Autors Tēma: Elitārā bezkaunība  (Lasīts 3982 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Elitārā bezkaunība
« Atbilde #15 : 2015. gada 01. oktobris, 09:15:26 »
Neatbalstu žūpošanu. Bet man tas video izskatījās arī tādam nolūkam gatavots. Ar varu iestūķēts ātrajos, uzfilmēts, lai būtu kompromāts. Moš šis uz ielas taksi gaidīja, lai dotos mājās. Pasūtījums. Man patīk sazv.teorijas. :)

Shoreiz taa nav ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2015. gada 01. oktobris, 09:52:46 »
Man jau nu šķiet, ka alkoholisms nebūt nav tā ļaunākā īpašība. jā, neforši, ka tādā kondīcijā, BET pārreiz gadā riktīga piemaušanās, pat ja ir pagadījies nonākt nekulturālā situācijā, i blakus nestāv daudzām citām īpašībām, ar kurām var terorizēt līdzcilvēkus ikdienā un vēl klārēt, ka labu grib un vēl aš jāpateicas. Aizdzēries subjekts vismaz pateicību par dzeršanu negaida...

Kam negadās. Turklāt ārpus darba laika. Blakusmājas sētnieku regulāri novēroju smagā ķitē pat darba laikā un vietā, t.sk. piesienoties garāmgājējiem & braucējiem - tā teikt jūra līdz potītēm, laiks izrīkot apkārtējos :D . Ko nu? Sūdzēties RNP, lai atlaiž? PP saukt? Pretīgs ir- varētu pat izdoties  :evil:  vai izlikt video kkādā aculieciniekā? Bet kuru tas interesēs?

A ja deputāts vai skolotājs apdzēries ārpus darba laika? OK, nav smuki. Bet blamēt pa visu valsti no (pārvietojamās) medicīnas iestādes? Nu nez... nav īpaši cienījamāk par paša deputāta izgājieniem delīrijā. Ja viņam kondīcijā dakteres vietā kkas cits rādījās un vicināšanās vrb i nebija klaji ļaunprātīga, bet sekas tam, kas šim rādījās, tad video izplatītājs to darījis apzināti un skaidrā prātā.... fui  :sad_smiley:

-Tu esi idiots!
-Bet Tu esi piedzēries!
-Pofig, es rīt būšu skaidrā...

:)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2015. gada 01. oktobris, 10:25:18 »
Pasūtījums noteikti.nez,mediķus nevar sodīt par video nopludinasanu? Uzskatu,ka visas profesijas var darīt,ko grib.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 01. oktobris, 10:29:50 »
Neviens cilvēks nevar pateikt,ka nekad dzīvē viņam nav bijusi epizode,kura uzfilmēta būtu apkaunojoša.Neviens.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 01. oktobris, 20:04:36 »
Medikjiem nav pieejas shiem ierakstiem

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 01. oktobris, 20:06:45 »
Ierakstiits tiek pilniigi viss striipainajaa mashiiniitee notiekoshais, nekaada sazveerestiiba ar speciaalu filmeeshanu

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 01. oktobris, 20:54:36 »
Tie ieraksti taču nav tā brīvi publiski pieejami. Tātad kāds pārsniedza savas dienesta pilnvaras nopludinot... Ar kādu, nez, nolūku un ko par to saņēma?...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2015. gada 01. oktobris, 21:05:25 »
Neviens cilvēks nevar pateikt,ka nekad dzīvē viņam nav bijusi epizode,kura uzfilmēta būtu apkaunojoša.Neviens.

Šos cilvēkus tauta ir ievēlējusi pārstāvēt valsti. Tā teikt, viņi ir valsts seja.
Nu nevar pēc darba, ko gribu, to daru. Un kādam tautai acis jāatver,
lai atkal par žūpu nebalso -alko lielās devās noārda smadzenes

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2015. gada 01. oktobris, 21:59:55 »
Ja gribi "pēc darba ko gribu, to daru", tad nevajag līst augstos amatos. Neviens nefilmēs, ar ko pēc darba (vai pat arī darba laikā), nodarbojas ierindas biroja planktons. Bet "tautas priekšstāvim", ja nav smadzenes nodzēris, būtu jāsaprot, ka viņa dzīve ir zem lupas un visi skeleti no skapjiem tiks izvilkti. Tāds augsto amatu blakusefekts, zinies.
Bet. Tas, ka šāds video publiskā telpā uzpeldējis, man tomēr nepatīk.
Tie ieraksti taču nav tā brīvi publiski pieejami. Tātad kāds pārsniedza savas dienesta pilnvaras nopludinot... Ar kādu, nez, nolūku un ko par to saņēma?...
Vot, vot...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2015. gada 01. oktobris, 22:35:20 »
Tautas modrā acs.  ;) lūk,lūk
Man nepatik vienīgi tas, ka ar medicīnu saistīts - divas ētikas krustojas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2015. gada 01. oktobris, 22:45:47 »
Un vēl - zivs pūst no galvas, kāda morāle priekšstāvjiem, tāda tautai.
Ko tur nosodīt? viss oki doki   :)