Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181374 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #75 : 2015. gada 24. decembris, 15:34:50 »
Vēl jau ir Tirāna arī Ēģiptē :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. janvāris, 12:52:30 no pitons »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #76 : 2015. gada 24. decembris, 15:37:03 »
Vēl jsu ir Tirāns arī Ēģiptē :)

Ko tad neprecizēji?
Balkani, Maltas un Rīgas arī ir daudzviet ...
Bet Tirānā tiešām nav ko redzēt, ja salīdzina ar pārējo valsti

Atslēdzies Minne

« Atbilde #77 : 2015. gada 26. decembris, 11:55:41 »
Kā tāds Vinnijs Pūks plūdu laikā, sēdēju otrādi apvērstā lietussargā un šļūcu pa straumi, gar kanālmalu Raiņa bulvārī....garām Universitātei..līdz Kronvalda parkam, kur pie luksofora jāšķērso Valdemāriela. Otrpusielai bija tāds kā radars, un, šļūcot pāri ielai, bija jāpaceļ kāja un jānočeko zole tajā radarā. Man bija kkāds pārkāpums, kaut kas neštimmēja un bija jāmaksā sods 13 eiro.

Ar melleni braucām viņas auto, mellene pie stūres un traucās kā īsts gonščiks. Viņai bija (ir?) tumši, gari mati, uz pieres ponijs, aizmugurē uz augšu saspraudīti. Smuki :) Aizdrāzāmies līdz kkādai iestādei Anglijā, tur viņas vīrietis man palīdzēja izrausties no auto, jo pēkšņi man bija pilnas rokas visādām paunām.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #78 : 2015. gada 26. decembris, 21:11:07 »
Šonakt uzzināju daudz jauna par māju, kurā dzīvoju. Izrādās, ka apakšējais kaimiņš kā mājdzīvnieku tura milzīgu lauvu (ziloņa lielumā, ar pelēki violetu spalvu un melnām krēpēm). Bet pretējās mājas siena (ķieģeļu) ir uzrullējama kā žalūzijas, un aiz tās (sienas) atrodas populāra reklāmas aģentūra. Bet siena tiek pacelta tikai tādā gadījumā, ja pagalmā notiek kas ļoti īpašs (piemēram, no dzīvokļa izmūk lauva, un policija un cirka darbinieki ierodas to ķert). Tad aģentūra filmē visu notiekošo un raida TV kā realitātes šovu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #79 : 2015. gada 28. decembris, 08:42:55 »
Biju darba uzdevumā kopā ar kolēģi. Apnika darboties, iesēdos trolejbusā, lai izbrauktu aplīti. Trolejbusā satiku klasesbiedreni, ar kuru mācījos kopā ~ 1-2. klasē. Viņa sveicinājās un prasīja vai atpazīstu. Neatpazinu, bet nosaucu pareizo vārdu beigās. Izkāpu no troļļuka, - mašīnas vietā stāv suns, iejūgts priekšā piekabei. Tad pienāk večuks un prasa, vai drīkst te daudzstāvenes priekšā malku izbērt. Atļāvu. Tad arī viss beidzās..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #80 : 2015. gada 28. decembris, 09:07:35 »
Nezinu kapēc, bet vajadzēja visiem salikt mašīnas zem ceriņkrūma pie mājas, kurā dzīvoju dažus bērnības gadus.
Kad aizgāju pēc mašīnas, ieraudzīju, ka kaimiņi blakus dedzinājuši lapas un manai mašīnai puse ir sakususi. Kā plastmasas gabals. Pilnīgi mierīgi piegāju pie kurinātājiem, pīpēju un skatījos kā turpina kust mana automašīna.
Nedrīkstēja izrādīt jebkādas emocijas. Lai zin, kurš te uzvarētājs :D 
Domās drudžaini štukoju par kasko.
Pēc tam apjēdzu, ka cietušais nemaz nav mans auto. Manējam gan kaut kādi urodi bija piekabi pieāķējuši un es iiiiilgi nevarēju izbraukt no stāvvietas. Izrādījās, ka arī šis nav mans auto. Noliku atpakaļ vietā.
A kur, pie velna, ir mana mašīna?!

....pateicoties stulbajam modinātājam to tā arī nenoskaidroju :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #81 : 2016. gada 05. janvāris, 11:30:23 »
Gandrīz pie nerātnībām jāliek! Profesors Danilāns (tas kas gatroenterologs un kam gandrīz 100 gadi), plikšķinājā man pa dupsi un galu galā es sēdēju viņam klēpī un viņš kaut ko man ilgi un mīlīgi stāstīja. Cienītais sēdēja tajā pašā istabā kompī ieurbies, pat nepaskatījās.

