Autors Tēma: bezfilma  (Lasīts 4413 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: bezfilma
« Atbilde #15 : 2015. gada 20. septembris, 17:45:54 »
Bezfilma tiešā nozīmē bijusi vienu reizi - pēc absinta. Pamodos no zvana - kur tu esi? -Mājās. Mājās jau biju, tikai otrā dzīvoklī nevis tai, kurā domājos esam. Bet nu tas bija pēc mammas bērēm, kad bohēmiskā radu daļa bija aizkavējusies ilgāk. Vēlāk noskaidrojās, ka esmu viņus braši pavadījusi uz autobsu un devusies mājās gulēt (abi dzīvokļi bija vienas mājas dažādās kāpņu telpās).
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 20. septembris, 18:08:30 no Spārka »

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2015. gada 20. septembris, 20:18:28 »
Vsp mani bezfilma spēj piemieklēt pat bez alko. Atsevišķas lietas, kas var būt kaut vakar vai aizvakar, vnk neatceros.
Vai nu kkas tāds, no kā apziņa cenšas pasargāt - t.i. labi vien ir, ka neatceros. Vai tik daudz jaunu iespaidu, ka tie nepaspēja no operatīvās atmiņas cietajā diskā ierakstīties, ka operatīvo kkas jau pārrkastījis...

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 20. septembris, 20:59:23 »
vienreiz. Bet toreiz neiedomājos, ka pa dienu esmu kaut kādas neiroloģiski -nerviskas tabletes dzērusi. Pilnīga bezfilma, kaut kādus fragmentus atceros, foršākais,ka tur kā ciemiņi bija satiksmes poliči ar visu autiņu -to es fragmentāri atceros, kā vizināja. Pie stūres laikam mani nelaida

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2015. gada 20. septembris, 21:09:26 »
Katrs reibst pa savam. Es - no apakšas, sākot ar kājām. Un apziņa paliek pēdējā. Visu zinu, visu atceros un nekad neko bezfilmā nesastrādāju un nesastrādāšu, jo kustības un rīcības spēju būšu zaudējusi krietni ātrāk par sajēgu.  :evil:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. septembris, 23:48:01 »
Kvadra-tad tu laimīgā.
man domat,ka kudī trakaak ir ja apziņa aizbrauc..bet ķermenis ir gatavs darboties un darboties...
tagad to noskatos uz sava lielā puika....viņš kameer te, pie mums, tikmēr dzer redko..no metko...
fāze,ka būtu jābremzē vai jabeidz neiestajas vispār...tas nozīmē,ka dzer kamēr ir ko dzert... un es pat neuzķeru to momentu,kad vairs nav pilnā apziņa...kad ir jau tas otrs-kā viņš pats saka, atnācis :)
vispār trakums pilnīgs...

es laikam biju tāda pati...senā jaunībā (nokaunēties vai nē,pat nezinu)...dzēru kkā nejūtot bremzes...filma trūka...neskaitāmas reizes...jāsaka ,kā Nārai kkadi 5-6.gadi pagāja bezfilmā...
ir bijis gan kauns gan negods...piedzīvoti sūdi un vēl lielāki sūdi...bremžu nebija..es nezinu kādēļ...ja bija pirmās 2-3glāzes, tad skaidrs,ka lidz bezfilmai ceļš nav tals...
beidzās tas viss manos 33jos.kopš tās reizes nav bijusi neviena bezfilma,neviena piedzeršanās...dzeru...pieklājības pēc(tb tēloju,ka dzeru) un dažreiz sagribas kādu vīna glāzi vai šampi..bet pēc pirmās glāzes top skaidrs...ka ar acīm gribējies vairak nekā patiesībā...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies itta

« Atbilde #20 : 2015. gada 21. septembris, 09:42:40 »
0.7 visiti-respekt. Man lielākais, ko dabūtu iekšā būtu pudele sausā baltvīna. Izstieptu laikā.
Filma nav trūkusi, bet reiz negulējusi, neēdusi, pārstrādājusies
 no glāzes šampja biju tādā pāāālīīī... kā būtu pudeli izdzērusi.
Reizēm gan teksts par filmas trūkšanu kalpo kā labs aizbildinājums...

Es arī līdz tādam stāvoklim nevaru aizdzerties, jo vienmēr nez kāpēc jūtos par visime atbil;dīga un smadzenēs ir slēdzis, ka pašai jāmāk aizvilkties līdz savai gultai plus vēl reizēm citus pa gultām izvalkāt, bet kā atmazka gan laba lieta it sevišķi zinot, ka pa dzērumam esmu atļāvusies pārāk daudz vaļību... :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2015. gada 21. septembris, 10:24:29 »
Lai zustu filma manī vajag saliet nedaudz vairāk kā 0,7.
Agrāk ir gadījies visādu pigorus sadarīt. Tagad jo vairāk izdzerts, jo vairāk cenzēju uz āru laižamo infu. To pašu dara arī autopilots :)
Pilnīgi tukšs atmiņas fails kādu laiku nav bijis.

Gadās, ka par jautrākajiem savas dzīves momentiem mēs uzzinam no aculieciniekiem :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2015. gada 21. septembris, 11:26:43 »
Es laikam uz Marsa biju, kad jūs šitā dzerstījāties. Manas acis to nav redzējušas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2015. gada 21. septembris, 11:30:28 »
- Я пристаю, когда пьяный… - сказал он, смущаясь.
 Она молча достала бутылку и стакан.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #24 : 2015. gada 21. septembris, 12:54:44 »
Pie noteiktas kondīcijas man ļoti nāk miegs un godīgi dodos gulēt. Tā ir stadija, kad bezfilma vēl tālu.
Vispār esmu tā pamatīgi piedzērusies tikai 2x dzīvē. Visu gan atceros. 18 gados sadzēros ar brālēnu (mīlas ķezas bija) medicīnisko spirtu. Kā tagad atceros, kā viss griezās un galva dulla. Doma, ejot uz gultu, bija tikai viena: :Kā es ar šitādu galvu varēšu mācīties (augstskolas  1. kurss).