Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181993 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sōla

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #30 : 2015. gada 23. oktobris, 17:39:18 »
Njā. Man veseli seriāli un filmas, laikam jāsāk scenāriji rakstīt. Reiz gribēju izjust, kā ir būt vecim ar ereģētu lo..., nu jā, tak nosapņoju. Jā, sajūtas labas, arī izmērs bija ņeslabijs... Vai, sorry, es nerātna...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #31 : 2015. gada 23. oktobris, 18:59:33 »
Reiz gribēju izjust, kā ir būt vecim ar ereģētu lo..., nu jā, tak nosapņoju. Jā, sajūtas labas, arī izmērs bija ņeslabijs... Vai, sorry, es nerātna...

Vai ne? Bet ar sievu ir foršāk nekā tikai ar sevi. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #32 : 2015. gada 24. oktobris, 09:13:21 »
Es, kad sapņos esmu vecis, man vienlaid kaut kādi kariņi iet vaļā. Loceklis nav prātā :)  Es mūžigi kaut kādās aplenktās pilsētās pretošanos organizēju, un tādā garā. Un tad ir tā, ka žēl pamosties...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #33 : 2015. gada 24. oktobris, 12:14:27 »

Trix, nezinu, kā ir ar sievu, bet ar mīļāko vīrieti noteikti ir labāk... :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 24. oktobris, 15:48:24 no pitons »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2015. gada 24. oktobris, 18:46:07 »
Trix, nezinu, kā ir ar sievu, bet ar mīļāko vīrieti noteikti ir labāk... :rofl:
Oi, kad es sapņos esmu vīrietis, man toč prātā nav mīļākais vīrietis! :D Man orientācija banāla - vienāda vai otrāda, bet līdz modernajai "drāžam savējos" pat sapņos neceļas... :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #35 : 2015. gada 05. novembris, 19:41:05 »
Velns, kas par sēriju "sapnis vīrieša ādā" panesusies...

Šonakt ar mani mēģināja pārgulēt Kardašjana. Bērnu redeļu gultiņā... Laikam labi, ka kāds ienāca un iztraucēja... Kaut kā nevedās viņai uzmākšanās.

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. novembris, 13:46:19 »
Veicas jums. Man vieni vienīgi murgi un tos pašus no rīta neatceros :(

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #37 : 2015. gada 08. novembris, 19:55:47 »
es  arī no sapņotāju cilts ;o)) Mūžīgi kādi piedzīvojumi. Vairākas reizes bija, ka biju kādas ziepes sastrādājusi un atceros, ka brīdī kad pamodos biju gandrīz laimīga, kad tas bija sapnis un par visiem grēkiem nebūs jāatbild, kaut gan kādu brīdi bija sajūta, ka esmu vainīga, vainīga un ... nosodāma. Jā, reizi  arī biju vīrietis, nekādus grēku darbu nebiju sastrādājusi, bet kad pamodos, biju laimīga, ka tikai sapnis.
Tad vēl bieži bija sapņi, ka kāpju uz augšējo stāvu pa trepēm kādos  apdzīvotos graustos.. trepes bez margām, paliek aizvien šaurākas, līdz jāvirzās  gar sienu pa kādu bordi un priekšā vispār bez variantiem kā tikt līdz durvīm, jo nav neviena fizikas likuma, kas to spēj veicināt.
Reizes trīs bija sapnis, kas atkārtojās... skrēju gar kādas karjeras malu no kāda attāla tēla otras karjeras malā, tad ieskrienu mežā un tur vidū kāda māja. Gaitenī pa apli kādas 12 durvis. Katru reizi sapnī kādas no tām atveru un katru reizi aiz tām kas cits. Atceros tikai tuksneša smiltis, kas sāk ieplūst gaitenī. Aiz citām durvīm  bija kas cits, bet tās smiltis atceros.
Tad vēl bija kāds sapnis, kuru nevaru aizmirst, klīstu naktī par vecpilsētu, lietus bija nolijis, bruģis tik skaisti atspīd un kaut kādā mājā superīga mūzika, neviena apkārt un es tajā ieeju... un tad man pretī steidzās, kāds nepazīstams  džeks  un tam acīs ir tik daudz mīlestības, ka neizstāstīt, tādu skatienu nekad neesmu redzējusi. Un tad es pamodos un TIK laimīga .. un pusdienu, kā pa mākoņiem... Ļoti sen tas sapnis, joprojām nevaru aizmirst.
Un beidzot visnoslēpumainākais sapnis. Ir man viens sapnis, kas nāk ar turpinājumiem. Sākās vis ar kādu sapni, gadus 15 atpakaļ, kad man tajā piedāvāja piedalīties kooperātīvā un aizveda atrādīt celtnes sākumu, kaut kāda parka vidū. Izskatījās jauks. Piekritu un tad sākās turpinājumi viens pēc otra. Paretam sapņos atcerējos, ka man kaut kur ceļas dzīvoklis un tad braucu apraudzīt, vienā bija, ka jau pirmais stāvas ir Ok un tajā jau sāk strādāt visādas bodes un  trenažieru zāles, citā sapnī varēja jau ienākt ēkā un apskatīt , kā tur tās lietas notiek -tur bija visādi lifti un braucamie celiņi, kā metro, zāles ēdnīcām un b;ernu rotaļu istabas, tad beidzot bija sapnis, kad pirmo reizi ieraudzīju savu dzīvokli. Plānojums fantastisks- durvis uz kaimiņu dzīvokļiem, nišas un arkas, izeja uz lodžiju no visām istabām, kas savienojās ar kaimiņu lidžijām tādā palielā laukumā, kur var svinības rīkot, vai zvaigznēs lūkoties. Beigās tā māja no ārpuses bija kā tāds  debesskrāpju skudru pūznis, ne māja, bet maza autonoma pilsēta, kur var vispār dzīvot neizejot ārā. Visi dzīvokļi bija jau apdzīvoti un es nekādīgi nevarēju saprast, ko es vēl gaidu. Nesen ko līdzīgu atradu internetā. Mēģināšu bilžuku pievienot. Bet sapnī vienalga bija skaistāk ;o)

