Autors Tēma: Kā vīrietis dala pienākumus mājās - līdzīgi uz pusēm: Viņa taisa ēst - viņš ēd,  (Lasīts 14326 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Badaa pie manis ir gruuti nomirt... ja nu vien eksemplaars nav sasodiiti konservatiivs...

Atslēdzies ineshuks

Viens frukts gan zheelojaas radiem, ka ineshuks sho ar bieshuudeni barojis... ibio... mana forshaa aukstaa zupa shim bieshuudens!

Atslēdzies flyingcat

Varētu padomāt, ka neprecēti vīrieši dzīvo badā un netiribā.

Varētu padomāt, ka ne...vismaz tie, kas pirmajā randiņā piedāvā precēties, parasti dzīvo zem tilta un ēd no miskastēm :rofl:

Atslēdzies tuk

Varētu padomāt, ka ne...vismaz tie, kas pirmajā randiņā piedāvā precēties, parasti dzīvo zem tilta un ēd no miskastēm :rofl:

Oi, lidkaķi kas Tev tie par kavalieriem?
No šitiem tak, pa gabalu ne par viņu labsajūtu rūpēties ...

Varētu padomāt, ka neprecēti vīrieši dzīvo badā un netiribā.
Badā varbūt gluži nedzīvo, bet netīrībā gan -- man savulaik ir nācies redzēt dažu labu vecpuiša midzeni, kurā kāju nav kur nolikt, jo grīda piemētāta ar izēstiem šķīvjiem un tukšām pudelēm, bet atlikušajā platībā uz avīzēm zāle žāvējās :)       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

Baidos, ka tie ir sociāli deklasēti cilvēki ,tad nav starpības vīrietis vai sieviete.
Man zināmi jauni vīrieši 25+, kas bardakā nedzīvo.
Studē, strādā, veļu mazgā vešene, traukus trauķene,pa grīdu rāpo robots.
Un badā ar nav.
Man šķiet jaunie vispār malači, daudz mērķtiecigāki kā mana paaudze.

Es jau nesaku, ka tā ir norma, vienk atceros, ka bija arī tādas situācijas. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies flyingcat

Oi, lidkaķi kas Tev tie par kavalieriem?

Nav gluži manējie :rofl: bet visādas šausmenes ir dzirdētas no dāmām, kas riskē iepazīties internetā...

Atslēdzies Broms

Tā kā mājās ierodos apt. pusotru stundu pirms sievas, tad parasti vakariņas ir gatavas līdz ar sievas ierašanos.
Pēc vakariņām es piekārtoju virtuvi, sieva sagatavo apģērbus nākamajai dienai.

Esmu baigais egoists. Man patīk laiskoties kopā ar nenogurušu sievu, bet ja sievai būs pārāk daudz vienai jādara, tad nenotiks tā, kā man patīk:) Riktìgs egoists - ka tik pēc mana prāta :)

Atslēdzies Nāra

Esmu vienmēr teikusi,ka Broms ir ideāls. Vēl tikai iemācies drēbītes otrai dienai sameklēt  ;)

Atslēdzies Betons

Visā tajā ēst taisīšanas procesā man viens nav skaidrs. Ja kāds taisa abiem vakariņas, tas nozīmē, ka otram būs piespiedu kārtā tas jāēd. Bet viņš varbūt ir iedomājies ko citu un nemaz negrib to supergaršīgo griķu biezputru ar baažāniem. Es piem. jau pēcpusdienā zinu, ko gribēšu vakarā apēst un tad pa ceļam kaut ko nopērku atbilstošu. Mēs nešmorējam siltos vakarā - to laiku var izmantot lietderīgāk. Un vakariņu sarūpēšana katram sev vairāk par pāris minūtēm neaizņem.

Atslēdzies kvadra

Ko nu kurš saprot ar "vakariņām".  Priekš manis arī tā tāda viegla paknakstīšanās, bet zinu ģimenes, kam tā vienīgā pamatīgā ēdienreize - visu dienu darbā, labi ja kāda tēja ar sviestmaizi apēsta, tad nu vakarā mājās gatavo kārtīgu silto ēdienu. Var jau izplūst par tēmu "vakariņas atdod ienaidniekam", bet, no otras puses, kad tad lai tas cilvēks ēd, ja reāli mājās ir tikai vakarā?

Atslēdzies Broms

Neesmu pārliecināts par visiem, bet mums ir ieradums pa dienu sazvanīties. Tad nu arī vienojamies par saturu.

Es gan ēst gatavoju salīdzinoši nesen. Vnk sakarā ar dienas režīma maiņu, man dikti ilgi būtu jāgaida vakariņas. Tupi sēdēt un gaidīt sievu?!
Nu šad tad jau uzzvanu vai ielūkojos i-neta plašumos, lai noskaidrotu vēlamo gatavošanas gaitu un sastāvu, bet tas netraucē nonākt pie baudāma galarezultāta :)

Atslēdzies Betons

Tātad tomēr apstākļu spiests, Brom, nevis baigais pozitīvais varonis  ;)  (ironija)

Atslēdzies Broms

Tātad tomēr apstākļu spiests, Brom, nevis baigais pozitīvais varonis  ;)  (ironija)

Zināma daļa taisnības par apstākļiem ir :)
Bet atgriežas ar uzviju.
Plānots un egoistisks gājiens :)