilvēkiem pagāju mājas pavārtē uz blakusielu (liela arka kāda pusotra stāva augstumā kā staļinietēs), tā kā notiekošo varēju vērot uz abām pusēm. Sākumā viss bija salīdzinoši mierīgi, tad redzams kā labajā pusē tuvojas viens, divi virpuļviesuļi (te sarūk, te pieaug) un kreisajā pusē arī viens manāms.
Tad viss sāk lidot pa gaisu - kaut kur mauj govs, daudzstāvenei pa kreisi uzkrīt lvalis (nez kur pacelts?), kad nokrīt redzu, ka tā ir ļoti liela piepūšamā peldmanta (laikam no jūras atnesta...), labajā pusē vairāk krīt kaut kādi akmeņi, no sākuma mazāki, tad jau bruģakmens lielumā... Vārtu ailā dziļāk parauju vienu puišeli, jo redzu lidojam baigo bluķi, un tieši laikā, jo bluķis nokrīt tieši ailas priekšā un iegāžas iekšā ar dīvainu metālisku pieskaņu, šķiet, kādam blakustāvošam trāpa uz kājas īkšķa, lai gan nekādas reakcijas nav. Taču izrādās mans mobilais gan nez kā zemē mētājies un trāpījis zem bluķa. Turas kopā un strādā, lai gan ekrāns pamatīgi cietis. Tajā brīdi sāku apcerēt - vai šis ir, vai nav apdrošināšanas gadījums...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #831 : 2020. gada 19. septembris, 08:15:09 »
Man tika iedots DVD ieraksts ar svarīgu infu, kas jānoskatās un jāanalizē.
Tikai tas nez kāpēc bija Bellacord plates formā. Labu brīdi gudroju, uz kāda aparāta atskaņot, līdz tomēr atradu :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #832 : 2020. gada 22. septembris, 22:57:39 »
Darbā ieradās kkāda komisija, kas kontrolēja atbilstību dezinfekcijas standartiem. Staigāju viņiem līdzi un drebinājos, ka tikai kko neuzķer. Komisijas dāma uz slimnieku gultām un palagiem pūta līdzekli, kas pēc īsas iedarbības iekrāso materiālu, ja kaut kas nav sterili. Viss bija kārtībā, palagi palika balti, neiekrāsojās, un es uzelpoju.

Tad visi gājām uz virtuvi, kur dāma uzpūta uz metāla plīts. Pēc brītiņa plīts virsma kļuva melna. Tad dāma pūta tieši uz plītsriņķiem. Tas pats. Iekšēji uzelpoju, ka šī nav mana joma, un nedabūšu pa mizu

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #833 : 2020. gada 23. septembris, 10:22:53 »
Tagad saprotu, ka savā sapnī reizes trīs "pamodos" un mēģināju atcerēties savu sapni. Ritināju notikumus no gala uz sākumu, brīnījos, ka viss kaut kādā rosola ... Rezultātā, pamodos un vispār neko neatceros.  :alt:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #834 : 2020. gada 23. septembris, 11:34:16 »
No visa sapņu raibuma atceros tikai vienu sižetu - mums ar Valentīni bija kusls 2 sekunžu segss

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #835 : 2020. gada 23. septembris, 11:51:32 »
No visa sapņu raibuma atceros tikai vienu sižetu - mums ar Valentīni bija kusls 2 sekunžu segss
Jēziņ  :smej:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #836 : 2020. gada 23. septembris, 11:56:40 »
Uz nakti nevajag Valentiinu lasīt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #837 : 2020. gada 23. septembris, 12:03:39 »
Uz nakti nevajag Valentiinu lasīt.
Vakar jau nekā daudz no viņa arī nebija

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #838 : 2020. gada 23. septembris, 12:22:38 »
Tāpěc kusls.

« Atbilde #839 : 2020. gada 24. septembris, 09:55:20 »
Vēl sapnī nodomāju - par šito gan jāuzraksta forumā, bet tas arī bija vienīgais, ko atcerējos pēc pamošanās :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!