Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181209 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1425 : 2026. gada 19. februāris, 13:47:59 »
aizpagājšnakt sapņoju, ka kaut kur Itālijā pakāsu dokumentus. Noliku maku kopā ar saldējumu uz kaut kādas malas pilsētas laukumā. Nafig tā darīju, nezinu. Tad skatos - jopcik, nav vairs saldējuma un dokumentu arī nav. Sākumā it kā vainīgais zināms kaut kur tuvumā, tad izrādās, ka nespīd atgūt, viss kaut kur jau pazaudēts. Nu, ko, jākārto kaut kas vēstniecībā, lai tiktu it kā vilcienā, kur pārbaudīs. Baigais čakars, es vēl padomāju, ka izdevīgāk būtu pamosties, lai tas viss nav jādara. Bet kaut kā uzreiz nesanāk pamosties. Beigās tomēr izdevās un ar atvieglojumu konstatēju, ka problēmas nav.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1426 : 2026. gada 20. februāris, 09:35:48 »
Man vajadzēja viltot Trampa parakstu uz čeka par 38 tk $ Nezinu, kur biju iepinusies un kāpēc summa tik maza :mrgr:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #1427 : 2026. gada 20. februāris, 09:53:53 »
Man vajadzēja viltot Trampa parakstu uz čeka par 38 tk $ Nezinu, kur biju iepinusies un kāpēc summa tik maza :mrgr:
Tu tikai izmēģināji parakstu  :mrgr:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1428 : 2026. gada 26. marts, 08:00:32 »
Tramps gatavo milzīgu uzvedumu ar tautas piedalīšanos.
Esmu kā vadītāja 4 dāmu  pulciņam, vidējos gados, vidējas miesas būves, sagērbušās tādos kā meksikāņu svārkos un ar pušķi pie galvas lentas. Gara, tukša telpa, mūs apsēdina pie galdiņa, ienāk Tramps, tāds vērtējoši dusmīgs un apsēžas galda galā. Man ir metāliska rokas somiņa  garu rokturi -ķēdi, kas visu laiku slīd nost no krēsla (te ir atsauce uz reālu notikumu).
   Tramps kaut kur aiziet, un telpā sāk nākt vēl līdzīgi saģērbtas dāmas, gan resnas, gan modeļtievas. Manējās saka, tas nav godīgi, tās tievās.
    Tad ierodas arfistes, stumdamas tādas milzīgas zeltītas arfas, sakabinātas vagoniņā
    Pa to laiku cilvēku jau tik daudz, ka galdiņi sastumti cits pie cita. atnes kaut kādus rīkus, bet ēst tā arī neatnes

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1429 : 2026. gada 29. marts, 10:54:30 »
Visādu citu raibu notikumu vidū man ir automāts un jāšauj kaut kādi sliktie. Šaujamais kaut kāds ļoti vintage, bet es protu ar to rīkoties.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1430 : 2026. gada 05. aprīlis, 11:48:32 »
Par skaņām, krāsām un smaržām sapņos man tā kā viss bija skaidrs. Bet es šonakt ēdu tāādu apelsīnu.. Nekad dzīvē nav bijusi tāda garšas un aromāta eksplozija, orgasms pilnīgais :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1431 : 2026. gada 05. aprīlis, 18:30:36 »
a man nosapņojās Guiness alus....  :beer:

Elvī 3 bundžas paņēmu. skaisti. labi, ka Bridžit Bardo nenosapņojās :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1432 : 2026. gada 07. aprīlis, 13:23:44 »
a man nosapņojās Guiness alus....  :beer:

