Autors Tēma: bezfilma  (Lasīts 4412 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

bezfilma
« : 2015. gada 20. septembris, 09:48:25 »
man ir jautājums.

kas notiek tajos organismos, kuri sakās "neko neatceros, ko darīju", pēc kārtīgas iedzeršanas. es nemaz nevaru tik daudz izdzert - vai nu slikti paliek, vai galva sāk sāpēt, vai miegs uznāk...

kas tie par tādiem īpaš izturīgajiem, kas var sevi tā pieliet?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 20. septembris, 16:38:58 no pitons »

Atslēdzies Betons

Re: bezfilma
« Atbilde #1 : 2015. gada 20. septembris, 09:57:31 »
To var izdarīt tikai jaunībā. Es tagad arī vairs nevaru. Bet ir bijusi kādreiz bezfilma. Jāteic, ka, gadiem ejot, tie notikumi bezfilmas laikā tomēr pamazām ataust un saliekas kopā. Bet tam vajadzīgs ilgs saiks, jo kaut kādi vāji apziņas impulsi tomēr ir bijuši.
Medicīniski izskaidrot nemācēšu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2015. gada 20. septembris, 10:11:54 »
Cilvēki, kuriem nav bijusi bezfilma, netic, ka tāda var būt. Man diemžēl bezfilma ir bijusi bieži un, atkarībā no izdzertā daudzuma, vai nu neatceros neko vai arī tikai kādu pasākuma daļu. Tajā pašā laikā esmu normāli funkcionējoša, sarunājos, mierīgi aizeju mājās, nekādus podus nenogāžu, to citi pat nevar nojaust(kā izrādās, pēc tam apjautājoties par iepriekšējo vakaru). Iespējams, ka ir cilvēki, kam bezfilma ir tikai tad, ja pārdzeras, man diemžēl tā var būt pat no pudeles vīna. Parasti pazūd kādi fragmenti. Stulba sajūta, tāpēc cilvēkos atturos no alko.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 20. septembris, 10:48:27 »
Es bezfilmu sev varu uztaisīt arī bez alko. Vajag tikai būt gana garlaicīgiem apstākļiem.
Ja sabiedrība gana garlaicīga, varu autopilotā aiziet pēc 2 aliem. Ja interesanta, var nepietikt ar puspudeli ruma.

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2015. gada 20. septembris, 11:42:18 »
Oi, man nu galīgi daudz nevajag, lai no rīta vsp neatcerētos, kas vakar vakarā noticis...
un laikam tomēr alko daudzums pie vainas, itkai tas limits zems. Ja vēl stiprais alko, tad ļoti liela varbūtība.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2015. gada 20. septembris, 11:53:42 »
Pazīstu kundzi, kura no tuva cilvēka bērēm neatceras NEKO. Lai gan ļoti racionāli visu
rīkoja, organizēja. Skatoties bildes no bērēm brīnījās kādi radi,draugi bijuši.
Pilnīga  bezfilma bez alko un tabletēm. Nu jau gadi padsmit pagājuši,
bet tas posms kā izgriezts. Bēru laikā apbrīnojām, cik savākta un mierpilna.
Apziņas spēlītes. Totāls autopilots.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 20. septembris, 12:57:02 »
Man bija vienreiz...pirms daudziem gadiem. Kad man izstāstīja, KĀ tas bija- kopš tā laika cenšos alko daudzumu kontrolēt :thinking: Nogāzu VISUS IESPĒJAMOS podus. Pilnīgi pat žēl, ka neatceros...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #7 : 2015. gada 20. septembris, 14:56:21 »
Ir gadījies studentu laikos. Vienreiz Mākslas akadēmijas karnevālā draugiem bija kaut kāds aizdomīgs rum-kolas kokteilīts.  Norīta atcerējos visādas sīkas detaļas, bet apkārtne-viena liela migla. Tagad gan esmu laba meitene; neciešu pat vieglu paģiru sajūtu, kur nu vēl bezfilma. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2015. gada 20. septembris, 16:12:26 »
Gadās. Bet liels alko daudzums. Lieeeeeeels. Pēdējo reiz nu tā garšoja cosmo kokčiki, nu tā garšoja. Bet tiešām garšīgi, viens, otrs, trešais, devītais , slikti nepaliek, ballīītēē. Podus negāżu. Nu, neko pārāk traku. Bet neatceros no rīta, kā mājā tiku. Ja pastāsta, tad kkādi momenti ataust.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2015. gada 20. septembris, 16:38:07 »
Nav gadījies, organismis švaks - pēc 0,7 vissīša miegs sanāk.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2015. gada 20. septembris, 16:41:02 »
camma, nu vot a es ta par ko... es nemaz nespēju līdz bezfilmai dadzerties... organizmz nejem pretī tādu daudzumu, lai es būtu gan rīcībspējīga, gan vertikāli, bet neko neatcerētos...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2015. gada 20. septembris, 16:45:20 »
Ar mani esmot neinteresanti dzert - jo vairāk collu ribās, jo "pareizāka" kļūstu. Varbūt citiem būtu vēlme ko atcerēties, bet nav - Camma jem un visu nopareizo... :sad_smiley:
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 20. septembris, 16:50:11 »
Hallo,ko tad jaunībā darījāt? Man liekas,es visus studiju gadus bezfilmā nostaigāju  :rofl:  Tagad protu apstāties un just,ka tūlīt būs melnais caurums, agrāk vnk tajā iekritu. Reiz pat vesela diena no dzīves izkrita.
Es vienmēr brīnos par cilvēkiem,kas nekad dzīvē nav piedzērušies, tas liekas tik neticami  :)
Čammas 0.7 visītis  :thumbsup: un nav bezfilmā...labs organisms,rūdīts  :clap:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2015. gada 20. septembris, 17:03:09 »
neenu skaidrs ka esmu bijusi piedzērusies, tāka nelabi, tā ka miegs uznāk - kā jau teicu... bet kā var aizdzerties tiktāk ka neko neatcerās...? tak man jau pirms tam ir tiiik slikti, ka kāds tur vēl dzert...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2015. gada 20. septembris, 17:29:23 »
0.7 visiti-respekt. Man lielākais, ko dabūtu iekšā būtu pudele sausā baltvīna. Izstieptu laikā.
Filma nav trūkusi, bet reiz negulējusi, neēdusi, pārstrādājusies
 no glāzes šampja biju tādā pāāālīīī... kā būtu pudeli izdzērusi.
Reizēm gan teksts par filmas trūkšanu kalpo kā labs aizbildinājums...