Autors Tēma: apģērbu laikošana  (Lasīts 2122 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

apģērbu laikošana
« : 2015. gada 25. septembris, 07:46:48 »
Aizdomājos pēc Mangusta komenta krāsošanās tēmā. Par apģērbu laikošanu -
kaut kā nebija ienācis prātā, ka tās drēbes pirms brīža jau vilkuši ntie cilvēki.
Virsdrēbes, tas nu tā, bet visādi topiņi, blūzes, veļa...
Pārņem reti dīvainas izjūtas  :thinking:

Atslēdzies Afrora

Re: apģērbu laikošana
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. septembris, 08:04:09 »
Pēc tam kad kautkas piemērīts vienmēr pirkšanai no pakaramā paņemu citu apģērbu (tādu pašu bet ne to kuru mērīju) ... ar domu ka tas nav mērīts :D
Un vienmēr ir variants nopirkto uzreiz izmazgāt un  tad vilkt
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2015. gada 25. septembris, 08:19:25 »
tà jūs drīz krūzītes pēc izmazgāšanas sāksiet iepakot celofānā un aizlīmēt ar "nelietots"... :)

« Atbilde #3 : 2015. gada 25. septembris, 11:35:49 »
Afroras taktika ir kļūdaina no diviem aspektiem:
1) pagaidām apģērbus vēl nešuj roboti. Nav izslēgts, ka nopirktajā, bet nemērītajā apģērba gabalā ir kāds sīks defekts, kaut kas drusku šaurāks vai vaļīgāks nekā mērītajā ģērbā;
2) uzmērot vienu, bet pērkot citu, dubultojas risks nogrābt kādu zarazu, jo to apģērbu, ko nemērīji tu, gan jau pirms tam noteikti ir pamērījis kāds cits/citi. Vismaz tādos veikalos, kur tie apģērbi vienkārši karājas, un katrs var no pakaramā paņemt jebkuru drēbesgabalu.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. septembris, 13:39:03 »
Tuk kā no mēness novelusies  :rofl:
Par tādiem niekiem neuztraucos.Visbiežāk ir baltas dezodoranta svītras no laikošanas,tāpēc cītīgi apskatu,vai nav netīrs,nekad nav ienācis prātā mazgāt.
Iedomājies,cik un kādi cilvēki ir ēduši ar karoti ko bāz mutē kafejnīcā..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2015. gada 25. septembris, 14:03:39 »
Kur teicu,ka uztraucos? Aizdomājos gan.
Nu karotes ceru,ka tomēr mazgā,bet ja tu saki ka ne,tad gan tas mani jau uztrauktu.

« Atbilde #6 : 2015. gada 25. septembris, 14:12:58 »
Afroras taktika ir kļūdaina no diviem aspektiem:
1) pagaidām apģērbus vēl nešuj roboti. Nav izslēgts, ka nopirktajā, bet nemērītajā apģērba gabalā ir kāds sīks defekts, kaut kas drusku šaurāks vai vaļīgāks nekā mērītajā ģērbā; 

jā, šo nedrīkst neņemt vērā. šitā vienreiz pērkot džinsenes (viens modelis, dažādas krāsas) gandrīz uzrāvos, jo no mana izmēra biksēm no 3 krāsām, ko biju paņēmusi, tikai 1 pārim abas bikšu staras bija vienā garumā un platumā. :D
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #7 : 2015. gada 25. septembris, 14:48:25 »
Reiz ļoti iepatikās viena blūze, bet par lielu un nepatīkamu pārsteigumu konstatēju, ka it kā mans izmērs, bet tomēr par šauru.  Nespēju to pieņemt :D un sāku to plecos samērīt ar citu tāda paša modeļa tā paša izmēra blūzi, kas tiešām izrādījās nedaudz platāka un derēja arī.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2015. gada 25. septembris, 16:12:15 »
Jap,arī esmu manījusi atšķirības izmēra ietvaros.
Vāčos HM, atceros, pēc mērīšanas tikai virsdrēbes varēja kārt uz stieņat krekliņus,vešu, uc bija jāmet kastē kaut kādai dezinfekcijai.Pie kabīnēm pat pieskatīja,lai nenoliek plauktā.
Nu veļas veikalos Rīgā tās līmlapiņas ar ir šur tur manītas.