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. novembris, 20:10:42 »
Šveicē ir tāda māja - pilsēta. es pat laikam vienus pazīstu, kas tādā dzīvo...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #39 : 2015. gada 08. novembris, 20:18:01 »
Bet man tas dzīvoklis ar iespēju tur dzīvot TĀ patīk, un cilvēki apkārt tik labdabīgi, jautā, kad es pārvākšos. Biju jau sapnī izdomājusi, ka  veco pārdošu un nopirkšu ko stilīgu no iedzīves jaunajā ...  Kaut kāds ārprāts! Kaut gan manam , kur dzīvajā dzīvoju, nav ne vainas... Bet tas sapnis ;o))) ...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #40 : 2015. gada 08. novembris, 20:25:02 »
Man gadās nosapņot ka (neatceros kā) tieku pie naudas, papīra, pakās. Un jau sapnī štukoju, ka nez, kad pamodīšos, tā nauda eksistēs? Un protams neizbēgamā drusku vilšanās, pamostoties...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2015. gada 08. novembris, 20:55:12 »
Nu, Olguci...
Ja nemaldos, tad Moruā bija tāds stāsts. Īsumā...

Kāda dāma neskaitāmas reizes sapnī redzēja kādu namu
un allaž viņu pārņēma neizsakāma laimes sajūta.
 Reiz vizinoties ar auto,sev par lielu pārsteigumu viņa nosapņoto
namu ieraudzīja realitātē. Un to laimi - pie nama uzrakstu “pārdod“.
Dāma zvana pie durvīm un tām atveroties pārvaldniekam saka,ka vēlas to pirkt.
Pārvaldnieks atteic, ka diezvai tā ir laba doma,jo namā spokojas.
Dāma sāk smieties.
Bet pārvaldnieks- es, kundze, jūsu vietā nesmietos... jo šis spoks esat... Jūs 

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2015. gada 08. novembris, 21:03:59 »
neeee... man neviens neko sapņos nedāvināja... bet atceros, ka reiz sapnī biju baigā izmisumā, man vajadzēja ar steigu kaut kur  tikt, braucu gandrīz kravas vilcienā, tad bailēs nokavēt skrēju pa kādu naksnīgu pilsētu, tiku pie kāda nama, atvēru durvis un tur ... mana pirmā mīlestība guļ gultā ar kaut kādu drostaliņu - biju tādā šoka ka pamodos- sirds dauzās, rokās gandrīz drebulis. Guļu gultā un sāku pieslēgt prātu - vispirms, jau gadi 10 kopš pašķīrāmies, otrkārt pa to laiku es vispār par šo ne reizi nebiju iedomājusies, no kā pēkšņi tāda reakcija?  Un tad pēc laika uzzinu, ka džeks kaut kur ap to dienu bija sievu apņēmis. Nu moins! Biju uz pakaļas, un ne jau par faktu kā tādu, bet vairāk par to, ka iespējams es šā pirmo nakti vīra kārtā nosapņoju. Kopš tā laika es ticu visam, ko par sapņiem saka.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2015. gada 08. novembris, 21:33:43 »
Īpaši neesmu sapņu stāstīja un uzklausītaja, jo sapnī pārsvarā galvenās
 ir izjustās emocijas, bet izstāstīts parasti tiek sižets.
Vienīgi ļoti tuvam cilvēkam var cerēt izjust ko no sapņotajām emocijām.

Bet reiz bija dīvaini.
 Draudzene satiekoties sāka stāstīt, ka naktī sapņojusi, ka mēs abas braucam
ar kruīza kuģi apkārt pasaulei. Biju šokā, jo biju sapņojusi to pašu
Tā nu izrādās abas bijām celojušas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #44 : 2015. gada 08. novembris, 22:25:09 »
"Tad vēl bieži bija sapņi, ka kāpju uz augšējo stāvu pa trepēm kādos  apdzīvotos graustos.. trepes bez margām, paliek aizvien šaurākas, līdz jāvirzās  gar sienu pa kādu bordi un priekšā vispār bez variantiem kā tikt līdz durvīm, jo nav neviena fizikas likuma, kas to spēj veicināt."-olguci, man ir tieši tāds pats sapnis, kas pa laikam atkārtojas. Bet es nojaušu, no kurienes šim kājas aug -kādreizējā darbavietā vecā mājā bija kāpnes ar vaļēju caurumu vidū, uz bēniņu stāvu vispār tāda šaura eja gar sienu, man vienmēr bija mazliet bailīgi