Elvī 3 bundžas paņēmu. skaisti. labi, ka Bridžit Bardo nenosapņojās :D

tad Tev būtu jāiet uz kapsētu

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1433 : 2026. gada 20. aprīlis, 09:04:40 »
Sapnis starp 6.30 un 8.30
Esmu viena pati meitas mājās, rīts. Telefonā ziņa, ka Odesā tūlīt iebruks krievi, cilvēki dedzina dokumentus un video, kā arī sievietes iet uz frontes līniju cīnīties. Znots saka, ka nevajag uztraukties lieki, tie krievi tur nemaz tā nevar uzbrukt. Un ka darbā viņam atkal viens saskaņojums pakāsts, tai sievietei neesot vērts 1900 eu maksāt. Man aizdomas, vai tik man negrib piedāvāt to skaņošanu pašvaldībās.
   Tālāk esmu tādā kā izmēģinājumā pati priekš sevis. It kā ierēdnism vai pārvaldniekam, lai uzsāktu sarunu, jautāju, vai nezin kādu nostāstu par Auderu (!) kapiem. Ka tur it kā spokojas. Nē, nezinot. Un rāda 31. gada adresu grāmatu, bet skaisti iesietu. Redzu, ka nav orģināls -drukāts uz lapām ar vecās drukas rakstiem apakšā.
   Paldies, tālāk nu mēs pašas pastaigāsim. Nē, šis nāks pavadīt un izrādīt, tā ir viduslaiku pils, telpas tukšas ar ļoti augstiem velvju griestiem. Tālāk nonākam pie durvīm, bet tās ir vismaz 1,50m augstāk. Viņš jau stāv augšā un mums ar meitu saka, lai sekojam, lai tik kāpjam. Un uzrodas tāds kā hologrammas kāpnes, pa kurām arī uzkāpjam un nonākam īstajā muzejā, kur visādi priekšmeti salikti.
   Es esmu uzkāpusi uz tāda kā milzīga dzirnakmens, turos pie virvēm un meita un vēl kāda sieviete sāk akmeni griezt, tas riņķodams lēnām ceļas augšā.  Es protams baidos, bet lēnām esmu pacēlusies līdz pat zāles ļoti augstajiem griestiem

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1434 : 2026. gada 24. aprīlis, 16:36:29 »
Pēkšņi pratu kodēt un izdomāju, kā foruma ierakstam pielikt pogu "jautāt MI" (kā X un Grok). Pirms sāku realizēt, iedomājos, vai tik Aste Risks nedusmosies, ka viņa sfērā iejaucos :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1435 : 2026. gada 29. aprīlis, 13:36:43 »
Fragments no garsapņa.

Esmu tirdzniecības centrā Ņujorkā. Izskatās gan kā 90. gadu Sporta pils vai tirgus. Nopērku bēšu mēteli bez laikošanas, man iesaiņo paciņā. Kamēr domāju, vai man tas mētelis tomēr nebūs par mazu, un skatos uz izkārtajiem mēteļiem divos stāvos, pārdevējs, tāds jauns puisis, saka, ka varbūt man tomēr vajadzēja kaut ko citu. Cilāju tumši zilu jaku, domāju par izmēru. Puisis iedod pielaikot gaiši salātzaļu pufīgo jaku. Uzvelku – piedurkņu gali par garu, jaka tā līdz pusciskai, un ļoti plata. Pārdevējs man aizmugurē savelk auklas jostasvietā, un es tajā jakā izskatos pēc sniegavīra. Jaka silta, viegla, un jūtu, ka mani ceļ augšup. Mēģinu elpot vai neelpot, lai izdodas pacelties. Lēnām paceļos virs cilvēkiem, stāvus slīdu pa gaisu. Nesaprotu kā īsti varu mainīt slīdēšanas virzienu, vieglas roku vai kāju kustības neko nemaina. Varu tikai iedomāties, ka tagad es slīdēšu atpakaļ, un virziens mainās. Paskatos, ka sēž mans puika un skatās telefonā. Uzsaucu, lai mani nofilmē ar manu telefonu. Viņš mēģina atrast manā telefonā kameru, es slīdu ātrāk, bet nevaru saprast, vai paspēja mani nofilmēt vai ne – pagriezties un paskatīties neizdodas.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1436 : 2026. gada 09. maijs, 10:52:53 »
Biju kaut kādos ezotērikas/numeroloģijas kursos. Stāstīja, ka Liepiņš esot ļoti labs uzvārds, bet Kalniņš - ne visai :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 09. maijs, 18:42:26 no Spārka »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1437 : 2026. gada 10. maijs, 07:28:46 »
Manam darba auto pēc atgriešanās no remonta stūre nez kāpēc atradās ne vairs priekšā, bet kreisajā pusē, kur šofera logs. Braukt bija dīvaini un neērti  :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1438 : 2026. gada 11. maijs, 18:45:37 »

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1439 : 2026. gada 18. maijs, 16:07:03 »
Dzīvoju kopā ar Deividu Boviju. Viņš bija vampīrs, un mati viņam bija dredos :mrgr: