Autors Tēma: Kā vīrietis dala pienākumus mājās - līdzīgi uz pusēm: Viņa taisa ēst - viņš ēd,  (Lasīts 14258 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

:rofl: A vislabāk noprecēt miljonāru, vēlams jaunu,seksīgu. :rofl:

Atslēdzies itta

Zinu šādu gadījumu iz dzīves.
Sieva zāģēja vīru, ka šis maz pelnot un esot jādzīvo dzīvoklī. /Ne mazā un īrētā./
Džeks sāka strādāt vēl vienā darbā, ārpus abiem darbiem šo to vēl tirgoja. Nodibināja savu uzņēmumu. Vārdu sakot mauca trakāk, kā kovboja zirgs. Nepilnu 5 gadu laikā bija i māja, i sievai mersis, i sieva it kā ar visu apmierināta.

Reiz sēžot krogā, džeks gandrīz ar asarām acīs lādēja visu savu businesu un naudu. Tagad, kad varot pamazām sākt baudīt darba augļus, no ģimenes esot atlikusi vairs tikai čaula, kura jau ir stipri saplaisājusi.
Sieva paziņojusi, ka viņai esot piegriezies, ka vīra nekad nav mājās. Esot viena ar bērniem.
-A atvaļinājumi? Un  no kurienes tas viss, kas Tev apkārt? Kas Tev naudas trūkst? Tev taču tagad ir viss, ko Tu gribēji...
-Nu jā, laikam Tu sūdīgi menedžē laiku...

Esmu arī ticies ar šo sievu. Tusos esam pārmijuši kādu vārdu.
Par laimi nav daudz tādu sieviešu..

Man ir apgriezti pretēja situācija...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mao

Oi, es zinu ģimeni, kur tēvs rāvās pa biznesiem un māte pa solārijiem - dēls, pilnām kabatām naudas, sataisīja sūdus uz 8 gadi cietumā. Meita ar māti pa krogiem sāka staigāt 16 gados. Tā ka ar to pārticības nešanu ģimenē vēl vaig piedomāt, kur tā aiziet, kad to menedžē tāda sieviete...

Atslēdzies Mao

A plānot ģimenes pieaugumu savlaicīgi - ak, cik grūti? Pastrādāt tajos vairākos darbos un iekrājumus izveidot PIRMS bērnus taisīt?
[Nerunāsim par to, ka ļoti daudzi izvēlas darbā noslēpties no ikdienas apnicīgajām problēmām, atļaujot sievietei ar tām tikt galā vienai, bet lepni vicināt "es taču strādāju!" vairogu.]
Oi, pardon, aizmirsu, ka vairākums Latvijas vīriešu ir tēvi tikai tāpēc, ka sieviete ir viņus piespiedusi, iemānījusi un pierunājusi dažādos veidos un nabaga brīvie [bezrakstura] kalnu ērgļi tiek apspiesti, pazemoti un noniecināti, jo baismās sievietes visu var, visu dara un vēl atļaujas aizrādīt, ja izlaidies rumpis grib dirnēt pie alus, TV un paģērēt gaļu vakariņās.. :D

Vai man dieniņ, nu kur vēl izdomāsi puikus vainot?

Atslēdzies Trix

Vai man dieniņ, nu kur vēl izdomāsi puikus vainot?
Puikām bērni nav jātaisa, vispirms jāizaug... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

Puikām bērni nav jātaisa, vispirms jāizaug... :D

Tas bij pēdējais vārds visā jautājumā, kuram piekasīties, je vēlies argumentēti diskutēt.

Atslēdzies Mao

A plānot ģimenes pieaugumu savlaicīgi - ak, cik grūti? Pastrādāt tajos vairākos darbos un iekrājumus izveidot PIRMS bērnus taisīt?
[Nerunāsim par to, ka ļoti daudzi izvēlas darbā noslēpties no ikdienas apnicīgajām problēmām, atļaujot sievietei ar tām tikt galā vienai, bet lepni vicināt "es taču strādāju!" vairogu.]
Oi, pardon, aizmirsu, ka vairākums Latvijas vīriešu ir tēvi tikai tāpēc, ka sieviete ir viņus piespiedusi, iemānījusi un pierunājusi dažādos veidos un nabaga brīvie [bezrakstura] kalnu ērgļi tiek apspiesti, pazemoti un noniecināti, jo baismās sievietes visu var, visu dara un vēl atļaujas aizrādīt, ja izlaidies rumpis grib dirnēt pie alus, TV un paģērēt gaļu vakariņās.. :D

Vispār šitamais ir reti riebīgu sajūtu radījis tekstiņš:
Sanāk, vīrietim jāplāno pieaugums, jasapelna naudiš un tad tā sieviete paziņo - es gatava uz ko šams pretī, super - še kāreiz miljons. Maza nianse - 99% veču visdrīzāk ar to naudiš, pie šādas attieksmes nosvīdīs un paliksi tu ar bebi viena un nabaga.

Atslēdzies Betons

sapelnīt un iekrāt pirms bērna dzimšanas. Nu varbūt, ka var - normāls cilvēks bez nelegāla biznesa kādus pāris tūkstošus. Un ar to pietiks? Ak vajadzēja vairāk sapelnīt? Kaut kā nešķiet īsti adekvāta Trix nostāja.

Atslēdzies ineshuks

Man liekas Mao vnk orientaacija jaamaina... un buus miers no tiem kovarnij babuljiem, kas uz vinja mantu vien cieree...

Atslēdzies Mao

Vispār bērnus mēdz ne tikai taisīt, tie vēl rodas kaislīgas mīlestības ekstāzes rezultātā. Skarbi, bet trūcīgiem, lai arī laimīgiem pāriem, gan japiedomā un sievietes laime slēpjas tomēr naudā.

Atslēdzies Mao

Man liekas Mao vnk orientaacija jaamaina... un buus miers no tiem kovarnij babuljiem, kas uz vinja mantu vien cieree...

Kapēc Tev liekas, ka es nezinu, ka Tu lasi tikai to ko tīkami salasīt?

Atslēdzies ineshuks

Tevi tiikami nekad nav lasiit ;)

Atslēdzies Broms

Izskatās tā, ka te daži velosipēdisti nevar lidlaukā izmainīties :)

Atslēdzies Emīlija

nabaga Mao kautkādā drausmīgi destruktīvā vidē dzīvo... cilvēkam parastajam nepazīstamā...

Atslēdzies Mao

Tevi tiikami nekad nav lasiit ;)

Bu bu bu.
Nu kuj s vami, ja nevarat nelasīt - nemokieties, arī es varu notīties no tēmas.