Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181146 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #15 : 2015. gada 23. septembris, 11:42:49 »
Šonakt skrēju maratonu kopā ar sen nesatiktām draudzenēm, turklāt pa mežu - pauguriņi, mellenes, sūnas... Jutos apmierināta, cik viegli noskrējās (tāda tikvien! sajūta), bet reizē bija skrobe, ka nebiju mobilajā ieslēgusi Nike+, lai piefiksētu un precīzi nomērītu šo rekordskrējienu...  :rofl:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2015. gada 23. septembris, 14:29:02 »
Ai, beidziet, tādas bērnības atmiņas uznira...  :cry:

Tu sapņo, ka tev beidzot ir Kaut Kas - rotaļlieta, grāmata, nauda vai kas tāds, kas dzīvē nav un nebūs, - sapnī priecājies absolūtā sajūsmā... jūti, ka mosties, un noliec ieguvumu zem spilvena, lai var paņemt, kad esi pamodies.
Pamosties, ar izmisīgu cerību šauj roku zem spilvena -... bet tur nav nekā.

Až apraudājos, to zaudējuma sajūtu atceroties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 23. septembris, 14:33:34 »
Lai ko arī neesmu vēlējies dzīvē, sapnī to nekad neesmu dabūjis un šīs vilšanās sajūtas izpalikušas. Bet man dominē situācijas, ka sapnī notiek globālas ziepes, bet pamostoties apjēdzu, ka par laimi, tas bija tikai sapnis

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2015. gada 23. septembris, 20:44:26 »
Mani arī ieinteresēja...
Bet, lai iegūtu precīzus datus par noskrieto sapnī, atkal jāliekas migā un jācer uz sapņa turpinājumu. :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2015. gada 23. septembris, 22:32:22 »
Nepatīk man sapņus redzēt. Esmu no rītiem priecīga, ka nekas nav bijis jāsapņo!
Nesen dikti dīvaina sajūta no rīta bija, kad sapnī sapratu, ka sapņoju. Sapnis sapnī..... Dīvaini.
Reiz ciparu kombināciju redzēju, to tik labi atcerējos, ka pat pierakstīju. A vot, kur pierakstīju, jau paspēju aizmirst.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. septembris, 08:15:04 »
Šonakt biju konfliktā ar pašu Nelabo. Šis kaut ko no manis gribēja, es neļāvos. Rezultātā viņ man čakarēja visu, ko daru... pēc tam kad sapnī vairs nevarēju istabā gaismu ieslēgt, pamodos diezgan... šausmās. Labi ka tikai sapnis...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. septembris, 08:24:47 »
Fui, es shonakt naktii pacientam nepareizu medikamnetu iedevu... ti, es pateicu pareizo, a paliigs, kas nez kaapeec bija mana maasa, iedeva nepareizo...

Es vsp ik pa laikam ar radiem sapnjos shausmiigi striidos... ja ar dazhiem es veel saprastu, aiz ko taadi sapnji, par ko man ar maasu lamaaties gribas, toch nesaprotu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2015. gada 24. septembris, 11:42:54 »
Es maldījos pa Jelgavu(??), visur remonti un apbraucamās zīmes, līdz vairs nezināju, kur esmu. Un pēc skata tā nebija Jelgava. Beigās tumsa, esmu jau izmisumā, pēkšņi atveras gaišas durvis un nepazīstams vecs vīrs kaut ko saka par manu sen, sen mirušo vecotēvu. Es iesaucos -vai jūs mani pazīstiet? _-nē, bet vecpapu gan. (Viņam tagad būtu 115 gadi). Un tad kaut kā viss nokārtojās, es laikam varēju tur pārnakšņot, tātad sapnis -viss būs labi.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #23 : 2015. gada 24. septembris, 13:31:50 »
Gandrīz vai biznesa ideja! Eju staigāt uz mežu, a tur labiekārtojums. Tādā kā stendā var paņemt tādu A4 kartona gabalu uz kura ir meža karte. Eju pa mežu un uz kartes kā ar zilu flomīti iezīmējas mans maršruts! Es tik jožu pa mežu un priecājos, kā kartē parādās arvien vairāk strīpas! Beigās gribēju padalīties ar citiem, cik foršas kartes var dabūt par brīvu,bet kaut kas tur nojuka...

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2015. gada 22. oktobris, 12:13:10 »
Šonakt man 2 kaķi rokas plēsa, :evil:  mēģināju noturēt, jo nedrīkstēja aizmukt. Beigās kaut kā viss nokārtojās, zināju, ka tepat kaut kur ir.

Baigi zīmīgs sapnis, kaķi -ienaidnieki, bet beigās kaut kā pielabināšu

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2015. gada 22. oktobris, 14:41:44 »
Njā.
Staigāju kā nēgeris, žilbinoši baltā maiciņā, smukiem muskuļiem un spoguļojos skatlogos. Fantastiska ādas krāsa [oriģinālā man zili baltā Ķekavas]... Priecājos.
Žēl, ka īss sapnis šoreiz bija, nepaspēju novērtēt pārējos vīriešu labumus [nu tur - čurāt stāvus... :D ].
Un logi zemu - seju neredzēju.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 23. oktobris, 13:11:13 »
Itta kaitiigi ietekmee manus sapnjus :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 23. oktobris, 14:30:45 »
Bendža bija beigusies. Braucu ar vilcienu un domāju - kā lai aizved bendžu no tanka līdz autiņam. A izrādās, es biju izņēmis un līdzi paņēmis benzīnbāku, kas bija kaut kādas kuļķenes formā no audumam līdzīga materiāla. Viss pa vienkāršo - bendžu salēju, tālāk neatceros :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2015. gada 23. oktobris, 14:47:46 »
Inešuks laikam tievē pa sapņiem.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2015. gada 23. oktobris, 15:12:02 »
Tas gan buutu feini...