Autors Tēma: Krāsošanās ikdienā  (Lasīts 14498 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Krāsošanās ikdienā
« Atbilde #90 : 2015. gada 15. oktobris, 22:45:24 »
Ziniet, man laikam uz mūžu iespiedies atmiņā agrā jaunībā pieredzētais šokējošais skats, kad viena neiztrūkstoši bagātigi krāsojusies kolēģe, reiz totāli aizgulējusies, bija atskrējusi uz darbu, kā mēdz sacīt - kā cēlusies, tā vēlusies... OMG...
Ne, ne. Labāk ikdienā mazāk, lai tad, kad minimāli kaut ko uzlieku, izskatos foršāk, kā parasti, nevis otrādi - cilvēkos nevar rādīties, pirms uz bezkrāsainās sagataves seja nav uzzīmēta.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #91 : 2015. gada 15. oktobris, 23:06:49 »
Justīn, nākamais solis - nemazgāties  :sarcasm:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #92 : 2015. gada 16. oktobris, 08:01:19 »
Ziniet, man laikam uz mūžu iespiedies atmiņā agrā jaunībā pieredzētais šokējošais skats, kad viena neiztrūkstoši bagātigi krāsojusies kolēģe, reiz totāli aizgulējusies, bija atskrējusi uz darbu, kā mēdz sacīt - kā cēlusies, tā vēlusies... OMG...

Es precīzi tādu pašu šoku dabūju savās laikā. Ieraudzīju vienu (ak, Kungs, tolaik pavisam jaunu- 28!) dāmu svētdienas rītā bez kosmētikas. Un piedevām vēl, nepadomājot, pajautāju, kas ar viņu noticis :rofl:  Nu labi, man pašai tad bija 17.

Bet augstskolā man bija istabas biedrene, kurai plauktiņš ar ksomētiku stāvēja pie gultas; no rītiem viņa ar aizvērtām acīm, pēc taustes aizsniedzās līdz tam plauktiņam, uzkrāsojās, un tad tikai cēlās. Viņa mēdza teikt, ka nespēj uz sevi skatīties bez krāsas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #93 : 2015. gada 17. oktobris, 10:45:36 »
Sieva vnm uzkrāsojusies, pet vīrs bez krāšļiem nav redzējis. Vnm ceļas pirmā un jau uzkrāsojusies, kad vīrs ceļas. 1 rītu pa ilgiem gadiem sieva aizgulējusies.
Jau gaisma, vīrs atver acis, pārbīstas, purina sievu un ķer pēc telefona. Samiegojusies sieva:
- komu ti zvonjish v takuju ranj?!
- skoruju vizivatj!
- komu? zachem?
- na tebja ljica njetu!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #94 : 2015. gada 17. oktobris, 23:30:24 »
Nu, ja jau pie anekdotēm esam pārgājuši...
Reāls gadījums iz dzīves - mana tēva kolēģa ģimenē. Sieva pa dienu, kamēr vīrs nav mājās, pabijusi frizētavā un radikāli nomainījusi matu krāsu - no blondīnes brunetē pārtapusi vai otrādi, neatceros vairs. Nu un vakarā aizgājusi viena pati gulēt. Vecis pārradies vēlā vakarā un pamatīgās burās un, guļamistabā ienākot, tur uz spilvena dusošo galvu nav atpazinis kā savai sievai piederošu - sācis šo bukņīt augšā un dzīt no gultas ārā ar tekstu "kas tu tāda un ko tu te dari, pazūdi prom, citādi vēl sieva ieraudzīs - ko padomās"...
Vēlāk smējām, ka vismaz pārliecinājusies, ka vecis uzticīgs, neizmanto situāciju :D