Autors Tēma: skriešana  (Lasīts 6329 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: skriešana
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. septembris, 12:09:57 »
Es "skriet" varu tikai sporta zaalee- noliec plansheti ar seriaalu priekshaa un tipini 2 seerijas... pa aaru bezjeegaa man nesanaak, jo kaifa no taa man nav...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. septembris, 12:10:45 »
Klau, tiem, kuri skrien, kā jums nav garlaicīgi? Es pāris reizes pamēģināju, 5 min. un jau gribas ko interesantu padarīt. Es varu skrituļot un ar riteni braukt, bet skriet - besis garantēts!

palielini tempu.
Viena no skriešanas burvībām ir tā, ka skrienot atslēdzies no visas pasaules. Piederi tikai pats sev. Domas pašas kaut kur plivinās. Reizēm gan ir grūti, pat ļooti grūti saņemties izskriet, bet nekad pēc tam nav tā, ka liktos - aj, nevajadzēja šodien skriet.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. septembris, 12:11:33 »
Brauc ar taxi.
un vērotāja nosūti sms:Es tak teicu, ka Bolts mīsals kaukāc

Atslēdzies nure

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. septembris, 12:22:06 »
Nu ārtāk kā skrēju paskriet nevarētu, skrituļošanai un ritenim burvība ka vējs gar ausīm plīvo ātrums aizrautība... Skriešana liekas pilnīgi un galīgi garlaicīga un pēc tam vienīgā vēlme ir pierīties, lai vismaz kāds prieks dzīvē :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. septembris, 12:24:48 »
Citāts
skrienot atslēdzies no visas pasaules

Jā, man arī tā ir sava veida meditācija. Bet tāpēc labāk patīk skriet pa pludmali, meža takām nevis pilsētu, jo ielās jāpievērš uzmanība satiksmei, līdz ar to traucēta ieiešana sevī.  :)

Man garlaicīgi šķiet darboties uz trenažiera, tāpēc nespēju iedomāties kaut kādus trenažiera zāles apmeklējumus, kuros monotoni darbojies te uz vienas, te citas ierīces. Protams, planšete situāciju uzlabo, bet tas man šķiet tāds mājas variants un ne uz visiem trenažieriem izmantojams.
Turklāt skrienot būtu absurda sajūta - skrien, skrien, bet reizē mīcies uz vietas...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. septembris, 12:28:19 »
Jā, man arī tā ir sava veida meditācija. Bet tāpēc labāk patīk skriet pa pludmali, meža takām nevis pilsētu, jo ielās jāpievērš uzmanība satiksmei, līdz ar to traucēta ieiešana sevī.  :)

Man garlaicīgi šķiet darboties uz trenažiera, tāpēc nespēju iedomāties kaut kādus trenažiera zāles apmeklējumus, kuros monotoni darbojies te uz vienas, te citas ierīces. Protams, planšete situāciju uzlabo, bet tas man šķiet tāds mājas variants un ne uz visiem trenažieriem izmantojams.
Turklāt skrienot būtu absurda sajūta - skrien, skrien, bet reizē mīcies uz vietas...

bet ziemā? Kā Tu risini tumsas problēmu? Pilsētā vienalga tizli skriet, mežā tumšs. Ar headlampu var, bet baigi grūti reljefu saredzēt, i skriešana sanāk tāda baigi rezervētā, taustot pamatni. Nu, jā, tad vēl baisās nakts ēnas :) Liekas, ka uz katra ciņa kāds sēž, aiz koka kāds slēpjas :) Funny :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. septembris, 12:40:53 »
A kā var ziemā paskriet? Kājas tak katra uz savu pusi pa ledu slīd...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2015. gada 24. septembris, 12:41:36 »
Nu skrienu jau arī pilsētā. :P Neesmu pētījusi, vai kaut kur internetā netiek publicēti, piemēram, Rīgas skrējēju iecienītākie maršruti, ieteikumi, bet būtu noderīgi. Pašai pietiekami ērts sanāk Skanstes ielas rajons, ap OSC un Arēnu Rīga. Tiesa līdz turienei 2 km (attiecīgi tāpat atpakaļceļā) pāri luksoforainām ielām ar pamatīgu satiksmi.
Reizēm esam braukuši līdz Mežaparkam un tad jau var skriet apcerīgi :D
Un neskrienu katru dienu - nedēļas nogalē mežs un pludmale un tad var skriet pa gaismu. Vasaras sezonā reizēm mežs arī nedēļas vidū - esmu jau minējusi, ka skrienu orientēšanos Magnētā, taču tur gan cits temps, distance, gan papildus azarts.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #23 : 2015. gada 24. septembris, 12:48:16 »
Ziemā pludmalē bija izšķūrēta vieta pastaigām. Turklāt pērnā ziema bija tik silta, ka sniegu atrast nevarēja :D
Sliktākajā gadījumā pakonsultēšos pie draudzenes, kura tiešām cauru gadu skrien teju katru dienu :D Viņai cieņā tāds 1. janvāra Jaungada skrējiens. Var tajā arī pablēņoties, bet viņa neniekojas un skrien kādus 20 km.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #24 : 2015. gada 24. septembris, 12:50:34 »
Jaungada skrējiens - laba ideja! To būs jāpamēģina

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #25 : 2015. gada 24. septembris, 16:04:38 »
Nav garlaicīgi. Man līdzīgi kā Mangustam- skrienot "ieeju sevī". Bonuss ir Mežaparks tuvu mājām un tāpēc ar baudu ļekatoju pa turieni. Tiesa, man grūti skriet bez mūzikas, tāpēc parasti vadi ausīs un tīkama meldiņa pavadībā vingrinu miesu.

Atslēdzies nure

« Atbilde #26 : 2015. gada 24. septembris, 16:06:13 »
Nu jā, man arī meditācija liekas kaut kāda bezjēdzīga nodarbe, turpināšu meklēt, ko bez dejošanas varu padarīt

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 25. septembris, 09:35:08 »
Lūk - perfekta motivācijas sistēma slinkiem neskrienošiem sievišķiem. Ja man tā būtu vienīgā iespēja pie tā tikt - pat es sāktu skriet :D
https://www.facebook.com/JamesEllisFitOfficial/videos/536566103177104/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 25. septembris, 10:07:44 »
Njaa, bet taa nav vieniigaa iespeeja ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2015. gada 25. septembris, 11:23:01 »

Nee, draud piegriezt skaabeki, ja endomondo neredzees, ka es tipinu :D
vrb lēnām pabraukā ar auto?