Autors Tēma: Filma (6 īsfilmas) Relatos Salvajes (Wild Tales), 2014  (Lasīts 963 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Filma (6 īsfilmas) Relatos Salvajes (Wild Tales), 2014
« : 2015. gada 20. septembris, 21:39:48 »
2014. kannās dikti apbalvota. Mani vajā deja vue, ka kaut kad mēģināju skatīties, bet kāds nobanoja. To lidmašīnu "nolaižamies" biju redzējusi. Varbūt treilerī pirms gada.
Kolēģis sūdzējās, ka nepatika un ka tikuši tikai līdz pirmajām 2 daļām, bet, tagad paskatoties, man pat ļoti. Labākais, kas pēdējā laikā redzēts (bet  tas uz foruma repertuāra un seriālu fona).
Tiem kam patīk Almodovars un Tarantino, iesaku, pozitīvistiem un ļautiņiem ar vājiem nerviem - noteikti nē. Humors ir melns, bet dienvidnieciski vienkāršs. Un cilvēku rīcība vairāk kā saprotama.

Man bezgala tuvs 4.stāsts par inženieri, kuru sodīja nepamatoti un kuram bija taisnība...

Sorry, ja atkārtojos un tā te bijusi jau agrāk, bet man tā īsti pieķerties sanāca tikai tagad.

Atslēdzies Broņa

Re: Filma (6 īsfilmas) Relatos Salvajes (Wild Tales), 2014
« Atbilde #1 : 2015. gada 20. septembris, 22:33:58 »
O, kā man patīk spāņu un latīņamerikāņu filmas. Kaut gan tu tādiem kā man (ar vājiem nerviem) neiesaki skatīties. Es gan neesmu pozitīviste. Riktīgs depresīvs pesimists ar vājiem nerviem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2015. gada 20. septembris, 23:34:57 »
Ieintriģēji. Būs jāpaskatās.
Tās isfilmas savstarpēji nesaistītas, vai tomēr iekļaujas kopējā sižetā?

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 21. septembris, 10:23:03 »
Nesaistītas.

Un, ja nu kāds pārprata, ar "foruma repertuāru" biju domājusi nevis šī foruma, bet forumcinemas standarta repertuāru...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. septembris, 17:58:23 »
redzēta pirms kāda laika. šī ir dikti laba, man baigi patika.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael