Autors Tēma: Veselības problēmas.  (Lasīts 3921 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies džentlmenis

Re: Veselības problēmas.
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. septembris, 10:14:05 »
Jūs nejauciet manu traumu ar apakšžokli. Lauzsts bija augšžokļa kauls un deguna starpsiena. Kad dabūju sitienu bija 21.februāris, 6 dienas pēc manas 18gadu jubilejas.  ;) ja būtu apakšžoklis, tad visticamāk ārstēšanās aizietu 3-4 mēn. Tagad ir lieta tāda, ka man ir pasliktinājies viss. Ārsts minēja tajā dienā, ka var palikt sliktāk ar mēnešiem un tas ir noticies. Darbā kad vasarā strādāju sākās atmiņas zudumi, trīce, naktīs grūti aizmigt, pat raustos dažreiz guļot un tas mani biedē. Kad pienāca tagad 12.klase sāku ļoti uztraukties, jo man daudzas lietas no galvas izgājušas sakarā ar 11.klasi un+vēl 2.semestra beigas biju uz gultas..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. septembris, 10:58:07 »
nu ja februāris ir nesen, ok...:D

Beigās jau sabīdījās ticams tas stāstiņš kānebūt...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. septembris, 11:03:24 »
Nesen skolā dabūju sitienu pa galvu
Kad dabūju sitienu bija 21.februāris, 6 dienas pēc manas 18gadu jubilejas.
man laikam paranoja, bet ir tikai 2 varianti, manupraat:

1) kaut kas te neshtimmee
2) taadi atminjas un laika robi, ka eksaamenus tok nenoliks
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. septembris, 14:33:30 »
Vai beigsiet riet?
Viss štimmē.

Čali - meklē neirologu! Un nestreso. Visu lēnām. Ja neesi bijis totāls muļķis jau iepriekš, tad gan jau iebrauksi arī 12.klases kursā. Nezinu, kas par darbu Tev, visādā ziņā nav vēlams nekas ar vibrāciju saistīts, tajā skaitā - ilgstoša auto vadīšana pa skaistajiem Latvijas bedruceļiem.
Vienu lielu daļu diagnostikas labs neirologs dabūs gatavu arī bez ūberkrutiem izmeklējumiem.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. septembris, 16:11:35 »
Mīlīši, visamz "manā" laikā 12. kl. vsp bija atkārtojums no pārējiem gadiem, t.i. pilnīgi lieka, un gudrākie kārtoja CE pēc 11. un gāja (atvainojos, brauca uz Oksbridžu)  studēt. Žēl, ka man tāda iespēja nebija ienākusi prātā gana laicīgi, ka CE var kārtot arī nenosēžot skolā visu 12 gadus.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. septembris, 23:05:41 »
man arī ir atmiņas un laika robi...ko man tagad ???

un nesen- var būt gan notikums pagajušovasar, gan jebkura štellīte pirms nedēļas...

:rat:
galnais,lai ir kur piesieties... :taunt:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega