Autors Tēma: Sagaidījums  (Lasīts 9641 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Sagaidījums
« : 2015. gada 23. septembris, 02:06:35 »
Trix koments ģimenes tēmā un uz nakti apēstā sērskābes bumba pavēra iespēju nelielām fizolopiskām pārdomām.
Ne reizi vien nācies brīnīties par otrpuša baisi neiecietīgo toni, ja kaut kas ir jāskaidro man (nu ko tur, stulbs sievišķis!) vai saviem puikām (nu takš, stulbā sievišķa samaitātas atvases!). Un turpat, tā teikt, neatejot no kases, uci-puci ar pilnīgi nezināmiem cilvēkiem, visu izskaidros, izdūdos.
Vai nav tā, ka par savējiem zinām viņu spējas un neviļus paceļam latiņu kudī augstāk, kā to darām svešiniekiem? Automātiski pieņemam, ka vīrs/sieva/bērni cieši čupojoties zina to pašu ko mēs?
Un tad brīnies - visiem liekās, ka Žanis ir dušečka un miera mika, a mājiniekiem reizēm gribās žultaino Žani izrullēt plakanu un nolikt par kājslauķi...
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

Re: Sagaidījums
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. septembris, 06:00:38 »
man tieši tādas pašas domas vakar ienāca prātā  :rofl: !kautkam tur, Muhosranskā , pa telefonu palīdz kompi pārinstalēt , bet man ,mīļajai , nevar 47. reizi pamācīt , kā bildes sarunu forumā ieliekamas !

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. septembris, 08:12:30 »
Man liekas, ka ir bišķi citādāk. Ja kādam no savējiem (īpaši sievām) kaut kas jāskaidro - tu skaidro, bet tajā pat laikā redzi, ka sieviete ieslēdz "bezrūpīgo duročku" un tikai formāli klausās skaidrojumu vai pat redzami neiedziļinās tajā. Ar nostāju - "nafig man vajag, ja viņš tāpat to zin un var". Tas reāli besī un tonis pamainās. Savukārt, ja kāds no malas lūdz skaidrojumu, viņam tiešām to reāli vajag un viņš(-a) uzmanīgi klausās. Lūk arī atšķirība. Domāju, ka uz Tevi, Camma, jo īpaši tas zīmējas :)

Lumbergs ar 47 reizes pamācīšanu par vienu un to pašu tikai apliecina manis teikto.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. septembris, 08:19:43 »
A ko precēji bezrūpīgo duročku? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. septembris, 08:34:04 »
A ko precēji bezrūpīgo duročku? :D
Izlasi vēlreiz, Trix, un padomā, par ko ir stāsts.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. septembris, 08:38:07 »
Beton , kā man riebjas , ka tev ir taisnība ! :angry:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. septembris, 08:52:20 »
Oi, par šo esmu aizdomājusies ik pa laikam, tikai citā sakarā - ES kaut ko skaidroju vīram, un pati sev piefiksēju asu un neiecietīgu toni. Mans izskaidrojums - tiek sagaidīts, ka MANS tuvinieks ir PIETIEKAMI gudrs un saprātīgs, lai visu saprastu no pusvārda. Ja tā nenotiek, pārņem dusma un re, asais tonis parādās pats no sevis.  :facepalm:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. septembris, 08:55:14 »
Zin, Beton, es Tev no otras puses arī varu pastāstīt, cik ātri vīrietis aizmirst, kā ir jāgatavo ēdiens, kur atrodas tīrās drēbes, kur jāliek netīrās un kas ir slota. Ar tieši tādu pašu attieksmi "nafig man vajag, ja viņa tāpat to zina un var" ieslēdz "bezrūpīgo milzu zīdaini" un pat neklausās, kurā skapī ir dārzā smērējamie krekli, kurā - izejamie (skapju izkārtojums nemainās gadiem...). Sieva iedos, jo viņa visu zina labāk.
Tā ka - dots pret dotu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. septembris, 08:55:19 »
Saveejiem vnk ir augstaaka latinja plus mazaak teelo labinjo... abi dzimumi... kur ta laidiis barabashkas pastaigaaties, ka ne maajaas...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. septembris, 08:56:52 »
Nu, nu...un sievietes tās mīlīgās un nevainīgās  :taunt: .

Braucu ciemos pie radenes (viņa zin, ka būšu). Zvanu pie durvīm, bet aiz tām atskan ķērciens: KAS! ROKU NAV! NEVARI ATVĒRT!
Samulstu. Mēginu atvērt. Slēgtas. Zvanu vēlreiz. Beidzot atveras. Aiz tām mana radene novelk - ā. es domāju, ka vīrs...
 :rat:
Un vai pašas kādreiz esat dzirdējušas no malas kā izklausās, kad sieviete runā ar savu, iespējams, sen apnikušo vīru? Es esmu. Balss tonis īgns un kašķīgs. Sejas izteiksme - saviebusies.
Bet par Cammas tēmu - Betronam 100% taisnība. Iemācieties klausīties.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. septembris, 08:58:30 »
Ar Betona mineeto gan neesmu saskaarusies- ja es jautaaju, taatad man vajag uzzinaat... bet nu- man vb kaa reiz jaamaacaas durochku iesleegt, nevis klausiities, ka esmu gudraakaa sieviete... jo tad durochkaam paliidzes, a es tak pati saprotu ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. septembris, 09:00:59 »
Sieviete par zāģi kļūst, ja blakus ir baļķis.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. septembris, 09:07:22 »
Trix, nepiekrītu.
Ir sievietes, kuras pēc būtības ir zāģētājas. Un tas vīrietis to vnk pacieš. Pati zinu tādas ģimenes - sievas - savu vīru izlutinātas zāgētājas. Un tik zāģē. Nekas viņām nav labi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. septembris, 09:09:38 »
es nevaru skaidrot otram, jo man ir .... "jesus!!! kaa to var nezinaat!! vaitad skolaa nemaaciija??" attieksme, liidz ar to tonis.
ja veel vienreiz piespiezjos un kaut ko paskaidroju, tad labaak pie manis ar to pashu jautaajumu otreiz nenaakt. briidinu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. septembris, 09:09:54 »
Zin, Beton, es Tev no otras puses arī varu pastāstīt, cik ātri vīrietis aizmirst, kā ir jāgatavo ēdiens, kur atrodas tīrās drēbes, kur jāliek netīrās un kas ir slota. Ar tieši tādu pašu attieksmi "nafig man vajag, ja viņa tāpat to zina un var" ieslēdz "bezrūpīgo milzu zīdaini" un pat neklausās, kurā skapī ir dārzā smērējamie krekli, kurā - izejamie (skapju izkārtojums nemainās gadiem...). Sieva iedos, jo viņa visu zina labāk.
Tā ka - dots pret dotu.
Nekad neesmu apgalvojis, ka tas tā nav. Tēma bija par ko citu.