Autors Tēma: Krāsošanās ikdienā  (Lasīts 14481 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Krāsošanās ikdienā
« Atbilde #45 : 2015. gada 24. septembris, 14:25:00 »
Man darbaa neviens neliek kraasoties

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #46 : 2015. gada 24. septembris, 14:25:26 »
Secinaajums- pacienti nav cilveeki

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #47 : 2015. gada 24. septembris, 14:46:25 »
Tev pacienti nav cilveki,skolotājam - bērni,pārdevējai - pircēji  :rofl:
Bet,runājot par likšanu krāsoties, kkā neticu,vai tad var kādai likt darbā obligātā kārtā krāsoties? Domāju,ja tiesātos,tad uzvarētu tās,kurām to liek darīt,un nebūtu jakrāsojas. Nez,kā krāsošanās var ietekmēt darba kvalitāti?

Atslēdzies itta

« Atbilde #48 : 2015. gada 24. septembris, 14:54:23 »
Tev pacienti nav cilveki,skolotājam - bērni,pārdevējai - pircēji  :rofl:
Bet,runājot par likšanu krāsoties, kkā neticu,vai tad var kādai likt darbā obligātā kārtā krāsoties? Domāju,ja tiesātos,tad uzvarētu tās,kurām to liek darīt,un nebūtu jakrāsojas. Nez,kā krāsošanās var ietekmēt darba kvalitāti?

Piem. KAZINO, kā arī ir iestādes, kur pat uz kursiem sūta, lai apgūst kā un ko pareizi darīt, tas gan attiecas ne tikai uz krāsošanos, bet arī uz ģērbšanās stilu...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

« Atbilde #49 : 2015. gada 24. septembris, 15:00:06 »
visu ko varu nekrāsot, bet skropstas un uzacis gan... pēc dabas esmu blonda dāma, kas maskējas zem tumšām krāsām tāpēc ļoti jāseko līdzi, lai uzacis no sejas ovāla nepazūd (tetovēt negribu). skropstas kā jau blondīnei gaišas, tāpēc tagad, kad ar brillēm vairs nevar piesegties, gan krāsoju vienmēr, kad tālāk par piemājas bodi jāiet.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #50 : 2015. gada 24. septembris, 15:16:35 »
Nekrāsojos. Nu jau...gadus 25. Līdz ar to, esmu pilnībā zaudējusi iemaņas un zināšanas. Ja tagad atsāktu, rezultāts droši vien būtu smieklīgs :)

Vai krāsota izskatītos labāk? Tas vēl ir jautājums. Tās reizes, kad esmu krāsota profesionāli, man pašai- tā ne visai. Man skropstas un uzacis ir tumšas no dabas, un man liekas, ka krāsa padara manu seju smagnēju un vulgāru. Gan jau droši vien kāds spečuks varētu uztaisīt tā, lai ir skaisti...bet tas spečuks pilnīgi noteikti neesmu es. Un par laimi nestrādāju par sekretāri vai reception, izmaiņas izskatā diez vai jebkā ietekmētu manu statusu un ienākumus.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #51 : 2015. gada 24. septembris, 15:25:07 »
Dažādi profesionāļi krāso dažādi. Mani reiz veikalā kaut kādas akcijas ietvaros uzkrāsoja tik smuki, ka es aizskrēju nobildēties pases bildei un tā pase man 10 gadus bija (krāsainā bilde).

Savukārt pirms smalka pasākuma frizētavā man bija pieteikta meikapa uzlikšana, atnāca puisis ar kosmētikas koferīti, daudz muldēja un neklausījās manās vēlmēs. Beigās es neizskatījos pēc sevis, lai gan biju uzkrāsota profesionāli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2015. gada 24. septembris, 15:45:24 »
Palasot radās jautājums - vai darba devējs var pieprasīt krāsoties?   
Interesanti, kā tas tiek formulēts līgumā???
Ir ari cilvēki kam alerģijas no kosmētikas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #53 : 2015. gada 24. septembris, 15:55:54 »
Reprezentabls izskats, atbilstošs DD standartiem. Tā to parasti nosauc. Bieži sastopams front desk darbinieku aprakstos. Tālāk jau ir iekšējie noteikumi par to, kas ir/nav tajā iekļauts. Piemēram svārku garums, dekoltē dziļums, mežģīnu apģērbs, zeķu/zeķubikšu krāsa, apavu papēžu augstums/krāsa stils, pieļaujamais rotaslietu stils un daudzums, frizūru veidošanas principi, nagu laku košums utt.. Var tikt pieprasīts arī viegls dienas grims.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2015. gada 24. septembris, 16:08:57 »
Nu re, izrādās tomēr var. :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #55 : 2015. gada 24. septembris, 19:38:20 »
Ikdienā skropstu tuša, zīmulis - brūni. Pierasts un pašai labāk patīk, pusstundu nepavadu, acis zīmējot.
Ļoti patīk tie profesionāļi, kas māk tā uzkrāsot, ka nezinādams pat nesapratīsi, ka pilns makijāžs patiesībā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #56 : 2015. gada 24. septembris, 19:41:01 »
Lūpukrāsa, un arī tā ne vienmēr.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #57 : 2015. gada 28. septembris, 12:16:12 »
Krāsojos. Nesaprotu tās, kuras nekrāsojas (nu kā var nevēlēties izskatīties frišāks).

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #58 : 2015. gada 28. septembris, 22:16:34 »
Neprotu . Jaunībā gan . Tās reizes , kad ir bijis profesionālais grims, ir bijušas šaušalīgas vai arī smieklīgas.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #59 : 2015. gada 29. septembris, 18:58:16 »
Nezinu, kāpēc saruna aizgāja gultnē, kas obligāti vai kas nē. Personīgi es, kaut vai uz veikalu eju,vismaz  lūpas uzkrāsoju gndr vienmēr, kaut vai ar lūpu spīdumu, man ģimenē sievietēm paaudžu paaudzēs šajā ziņā bija augsti standarti, jo bijušas (pilsētas) dāmas, kas mācīja, ka no mājas jāiziet vismaz nedaudz uzprišinātai. Uz darbu un arī citur,kur jāiet, nemaz nerunājot par saviesīgiem pasākumiem, ieēnoju arī plakstiņus, uzlieku bēšīgu pamattoni sejai (BB sērijas, kas vienlaicīgi ir arī kopjošs un mitrinošs), skropstas uzkrāsoju, bet ne ar melnu tušu. Tāpat ja uzacis, tad tikai ne ar tumšu, bet gaišu zīmulīti, jo esmu gaišmate un jau vecmamma iemācīja, ka tumši uzkrāsotas uzacis blondīnes padara vulgāras. Ja acis nokrāsoju spilgtākas, tad tikai lūpu spīdumu lietoju, ja acis ne tik spilgtas, tad lūpkrāsu, jo 2 spilgti akcenti sejā nav labais tonis. Citiem vārdiem sakot, krāsojos, bet ar mēru.