Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181425 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #870 : 2020. gada 29. oktobris, 12:15:55 »
degpunktu saskatījies uz miegu?
nē, Line of Duty un Nemilētie :D

Atslēdzies sanda

« Atbilde #871 : 2020. gada 30. oktobris, 15:47:54 »
Sapnī biju kaut kur starp mežiem, laukiem, krūmājiem.  Satieku it kā pazīstamu vīrieti, kam  pār  roku pārmestas  vairākas čūskas, cik nu var pārmest pār roku- 2m garumā, 15 cm diametrā. Slinki karājas,  tik mazliet paceļ galvu, bet neizskatās slimas.
Tās esot gaļas čūskas viņš paskaidro.
Sapnī pamatīgi samulstu - man tas šķiet kaut kā negodīgi - atkal viens savvaļas dzīvnieks ieslodzīts būrī un tiek izmantots. Daba dzīvniekiem nav nekāds atpūtas nams, tā mēdz būt  nežēlīga, bet...
Ar šo mulsuma/apjukuma sajūtu arī atmodos.

Varbūt vienā putrā sajaucās mans  izbraukums uz laukiem, kur novēroju vistu/zosu ārpuskūts pastaigu vistu vanaga medību teritorijā (zosīm, uh, kā knābji bija gaisā pret vanagu un vēl suns apkārt skrēja, redzēju dabā arī mazo ērgli, protams, vistu vanagu, stirnas u.c.) ar ziņu par nelegāli turēto melno panteru.

Atslēdzies reno

« Atbilde #872 : 2020. gada 02. novembris, 07:51:58 »
Tāda pievakare, esmu dārzā un skatos, ka ap māju grozās persona pilnā covida spectērpā. Man tas nekādu satraukumu neizraisa, eju runāties, apsekojot vēsturiskus rūpniecības objektus.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #873 : 2020. gada 07. novembris, 09:49:10 »
Braucu tādā kā tramvajā, nu, katrā ziņā sab.transportā. Snauduļoju tur beņķī pie loga, kad dzirdu - kontrole! Es pilnā pārliecībā, ka man etalons ir bezmaz kopš dzimšanas un kā neatņemama sastāvdaļa. Izvelku karšu maku, sāku meklēt. Kartes baigais lērums, visādas atlaižu un sazinkādas. Es tikai velku ārā, brīnos par katru karti, jo pats nezinu, kādas kartes man makā un izrādās, ka īsti nezinu, kā izskatās etalons. Kontrolieri tikai gaida, skatās un jau pašā sākumā saka, ka nebūs tur etalona, bet ļauj lai es visu pārmeklēju. Nu, ok, es pats arī beigās saprotu, ka nav man etalona. Savācu mantas, pasaku sievai, lai atnāk pie manis uz cietumu pēc kāda brīža, kad būšu iekārtojies. Izkāpju ārā ar vienu kontrolieri, tādu sakarīgu čali pie kaut kādas mega lielas Rimi noliktavas. Viņš vispirms prasa, lai atnesu plastmasas spaini ar ūdeni, ko jāpaņem pie kādas konkrētas apkopējas. Neko, es iešu iekšā, - bet durvis ciet, jo vēl nav deviņi. Kontrolieris man saka, ka lai eju apkārt no otras puses un tur galā būs durvis un tur apkopēja būšot sastopama. Ko darīt, es eju, eju, eju, pa ceļam domāju, ka varētu jau tagad paņemt pēdu, jo viņš par mani neko nezina. Bet domāju, - pēc tam sūdīgi jutīšos, ka būšu bijis negodīgs, nav jau žēl samaksāt sodu (par cietumu vairs neiet runa), tikai tas spainis ar ūdeni vēl jāatnes. Tā es beigās esmu apgājis apkārt mājai un atradis durvis. Iešu iekšā, bet pamodos..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #874 : 2020. gada 07. novembris, 11:12:30 »
Gan jau sieva Bobam sānos iebuknīja, lai šis ar apkopēju nesatiktos  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #875 : 2020. gada 12. novembris, 12:16:01 »
Taipus loga bija tumšs un plosījās kaut kāds mežonis - tāds milzīga auguma  spalvains tēls. Tik liels, ka visu kopumā saskatīt nebija iespējams, tik vien kā pleca un purna daļu logā... Paretam tas aizklīda blakus ielās un varēja dzirdēt tādus kā lauvas rāceņus. Man atkal  bija akūta nepieciešamība  atjaunot kaut kādu datora programmu. Kaut kas tur īsti neklapēja, kaimiņš mēģināja palīdzēt, bet man viņa  metodes likās pārspīlētas. Šad tad mežonis atkal tuvojās mūsu logiem, tad mēs noslēdzām visas gaismas (aizvērtās žalūzijas neko daudz nepalīdzēja), ielīdām zem galda un turpinājām mēģinājumus atdzīvināt datoru... Bailes īpaši nebija, vienkārši bijām piesardzīgi un gaidījām uz rītausmu, jo bija cerība, ka tas nezvērs pa dienu piebremzēs aktivitāti... Jā un vēl, kāds man uzdāvināja kaut kādu mikro- dimantiņu... Es, tā kā redzēju, ka tas tiek saiņots, bet nedomāju, ka manā dāvanā. Dāvinātājs bija manāmi apvainojies, kad pamodos mani mocīja sirdsapziņa

« Atbilde #876 : 2020. gada 20. novembris, 15:12:07 »
... varēja dzirdēt tādus kā lauvas rāceņus.