Tad Danilāns teica, ka cienītais neizturoties labi pret mani....

Atslēdzies Betons

« Atbilde #82 : 2016. gada 05. janvāris, 12:22:32 »
Gandrīz pie nerātnībām jāliek! Profesors Danilāns (tas kas gatroenterologs un kam gandrīz 100 gadi), plikšķinājā man pa dupsi un galu galā es sēdēju viņam klēpī un viņš kaut ko man ilgi un mīlīgi stāstīja. Cienītais sēdēja tajā pašā istabā kompī ieurbies, pat nepaskatījās.

Tad Danilāns teica, ka cienītais neizturoties labi pret mani....

zemapziņas uzplaiksnījumi? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #83 : 2016. gada 05. janvāris, 13:14:46 »
Oi, Pūka, saudzē kuņģa-zarnu traktu! :rofl: Daudz staigā kājām. Nu...vopšem visas Danilāna mācības ievēro!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #84 : 2016. gada 11. janvāris, 11:40:46 »
Attapos, ka esmu uzrāpies kaut kur augstu. It kā pie ēkas piebūvēts skurstenis ar piebūves paliekām. Kaut arī atbalsta laukums bija mazs,augstums liels, jutos apbrīnojami droši. Neba nu pirmo reizi.
Sākās dronu uzbrukums:)  Nekur nevarēju ieraudzīt dronu operatoru. Ar vienu roku turējos, ar otru atgaiņājos. Vienu notriecu un pārējie izvēlējās sev citu upuri :D
Ievēroju, ka blakus esošā siena ir ļoti saplaisājusi. Arī mans pamats sāka drupt. Sapratu, ka bez palīdzības lejā bez traumām netikšu. Kaut kas kāpa augšā man palīdzēt. Nevarēja, jo siena kļuva pārāk nestabila un draudēja sagrūt ar visu glābēju. Nesaprotami, bet lejā tiku. Pēdējā brīdī. Pēc tam tikai izvairījos no krītošajiem ķieģeļiem.

Pamodos un štukoju - tā bija realitāte vai sapnis?! Trīcošs, aizelsies un nosvīdis.
Pārāk sasaucas ar šā brīža reālajiem notikumiem.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #85 : 2016. gada 11. janvāris, 12:45:23 »
te jau,šķiet,zemapziņa atspoguļo Tavu pašreizējo situāciju IRL! :rofl:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #86 : 2016. gada 11. janvāris, 12:56:33 »
Aga. Ar mēģinājumu pakāpties pa karjeras kāpnēm - aizdomīgi precīzi :D
Zinu, ka kādam es ļoooti traucēju :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #87 : 2016. gada 11. janvāris, 21:52:14 »
Pastaigājos pa kaut kādu vecu, padrūmu milzu koku mežu vai parku Hamburgas pievārtē. Pēc laika gan pati it kā piedalījos savā sapnī, gan it kā vēroju sapņa saturu no malas, kā filmā. Divas manas draudzenes tajā mežā-parkā pie mazas upītes bija uzcēlušas nelielu apmetni. Viena no viņām pārnākot no kaut kurienes atrada otru biedreni nežēlīgi noslepkavotu, viss vienās asinīs. Es it kā izjutu un pieredzēju to visu tās atradējas acīm. Un tad kaut kā kļuva skaidrs, ka pa šo Hamburgas mežu klīst slepkava, daudzi cilvēki jau nogalināti. Un tad es apzinājos, ka man ārkārtīgi nolaimējies tās sākuma pastaigas laikā, jo slepkava bijis kaut kur tuvumā, un es neko nebiju jutusi..tik bezrūpīga tur...
Tāda skaidra apjausma, ka nekas nav stabils, ka miers un drošība var būt mānīgs, trausls...ka blakus var būt briesmas, bet tu pat nenojaut, ka milimetra vai sekundes attālumā viss ir mainīgs

Atslēdzies Betons

« Atbilde #88 : 2016. gada 12. janvāris, 09:01:09 »
Minne šausmenes saskatījusies :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #89 : 2016. gada 12. janvāris, 12:59:53 »
Minne šausmenes saskatījusies :)
Beton, kā zināms, es skatos tikai Ugunsgrēku un Meles:P