Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181183 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #45 : 2015. gada 08. novembris, 22:51:28 »
reno... kas zina, varbūt mēs abas stūrmējam vienu un to pašu māju  :rofl: :hi:
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 08. novembris, 22:58:58 no olgucis »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #46 : 2015. gada 09. novembris, 08:06:47 »
Šonakt vienubrīd lasīju grāmatu par dziļūdens zivīm ar paralēlu tekstu ķīniski un angliski.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #47 : 2015. gada 09. novembris, 08:27:22 »
man kaut kādi dusmīgi trolejbusu un tramvaju vadītāji gadījās. neļāva starp vagoniem pār ielu pāriet  :angry:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #48 : 2015. gada 09. novembris, 15:34:01 »
a man bij eroootisks sapnis. ar eroootiskām sajūtām. bet manu sapņaino tikumību nosargāja apenes - kautkādā brīdī aizgāju uz vannasistabu, mēģinu novilkt - nekā! biju nezinu kādas tādas uzvilkusi, kam augšmala nav elastīga, un neparko nost dabūt... mocījos, mocījos, kamēr pamodos... :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #49 : 2015. gada 09. novembris, 15:37:12 »
es tādas apenes izmestu. kaut vai tāpēc, ka sapni pabojāja...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #50 : 2015. gada 09. novembris, 15:39:43 »
man nemaz nav tādu, kādas bija sapnī! :D

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #51 : 2015. gada 09. novembris, 21:27:50 »
Man kaadreiz pusaudzha gados (kad veel biju jaunava) bija viens dikti ziimiigs sapnis. Esmu staavoklii, kaut labi zinu, ka tas nu nekaadi nevar buut. Peec tam vienmeer saslimu - kaa likc.
Veel biezhi redzeeju kriitoshas lidmashiinas. ne es tajaas iekshaa, bet taa - no malas, pie tam diezgan tuvu. Tur gan nekaadas likumsakariibas nebija. bet gadiijaas ar biedeejoshu regularitaati. Nu jau vairs ljoooti sen naf...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #52 : 2015. gada 20. novembris, 08:58:48 »
šonakt redzēju feinu sapni. kaut kas bija saistīts ar šejieni. pamodos - iedomājos, ka noteikti te jāpieraksta.

nav ne jausmas, kas tas bija.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #53 : 2015. gada 06. decembris, 11:15:32 »
Spārka bija uzrakstījusi kautkādu dižpārdokli,pirmajā lapā izteikta pateicība man- par atbalstu blablabla grāmatas tapšanā.Man bija jāierodas uz prezentāciju mūsu pagasta kultūras šķūnītī, bija baisā dilemma- ka tagad visi zinās, ka es esmu lumbergs.It kā tas kādam kko izteiktu! :rofl: Bet piedalīties gribējās un,  man šķiet, ka arī paplātīties!

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #54 : 2015. gada 06. decembris, 12:08:31 »
Pēc vakardienas Māja pie ezera sērijas visu sapni kaut ko darījos kopā ar seriālā varoņiem. Vispār bieži ir tā,ka pirms miega noskatīta filma turpinās sapnī, tikai vairs ne kā filmā, bet kā īstenība.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #55 : 2015. gada 07. decembris, 06:21:06 »
Mani tikko apzaga sapnī... Nozaga no galda monitoru, darbā, 6 cilv klātbūtnē tā, ka neviens nepamanīja! Nufsjo, eju kafiju vārīt... Negulēšu tālāk, ko vēl nozags...

Atslēdzies reno

« Atbilde #56 : 2015. gada 07. decembris, 09:34:28 »
Es redzēju
1)noplukusi liela telpa, kas ir itkā ēkā Vērmanes dārza stūrī, kur Pauls kazino ierīkoja. Kazino vairs nav, viss tāds pelēks, bet salikti kādi 6-8 tādi 50. gadu kantora rakstāmgaldi, nokrāsoti spilgti goluboj krāsā. Mana draudzene tur mēģinās rīkot seminārus
2)kaut kāda alternatīvās mākslas izstāde pagrabā ar ieeju caur siltummezglu, vedu vienu promimentu personu
3)briesmīga viesnīca tā kā Ukrainā, līdz pusei aizfinierēts logs, bet ar virtuvi, kur, lai sasildītu, deg gāze

Atslēdzies Camma

« Atbilde #57 : 2015. gada 14. decembris, 07:39:58 »
Pjērs Rišārs, izrādās, ir latvietis... un skatās saules/mēness aptumsumu manā darzā... kamēr es pa māju šiverēju topless. Satiekamies vannasistabā, kur šams mazgā savu veļu manā/kaimiņienes veļmašīnā un taujā man, kā es beidzot esmu psiholoģiski nobriedusi parādīties puskaila....
Rišārs man vienmēr riebies, pusplika nekad neesmu nekur vazājusies.... Nu murgaini, es jums teikšu...
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #58 : 2015. gada 14. decembris, 08:48:26 »
A jums arī ir tā, ka jūs pāriemiesojaties no vienas personas otrā? Tinu filmu, bet neatceros līdz šim tādas epizodes. Piemēram, vienā brīdī kā sportists skrienu pa sarežģītu trasi - sētām, batutiem, kāpnēm, kokiem un tilta margām, bet īsu mirkli vēlāk ar to pašu skrējēju jau sarokojos kā ar uzvarētāju, turklāt zinot, ka tas, kas skrēja, tikko biji tu pats.
Pat nemāku uzrakstīt to sajūtu. Tā kā skaties uz sevi no malas.
[Nez, pēc manis Tvaika iela nesēro? :D]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #59 : 2015. gada 14. decembris, 08:59:24 »
A jums arī ir tā, ka jūs pāriemiesojaties no vienas personas otrā? Tinu filmu, bet neatceros līdz šim tādas epizodes. Piemēram, vienā brīdī kā sportists skrienu pa sarežģītu trasi - sētām, batutiem, kāpnēm, kokiem un tilta margām, bet īsu mirkli vēlāk ar to pašu skrējēju jau sarokojos kā ar uzvarētāju, turklāt zinot, ka tas, kas skrēja, tikko biji tu pats.
Pat nemāku uzrakstīt to sajūtu. Tā kā skaties uz sevi no malas.
[Nez, pēc manis Tvaika iela nesēro? :D]
jā, tā mēdz būt.