Autors Tēma: Veselības problēmas.  (Lasīts 3903 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies džentlmenis

Veselības problēmas.
« : 2015. gada 23. septembris, 22:40:37 »
Labsvakars, gribēju nākt klājā ar dažiem aktuāliem jautājumiem. Nesen skolā dabūju sitienu pa galvu, kur rezultātā zaudēju samaņu, pamodos gaiļezerā ar lauztu augšžokli un deguna starpsienu. Tagad sākās kompleksācijas(atmiņas zudumi, stress, raustīšanās) dakters nozīmēja izmeklēšanas (EGG un duplekssonogrāfiju) ir tā, jautāju - kā varu dabūt no eksāmeniem zīmi ( atbildēja - ja uzrādīs kko,tad izrakstīs) esmu ļoti iekavējis un ir 12.klase, tagad arī loģiski skolā ir grūti padomāt. Eksāmenos man vienkārši nebūs laika ilgi domāt. Es uztraucos, ja tur neko neuzrādīs? Kā es varēšu pierādīt lai atbrīvo, jo tiešām ar atmiņu ir problemātiski. Zīmes par lūzumiem un par amnēzi man ir.  Vai ir kāds saskāries ar kautko šādu un vai ir kādi ieteikumi?
Paldies vēlreiz.

Atslēdzies Camma

Re: Veselības problēmas.
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. septembris, 22:55:19 »
Diemžēl Tevi jāapbēdina - ne vienmēr atrod kaut ko izmeklējumos, kaut gan problēma ir saskatāma ar neapbruņotu aci.
Varbūt vecāki var palīdzēt un sameklēt labu neirologu. Savākt iekavēto uz "sitiena" tas nepalīdzēs, bet 12.klase nebūt nav pasaules gals. Cilvēki taču mācās un var kārtot eksāmenus arī citādāk kā tikai savā skoliņā.
Tici man - vispirms jātiek skaidrībā ar veselību, pārējais būs atkarīgs no paša vēlēšanās...
Visus sakost!

Atslēdzies džentlmenis

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. septembris, 23:27:27 »
Liels paldies! :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. septembris, 07:48:11 »
Ir vesels saraksts ar kaitēm, kuras dod atbrīvojumu no eksāmeniem.
Ārsti mēdz būt diezgan atsaucīgi kaut ko piemērotu "pievilkt", bet likumā noteiktās diagnozes ir stipri nopietnas:
http://likumi.lv/doc.php?id=72894

Ja vajag atbrīvojumu, visiem dokumentiem jābūt kārtībā līdz 1.aprīlim.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. septembris, 08:25:17 »
man ir jautājums

kāpēc par atbrīvojumu no eksāmena jātur rūpe septembrī, un kā tagad veikti izmeklējumi varētu spēt tādu zīmi pavasarī sagādāt, pat ja kaut ko "uzrāda"?ja jau nesen ir dabūts pa galvu skolā un lauzts žoklis, tad ko, tas žoklis jau ir tā sadzijis, ka var uz skolu iet (jo tika minēts ka ir grūti mācīties)? žokļi sadzīst tik ātri?

apgaismojiet lūdzu mani, citādi man taimings nekādi neiet kopā...
 :coffee:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. septembris, 08:37:45 »
Ja nemaldos, tad pie galvas traumām, pārsvarā ir ari
smadzeņu satricinājums ar vairāk vai mazāk izteiktām sekām.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. septembris, 08:38:19 »
Nu, atbriivos no eksaameniem...bet augsskolaa ta ar taadu ziimi neiestaasies...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. septembris, 08:41:28 »
Jeezinj, par ar ncd s. vd var "atbriivoties"

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. septembris, 08:54:49 »
Man arī kaut kā taimings neiet kopā. Cik tad vispār no septembra sākuma pagājis, lai paspētu gan pa žokli dabūt, gan pēc traumas jau skolā atgriezties, gan "daudz iekavēt"...
Un līdz eksāmeniem vairāk kā pusgads laika, kādas tagad zīmes?

Vai tik tu mūs nenes cauri, jaunais cilvēk?

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. septembris, 09:02:11 »
Nu, atbriivos no eksaameniem...bet augsskolaa ta ar taadu ziimi neiestaasies...

Tas netraucē iestāties augstskolā nekādā veidā. Saprotu puiša rūpi, viss jau laicīgi jādara, ne pēdējā brīdī - visu laiku jāiet pie ārstiem, lai ir ieraksti,ka Tev ir slikti visu gadu, ne pirms eksāmeniem.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. septembris, 09:11:38 »
netraucē iestāties augstskolā
CE sertifikātus vajag.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #11 : 2015. gada 24. septembris, 09:22:48 »
1.Vai netiek pieļauta iespēja,ka šobrīd esošie veselības traucējumi tiks novērsti un izārstēti ?Tam ir pietiekami ilgs laiks-līdz nākamgada pavasarim?
2.Vai nevajdzētu vairāk saspringt tieši uz ārstēšanās iespējām,lai tomēr varētu eksāmenus kārtot vispārējā kārtībā kopā ar visiem?Atbrīvojums varētu būt tikai pati pēdējā iespēja.Bēgšana no eksāmeniem nav nekāda labā izvēle.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. septembris, 09:29:43 »
CE sertifikātus vajag.

Nav obligāti, tas netraucē. Citādi jau nebūtu tik daudz atbrīvojumu no eksāmeniem veselības dēļ un studentu, kas nav kārtojuši CE.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2015. gada 24. septembris, 09:32:58 »
studentu, kas nav kārtojuši CE.
Neklātienē un par maksu, un arī tad ne visās augstskolās.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. septembris, 09:49:53 »
Medikjos toch ar taadu ziimi nejemtu... kaa tad straadaas, ja elementaarus ekshus nevar nolikt... nezinu kaa citur, medikjos spravku prasa,  ka vesels...