Olgucis laikam kaut kad dārzeņiem gauži pāri nodarījis un tagad zemapziņā cieš - sakņu prinči, lauvas rāceņi :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #877 : 2020. gada 21. novembris, 07:38:20 »
 Kartupeļi -daudz— peļņa, nauda, pārticība -no sapņu tulka.

Un es sapnī redzēju Nenormāli daudz kartupeļu

Esmu Matīsa tirgū, 2 lieli bobkati ved kartupeļu maisus uz sakņu paviljonu. Saprotu, ka baigi gudri rīkojas, jo daudzi mazi cits citam traucētu. Paskatos uz Matīsa ielas galveno vārtu pusi -tur simtiem kartupeļu maisi salikti cits pie cita, pus laukums piekrauts. Ieeju gaļas paviljonā -arī tas piekrauts ar kartupeļiem aizsietos maisos, tikai kreisajā stūrī viena pārdevēja tirgo jēlu gaļu, liellopu. Tieši to es esmu nākusi pirkt. Īsti neprotu cepetim izvēlēties, bet beigās tiek atsaukts izcirtējs, un tas man nozāģē  nelielu stilba gabalu.

Gaļa sapņu tulkos it kā nav tik laba, bet man to ir paredzēts to cept, un tas atkal uz pārticību :steak: :smoker:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #878 : 2020. gada 21. novembris, 09:36:31 »
Lai tik viss piepildās!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #879 : 2020. gada 22. novembris, 11:02:40 »
No šonakt sapņotā atceros 2 epizodes.
Pirmajā Allas Pugačovas mazā meitiņa Ļiza man lūdza, lai es viņai uz zsv uzdāvinu matu krāsas, jo apnicis blondais tonis. Ieteicu, lai uzraksta vēstuli ģedam morozam un ka es to nodošu viņam.  Pie sevis nodomāju, ka dāvanai jāsaņem akcepts no Allas Borisovnas :)

Otrajā epizodē man bija jāpiedalās jauno lidotāju eksāmenā kā pasažierei. Eju uz simulatoru pa tādām kā aizkulisēm, pretī nāk viens topošais lidotājs, uzsmaida man, tad pieliek abas rokas pie sienas manai galvai abās pusēs, liecas klāt, lai skūpstītu. Pēdējā brīdī pagriežu galvu sānis, skūpsts trāpa vaigam. Puisis neizpratnē jautā, vai viņš man nepatīk? Es arī apjukusi - kāpēc lai jauns, smuks čalis, kas pēc gadiem varētu būt man dēls, līstu pie manis bučoties? Derības? Akūts sieviešu trūkums? Kas? Jautāju puisim, vai viņam nav draudzenes. Atbild, ka neesot gan un pie vainas esot tas, ka viņam liels metamais. Ak jel  :faint: ceru, ka nevilks ārā tagad un tūlīt, tāpēc saku, ka noteikti ar viņu parunāšos pēc eksāmena un mēģināšu ko ieteikt :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #880 : 2020. gada 23. novembris, 10:29:36 »
Zosis -labklājība, peļņa

Nez, kad  man tā bagātība gāzīsies virsū? Zosis bija vsels bars, ielidojušas mūsu pagalmā un ganījās pa zāli.
Varbūt kādu loterijas biļeti nopirkt? :smej:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #881 : 2020. gada 23. novembris, 10:33:31 »
Baltas děles. Piesūkuśās labās rokas pirkstam. Nekă laba.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #882 : 2020. gada 08. decembris, 10:46:08 »
Braucu kautkādā apmēram skolnieku autobusā, kuru stūrēja Ilons Masks

Atslēdzies Broms

« Atbilde #883 : 2020. gada 08. decembris, 10:51:49 »
Braucu kautkādā apmēram skolnieku autobusā, kuru stūrēja Ilons Masks
Mācības un Masks. Skaidra norāde par turpmāko virzienu :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #884 : 2020. gada 09. decembris, 10:49:19 »
Šonakt bija sapņu nakts:
1. Mācīju vienai ķīnietei kvdrātvienādojumus (x2+2x-1), (diezgan ātri pieleca šai) un tad ievēroju, ka viņa aŗī kā sieviete "ņičevo"
2. Norvēģijā pieķērās liela zivs. vilka laivu un ne pa kam nenāca augšā...

Mums bija diskusija, kāda būs līkne, bet sapnī nebija exceļa... tagad pārbaudīju.

Priekš ieskaites viņai bija jāizdomā vienādojums, lai kreisajā pusē līkne būtu uz leju.
Viņa to nevarēja, līdz ar to ieskaiti, sexu un ogu maizi nedabūja.
Sliņķe.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 09. decembris, 11:04:24 no daddy »